|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
2.8.2006 13:44:35   
teira
user posted image Punce hvala za tako prisrčno dobrodošlicouser posted image
Ja tudi sama imam kar precej težav s strahovi in razno raznimi grdimi mislimi, pa vendar kot ste že rekle, vedno najdemo en vzrok in nov zagon za naprej. Včasih se tudi meni zdi, da nebom nikoli postala mati in se sprašujem, zakaj je ravno z mano tako, ko pa sem vas našla in začela brat in sodelovat v forumu mi je bilo marsikaj bolj jasno in lažje za prenašat. Nima smisla si delat nekih utvar, samo moč vlit vase in pogumno skozi kalvarijo user posted image .
Res sem vesela, da sem vas našla, po drugi strani pa žalostna ker nas je toliko.

Zdaj pa dovolj user posted image  in hitro user posted image  na vse lepe obrazke!

Po posvetu in prejetju receptov pri Reškotu, se oglasim.
Lep dan vsem!!!!

Teirauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
2.8.2006 17:50:26   
koala
Niovi, te čisto razumem kaj prestajaš. Tudi jaz padem v globoko brezno brez dna, kljub temu, da vem, da po naravni poti ne bo ratalo, me marisikdaj tečkauser posted image potre; Se mi pa zdi, da je to tako v intervalih, na vsakih 6 mesecov pribilžno. Jaz najdem veliko opore v mojem možeku.
Kaj naredit, ko si potrta? Ne pomaga drugega kot se zjokat, meni pomaga včasih kaj razbit, dobro dene.
Še raje pa se podam v gozd, objet kakšno drevo, poskusi občutek je neverjeten.
Kar se pa "dobronamernih sorodnikov" tiče, ne preostane ti drugega se naučiti to preslišati, ker ne bodo nehali.
Odkar sva poročena je to pogosto prvo vprašanje ko me vidijo. Ker v naši familiji pač mislijo, da če se poročiš, da si noseča.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 152
3.8.2006 9:11:24   
Anonimen
Pozdravljene čvekice!
Naj se še jst pofočkam na tejle temi...
Kot sem že napisala na "Upajmo skupaj" imam danes prvi razgovor z Dr. Rešom. user posted image user posted image
Ne morem verjeti, da se je tudi zame končno nekaj premaknilo in da se stvari odvijajo..Sem čisto navdušena in prestrašena, vse občutke sem pomešalauser posted image  ..uglavnem nervozna sem in kr bluzimuser posted image
Berem vas že nekaj časa in ganjena sem nad tem kako se vzpodbujate in kako si stojite ob strani...vse pohvale za vasuser posted image user posted image . Upam, da boste tudi meni zažele vso srečo.
Držim pesti za vas in upam, da bo za vse posijal sonček in vam prinesel največje darilo v življenju.
pozdravček

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
3.8.2006 9:50:36   
Anonimen
Halo poopsie, dobrodošla še enkratuser posted image .

Punce, jaz pa malo sisy pogrešam. Mogoče ktera ve, kaj se z njo dogaja. Pa tudi rebeca in soni sta rekli, da začneta postopek v začetku avgusta. Punce, če vam ni odveč, dajte se kaj javite in počvekajte

Kapica,kako pa tvoj vlak smrti
Karmen te že kaj srbijo prsti in živčki delajo, ali bo šel gisp dol ali ne? Kaj je hujš, čakanje da ti gips dajo dol ali čakanje na user posted image ?
Koala pa je tako pridna. Ko bi še jaz bila in bi vmes, ko čakam na user posted image , naredila kak izpit?

vsem puncam lep dan in uživite. men gre tale dež že mal na živce, dans me je celo zeblo na sprehodu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
3.8.2006 9:57:19   
Anonimen
MIŠEK1, še enkrat živjo tudi tebiuser posted image  in vsem puncam!
Jst z nestrpnostjo čakam in da ne bom sam razmišljala bom še kaj postorila in se slišimo po razgovoru oz., ko pridem do računalnika, kar bo težko, ker je domač na popravilu tako da ga uporabljam v službi.
Torej ,pozdravček do jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
3.8.2006 10:57:53   
teira
Juuuuuutro vseeeem
kako smo danes? Kljub vremenu mislim, da nam kar gre, a ne user posted image ? Superca!
Vidim, da nas je kar precej pri Reškotu, pa bi rada neki vprašala.... Kaj mi ve katera povedat, kdaj se  začneš špikat? Takoj po naslednjem ciklusu (2. dan), ali moraš prvi mesec neke KT jemat? Sestrična je bila v postopku in je 1 mesec jemala KT. Ko sem bila pri Rešu ( za info) mi je samo za špikanje govoril, drugo pa nič user posted image . Brala sem tudi prejšnje teme, pa nisem glih našla odgovora.
To pa sprašujem, ker me zanima ali bom morda že v septembru na vrsti za čakanje na user posted image aliuser posted image .user posted image
Hvala vam in akcija user posted image

