|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 4.8.2006 8:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie zgleda, da nisem edina, ki ji je Drobnič za j laparaskopijo. No jaz sem bila lepo na stolu in mi odstrani samo endometriozo. Potem pa pridem na pregled čez tri mesece in mi reče: "joj, zakaj nisem takrat še odstranu pregrade, pa saj sem jo videl, ampak...." In tako spet nazaj pod narkozo, da mi je odstranu še pregrado. Halo!!!!!!! Je pa zelo lepo slišat, da se že sprejaš. Zgleda, da bova skupi v postopku. Kdaj pa dobiš menstro ???? Ta sprej boš jemala do stop inekcije. Njegova vloga je, da omogoči boljše delovanje in boljše rezultate monogona. Drgač pa sem na internetu čitala, da se ta sprej uporablja pri zdravljenju določenih vrst raka (predvsem pri moških). Menogon začneš špikat 2 dan menstre. Prvo špiko ti bo dal reško, obvezno ob pomoči enega izmed vaju (tistega, ki te bo špikal), da si lažje zapomnita, kaj morata naredit. Te inekcije ti spodbudijo rast večjega št. foliklov. Ponavadi ti telo naredi 1-2, zdaj pa, če boš dobro reagirala, pa od 7-20. Ene punce so jih celo več, ene manj. V foliklih so jajčeca, no, eni so lahko tudi prazni, zato ni nujno, da boš imela tolk jajčec kolk foliklov. Lahko pa se tudi to zgodi. Prometrium, pa je progesteron, ki je nujno potreben, da se pikice obdržijo v notranjosti. Včasih ga naše telo premalo naredi in zato ne moremo zanosit. To si pa začneš vstavljat v nožnico po punkciji, da bo telo že pripravljeno na transfer in si daješ not dokler ti G ne bo reku, da je dovolj. Upam, da ti je zdaj kaj bolj jasn. Če se kje motim, dajte mu ostale popravit. Kapica, glavo pokonc, ne mi zdaj delat zdrahe, ko se me bližamo temu. Statistiko iz zgodnjega poletja, je treba popravit. Pa probi mal počivat, naj te tvoj mal pomasira. Kljub vsemu, pa moj čut pravi, da bo s tabo še vse ok. Ponavadi se ne motim. Prosim odstrani te črne misli. Saj veš, da so nekatere punce govorile o teh znakih in so zdaj nosečke. zate kapica. Pa ne se dat
|
|
|