En leeeeep veeeeliiiiik pozdrav vsem user posted image .
Teira user posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.8.2006 12:10:28   
Anonimen
Oj, teira, jaz še nisem zasledila, da bi reško kateri KT predpisal prej. Vsaj meni, ni. To delajo v lj.
Špikat sem se začela en teden pred menstro z diphereline (namesto tega špikanja lahko dobiš sprej, ki sem ga v prvem postopku jemala 2 tedna pred menstro), zdaj čakam na menzis in na dru dan M, moram prit po inekcije menopur in tam mi bo takoj zapiču eno. user posted image .

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
3.8.2006 13:29:59   
teira
Hvala MIŠEK1 user posted image
Zdaj nevem kaj naredit.  user posted image ne pričakujem nekje okrog 13.8. k Rešu pa naj bi šla 10.! Verjetno bom morala kar počakat na september. Ja kaj pa je en mesec napram celemu življenju, a neuser posted image ? Držim pesti tudi zate in naj nam gre čim lažje mimo.
Lep (deževen) popoldan želim.
Teirauser posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.8.2006 13:46:51   
Anonimen
Če se ne motim, ti je to prvi postopek, a ne. Jaz sem prvič bila pri njemu glih na 1 dan user posted image in mi je predpisal klomifen (3-5 dan po pol tabletke). Po mojem bo tebi dal isto. Po menstri te bo z UZ spremljal ali imaš O in kako reagiraš na klomifen. Tik pred O sva midva  mogla user posted image in na drug dan prit na Uz, da je vidu ali so semenčeca zmožna prit v maternico. To je še idealen čas, da vidi ali pridejo not ali ne, in ti v času O vbrizga z inekcijo seme v maternico, v primeru, da ne morejo splavat not. Če sta imela že ta postopek, potem tega najbrž ne bo delal. Takoj po tem postopku, sva šla iskat inekcije in sprej. Sprej sem že začela jemat, za inekcije pa sem čakala na menstro. Ko si enkrat pri njemu, potem steče vse s tako hitrostjo, da več ne moreš sledit.
pusti se presenetit, boš videla, da ti bo vsaka novica potem lepša.

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
3.8.2006 15:05:13   
teira
MIŠEK1 hvala, zlata si user posted image user posted image user posted image
Nama je to prvič, čeprav sva pri Rešu že od januarja. Čaka pa naju ICSI. Upam, da bo vse o.k. in si želim, da bi pričela čimprej, čeprav me je (čisto malo) strah user posted image . Nočem upat preveč, ampak si želim, da bi takoj uspelo zagledat user posted image !!!!!! user posted image .
Izgleda, da bova skupaj trepetali in pričakovali najlepši trenutek! Upam, da nas bo čimveč.

Teirauser posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 160
3.8.2006 21:06:15   
kapica
Ola bejbike user posted image !

Me veseli da se tako lepo oglasate, vas je prav prijetno prebrati.

Najprej o meni user posted image . Jaz sem vlak smrti danes kar ven spustila, pa se veliko drugega, tako da je danasnji lunapark bil bolj sprehod in pocivanje zame, pa mi je dobro delo.
Ampak me malo skrbi, morem priznati, moj optimizen je nekako manjsi in manjsi, pa si sploh ne upam na glas povedat. Tako me spika in cuka doli, na trenutke mi je slabo (mi je vedno pred user posted image ), pa kot da bi imela neke krce. Saj vec res ne vem, z mojim se lepo bodriva, nisem mu nic omenjala, da ne bi bila panika. Saj veste da imam se vedno polno upanja in veliko zeljo, ampak nekako sem crnogleda, ne morem pomagat user posted image user posted image user posted image . Malo vzpodbude mogoce user posted image ?
Danes je 7 dan in jaz sem vedno brez káksnega testa, juhu user posted image !

Glede psihe in tecnih vprasanj zunanjega sveta je pri meni enako. Vsem lepo povem da imam se cas, za to zadevo z ivf pa vesta samo moji dve prijateljici, nimam namena nikoli druzini povedat.Se mi zdi manj jih ve boljse je. Zaenkrat vsaj.

Misek, superca, vidis da ni tak bav bav z spikanjem user posted image , po moje je lazje ce si sam dajes kot pa nekdo drug. Vsaj meni se je tako zdelo, pa z vsakim dnem boljse gre, tako da sploh ni panike.
karmen jutri je tvoj dan , a? Upam in drzim pesti da se res znebis gibsa user posted image .

Pune ne mi zamerit, sem se spet razpisala, ampak enostavno je super z vami stvari delit, res no.

user posted image user posted image user posted image za vas in LP!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 161
3.8.2006 21:21:35   
*Karmen*
ČAO, BABE!!!

Madonca, dva dni sem mal "prešpricala" urice za računalnikom pa se je že toliko novih pojavilo  v našem klubu.

POOPSIE, TEIRA IN NIOVI DOBRODOŠLE MED NAMI user posted image !!!

Če lahko, bi vas uvrstila na naš seznam. Tista, ki nima nič proti naj v temi "Seznam IVF-jevk" napiše kje bo šla v postopek, kdaj začne s postopkom, kdo je "krivec" - ve ali vaš partner, od kdaj se trudite na novem družinskem članu in v kateri postopek po vrsti greste (prvi, drugi...).

Vsem pa polagam na srce, da je parov, ki ne morejo imeti otrok takrat, ko bi želeli, mnogo, zares mnogo. Zato naj vas tega ne bo sram. Dvignite glavo in vzemita ta postopek OBMP s partnerjem kot prijetno druženje, ki vaju bo še bolj zbližalo. In nikar zaradi težav z zanositvijo ne pozabite živeti!!! Življenje je lepo, s sončkom ali brez. Prej ali slej se bo sreča nasmehnila vsaki izmed nas. Do takrat pa uživajte življenje in ne pustite, da bo odbrzelo mimo vas!!! Če vas pa ljudje sprašujejo zakaj nimate otrok pa bodite samozavestne in jim povejte resnico. Dokler o tem niste pripravljene govoriti vsaj z nekaterimi ljudmi, boste živele v nekakšni megli, ki vam samim onemogoča, da bi to kruto dejstvo sprejele kot resnično. Torej, dokler skrivate imate upanje, da vse to ni čisto res in da so vse skupaj mogoče le moraste sanje. Zato z besedo na dan. Postavite sebe in ljudi okoli vas na realna tla. Mogoče boste zaradi tega ob kakšnega prijatelja, ki pa vam bo skozi svoje obnašanje pokazal, da v bistvu nikoli ni bil vaš prijatelj. Takšnih pa tako dobre punce v svojih življenjih definitivno ne potrebujemo. Pa nikar mi ne zamerite, ker sem vse skupaj napisala tako kruto. Rada bi le z vami delila svoja doživetja, ki niso bila prav nič bolj rožnata kot vaša. Zato glavo gor in veselo korakajte skozi življenje!!!

< Sporočilo je popravil *Karmen* -- 3.8.2006 21:22:00 >

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 162
3.8.2006 21:31:56   
*Karmen*
Glede strahu pred postopkom pa... Vsem nam so se tresla kolena... In še vedno smo vse žive!!! Strah pred neznanim je res hud. Ampak na koncu dojameš, da si se čisto po nepotrebnem bal. Najprej treniraš ciljanje nosnic s sprejem, potem treniraš biti medicinska sestra, ki si daje injekcije ali pa opazuješ svojega dragega pri tem opravilu... On pa ves vesel, ker lahko vsako jutro bulji v tvojo "tazadno". Mene je moral moj pred prvo injekcijo najprej še ulovit in me prepričat, da bo nežen user posted image . Sledi punkcija, ki ni sploh ni tako grozna kot se sliši. In nato že dobite v svoje varstvo eno ali dve pikici: Simpl, a ne? Zakomplicira se le zadnjih 14 dni, ko nekatere hudički obvladujejo in delajo teste že od sedmega dneva po transferju (jaz sem bila samo za mišjo dlako boljša user posted image ). No, potem pa je, kar je. V vsakem primeru smo tu vse soborke, ki vam bomo stale ob strani tako pri pozitivnih kot pri negativnih rezultatih.

No, moj roman se počasi končuje. Še o mojem mavcu: men se je kar zdelo, da z iglo za pletenje ni zdravo praskati kože pod mavcem pa sem jo na koncu ovila v vato in vato povezala z nitko... Ja, ful mam dela, vam povem... Zdaj bom pa nehala, ker grem mal na kolena, da bodo večje šanse, da mi jutri vzamejo mavec dol...

LP in veliko sreče prav vsem soborkam. Karmen.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.8.2006 0:14:58   
Niovi
Zdravo ekipa user posted image
Vem, da nas je veliko, saj vedno srečaš ljudi na razno raznih preiskavah in pregledih. Sama sem se nekako poskusila izogibati tej temi ali govoriti o svojih težavah, ker potem vsaj 5 pametnih takoj izjavi, da sem psihično preobremenjena in da je to sigurno problem, ker da poznajo od tete sosedo, katere sestrična živi nekje na Dolenjskem in njena sodelavka je imela ta isti problem in ko je nehala misliti na to je pa čudežno zanosila user posted image  ... in ker sem bila sita razno raznih napotkov sem se odločila, da pač o temu ne govorim na splošno. Ve nekaj prijateljic in to je to. Me ne sprašujejo kako in kaj, če jim sama kaj povem je ok, če ne je tudi ok.
Vem, da veste kako vse to gre. Sama sem dala skozi 15 ciklusov klomifena, hystero in laparo, odstranili so mi 2 cm pregrado ostalo sva oba bp. Poskušam se zamotiti z raznimi stvarmi in tudi ne mislim na to, kako bom zanosila ali da bi to bila moja misel stalnica. Živim normalno življenje včasih mi pa le pride slab moment in mi udari ven želja po enem kobacavčku in takrat razmišljam zakaj jaz? Zakaj toliko časa? Ali bo kdaj? Kolikokrat bom morala v postopek itd.... saj veste kaj vse privre na dan v trenutkih slabosti. Nisem pa obupala, nisem vrgla puške v koruzo, pač pa trdno verjamem, da se kmalu začnem rediti, pa ne več samo od hrane, pač pa s pikico v trebuščku user posted image . Ko sem preletela kaj se vam vsem dogaja mi je bilo malce user posted image  ali moram tudi jaz čez vso to kalvarijo...mah kaj čem razlagat. Itaq da gremo naprej, kaj pa nam drugega ostane user posted image .
Za nekaj dni se odpravljam na morje bomo delaliuser posted image ...mogoče pa zdaj 5 pred 12h le rata in ne bo potreben postopek. Lep pozdrav vsem in čimveč user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Niovi -- 4.8.2006 0:16:12 >

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 164
4.8.2006 0:22:58   
*Karmen*
Niovi, uživaj na dopustu in če bo le možno, se z dopusta vrnite trije user posted image !!!

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 165
4.8.2006 7:20:24   
Anonimen
Karmen hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image ....
Včeraj sem imela prvi razgovor in ne morem verjet, da se je tako hitro odvilo...Vse nama je razložil, btw. ful ful sem bila zadovoljna in presenečana, ker je možakar(Reš) eno prav simpatično bitje, vsaj za prvič je bil res super...Prijazen, zelo profesionalen in všeč mi je ker se je z nama tudi pošalil..Reško bravo!
No,midva sva včeraj šla že v Italijouser posted image user posted image ...sploh ne dojamem in sedaj tako kot si rekla treniram ciljanje nosnic s sprejemuser posted image ...Res sem še čist v šoku, da se je v enem dnevu vse tako obrnilo...
Ti si že tako poučena o vsemuser posted image  in upam, da mi lahko odgovoriš na vprašanja glede teh zdravil:
-kaj sploh je v tem spreju oz. zakaj se moram špricat?user posted image
-dobila sem tudi Mengon in Prometriom( kaj to je)?Kdaj in zakaj bom to uporabljala?
Ne bom te preveč mučila ampak zdej sem tolk naspidirana, da me vse zanima.
V enem dnevu se mi je življenje obrnila in vesela sem, da sem dobila to možnost. No to srečo je mogoče za trenutek pokvarila le ena zadeva...Laparaskopijo sem imela aprila in takrat mi je moj gin Dr. Drobnič, da mi bo odstranil jajcevode, ker motijo pri epruvetki no in kaj se zgodi..Ni mi jih odstranil  in včeraj to Rešu povem in ni in ni mogel verjeti, da sem se zmenila in da mi jih niso odstranili, pa tudi če se nebi zmenili je rekel, da bi mi jih mogel odstraniti in če mi ne bo uspelo bom morala še 1x na operacijouser posted image ...tega me je groza!Kako lahko zdravnik nekaj obljubi in potem ne naredi ničesar ...se pravi sem bila na laparoskopiji čisto brez veze in sedaj se lahko zgodi, da zaradi tega ne bom mogla zanositiuser posted image .
Vendar se tolažim in včeraj sem klenila, da na to ne bom mislila..Sedaj ne smem več misliti na slabe stvari..Odločila sem se, da grem v postopek brez bremen in brez kaj če...Zame je največja sreča, da sem kjer sem in da lahko jemljem ta zdravila in da lahko upam in upala bom zmeraj...
Punce drage vam pa želim, da bi našle tolažbo v lepih stvareh, da nebi nikoli izgubile upanja in da je vsak nov dan nov začetek in da se vsak dan rodijo nove sanje....ne nehajte sanjati!!
pozdravček
poopsie

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
4.8.2006 8:56:47   
Anonimen
Poopsie zgleda, da nisem edina, ki ji je Drobnič za juser posted image laparaskopijo. No jaz sem bila lepo na stolu in mi odstrani samo endometriozo. Potem pa pridem na pregled čez tri mesece in mi reče: "joj, zakaj nisem takrat še odstranu pregrade, pa saj sem jo videl, ampak...." In tako spet nazaj pod narkozo, da mi je odstranu še pregrado. Halo!!!!!!!
Je pa zelo lepo slišat, da se že sprejaš. Zgleda, da bova skupi v postopku. Kdaj pa dobiš menstrouser posted image ???? Ta sprej boš jemala do stop inekcije. Njegova vloga je, da omogoči boljše delovanje in boljše rezultate monogona. Drgač pa sem na internetu čitala, da se ta sprej uporablja pri zdravljenju določenih vrst raka (predvsem pri moških). Menogon začneš špikat 2 dan menstre. Prvo špiko ti bo dal reško, obvezno ob pomoči enega izmed vaju (tistega, ki te bo špikal), da si lažje zapomnita, kaj morata naredit.  Te inekcije ti spodbudijo rast večjega št. foliklov.  Ponavadi ti telo naredi 1-2, zdaj pa, če boš dobro reagirala, pa od 7-20. Ene punce so jih celo več, ene manj. V foliklih so jajčeca, no, eni so lahko tudi prazni, zato ni nujno, da boš imela tolk jajčec kolk foliklov. Lahko pa se tudi to zgodi. Prometrium, pa je progesteron, ki je nujno potreben, da se pikice obdržijo v notranjosti. Včasih ga naše telo premalo naredi in zato ne moremo zanosit. To si pa začneš vstavljat v nožnico po punkciji, da bo telo že pripravljeno na transfer in si daješ not dokler ti G ne bo reku, da je dovolj. Upam, da ti je zdaj kaj bolj jasn. Če se kje motim, dajte mu ostale popravit.

Kapica, glavo pokonc, ne mi zdaj delat zdrahe, ko se me bližamo temu. Statistiko iz zgodnjega poletja, je treba popravit. Pa probi mal počivat, naj te tvoj mal pomasira. Kljub vsemu, pa moj čut pravi, da bo s tabo še vse ok. Ponavadi se ne motim. Prosim odstrani te črne misli. Saj veš, da so nekatere punce govorile o teh znakih in so zdaj nosečke. user posted image user posted image zate kapica. Pa ne se dat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
4.8.2006 8:59:50   
Anonimen
Aja punce, mam eno vprašanje? Kako pohitriš malo menstro. Men bi mogla dans pridet, pa nič ne kaže.  A aspirin pri tem kaj pomaga? Rdeče vino? Vroča kopel? Kaj?

en velik user posted image in šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse vas pupike

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
4.8.2006 9:17:01   
teira
poopsie BRAVO user posted image user posted image user posted image  take moramo bit! Pravi sončki za naše bodoče sončke!
*Karmen* hvala za prisrčno dobrodošlico in za vse prelepe napisane besede.  Zdaj že komaj čakam, da se vse skupaj prične in da si čimprej sporočimo kako smo veselo ugledale user posted image  user posted image  user posted image .

Lep petkov dan in naj bo nasmejan.

Teira user posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 169
4.8.2006 9:22:46   
Anonimen
MIŠEK1 najprej hvala za tako izčrpne in formacijeuser posted image ...Sprej do stop inekcijeuser posted image ..jst sem dobla sam eno flaško...a bo to sploh dovolj? No sej kolkr si v nos našpricam, čist možnouser posted image .
Drobnič je pa res malomarenuser posted image user posted image ..ne morem verjet, ko sem prebrala da je tud teve zašuštral , pa kaj je z njim? Kako se lahko to naredi? Človek te odpre, reže in ko vidi problem ga ne odtrani , te zašije in potem kaj..čez 3 mesce mu kapne, da bi pa blo dobr, da bi kej naredu, mislim GROZA!!!
Jst sploh ne smem razmišlajt o tem, ker me čist nabedira, ko pomislim, da zaradi njegove malomarnosti se lahko vse zakomplicira in mi otežuje IVF, ne smem!

Menstro bi mogla dobit ok.6 mislm da...Superca, bova v istem času stiskala pesti druga za drugo in za ostale sevedauser posted image user posted image
Po moje si mal znervirana, ker tako čakaš na user posted image  in mogoče zato malce štrajka, meni zmeraj pomaga rdeče vino, resno! Poskusi!
Kapica ne obupaj!!Mislim nateuser posted image
Punce držite se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
4.8.2006 9:26:13   
Anonimen
teira tudi ti si sonček...berem tvoje poste in vidim, da si pozitivna in vesela oseba, ki ne bo  izgubila upanja...bravo zateuser posted image user posted image user posted image
Mislim nate in ti želim, da bi čimprej začela z vsem skupaj!
pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
4.8.2006 9:41:06   
Anonimen
Kaj pa vem poopsie ali so živčki. Včasi sem bila še bolj živčna, pa je pršla. Prej sem imela od O pa vse do menstre rjav izcedek in ornk ščipanje ter šraufanje , tako da sem takoj vedela kdaj bo. Zdaj pa nimam nič od tega. Noseča nisem, ker nimam nobenih čudnih znakov, nobene vgnezditvene krvavitve, joškice čist majčken boleče, nobenega šraufanaj in ščipanja. Včeri sem celo test naredila, pa valda nič. Saj ne more bit, ker me je moj dragi glih nekje med O zapustu. Ja, pa še rešo me je z UZ pregledal, no ne vem če na 26 dan cikla kaj vidi. Mogoče aglurab naredi svoje ali pa neke zeliščne tablete, ki uravnavajo ženske hormone in menstruacijo. Lahk pa je tudi problem, ker sem shujšala. Joj, kolk problemov. Aja zaradi agluraba, pa ne smem pit alkohola. Se mi takoj pozna in mi je slabo, zato ta metoda odpade.
Glede na to, da bo meni user posted image zamujala, bove najbrž res skupi trepetali. Kolk pa si stara, če ni skrivnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
4.8.2006 9:47:40   
Anonimen
MIŠEK1, zdej sem se mal zmedla...če prov razumem se samo še sprejaš in čakaš na menstro in potem špikanje ane?user posted image
Joj, upam, da boš dobila čimprej oz. tako kot si želiš..
Kaj pa je aglurab?
pismo, zdej pa še vinčka ne morš pit...le potrpežljivo, sej vem, da je težko ampak poskušaj biti čim manj obremenjena, no sej kdo ti to govori, k bom itak čist na kocnu z živci, ko se bo pri meni začelo pikanjeuser posted image
Kmalu bom 26. pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
4.8.2006 9:51:30   
kapica
Jutro punce user posted image !

Vceraj sem tako hitela pisat post, da sem pozabila se Poopsie dobrodoslico izreci.
Tako da Poopsie dobrodosla user posted image ! In super za tako dober start. Spreja bo pa cisto dovolj za cel postopek, ne se bat. Meni ga je se ostalo.
Misek, saj bo prisla user posted image . Pri meni je bila dva dni pozneje kot ponavadi, verjetno psiha in medikamenti naredijo svoje.
Niovi, tebi pa zelim lep dopsut, kaj ves mogoce pa res pridete trije nazaj user posted image . Drzim pesti user posted image user posted image user posted image !

Lep poletni dan vam zelim punce user posted image user posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
4.8.2006 9:55:46   
Anonimen
Tako, kot imaš v glavi in tako kot smo ti opisale prej, tako je in ne rabiš bit nič zmedena. Naj te moje stvari nič ne zmedejo.
Aglurab je zdravilo za sladkorne bolnike. Jaz to nisem, mi je pa reš predpisal to zdravilo, ker se zadnje čase ful uporablja pri zdravljenju neplodnosti. To je moje edino upanje, ki bi mi naj pogalo, da vsaj en zdrav jajček priveka iz folikla. Moji folikli so prazni, jajčeca pa nezrela.  Ni bog ne ve zakaj, reš je samo reku, ste ena izmed milijontih.
jaz sem 27stara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?