|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
28.7.2006 10:16:10   
kapica
Joj, misek mi je zal za te novice user posted image . Ampak ne prehitro obupat in vrect puske v koruzo, to je najslabse, saj ves. Verjetno oni ze vejo kako in kaj je boljse, sam zaupat jim moremo, kaj pa cemo drugega.

Uh, ponedeljek bo pa prej tu kot se bos zavedala. Gres enkrat s kolesom okrog mesteca, zaplavas v morju ali bazenu , skuhas kaksno kosilce, pogledas dober film in ponedeljek je tu! Pa se tu na forumu cvekas, ko cas tako mine ko sus.

Samo glavo gor, pozitivne misli na plano, negativne vstran, ne prehitro sklepat kako in kaj bo. Mogoce bo pa Klomifen tokrat vec prinesel kot zadnjic. Samo verjet je treba.

Go girl, go user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.7.2006 10:23:28   
Anonimen
Če 4 leta ni klomifen deloval, se mora zdaj res čudež zgodit, da bo. Saj ne bi tako paniko zagnala, ampak mojega dragega ni, da bi me pocrkljal in potolažil. Njegove besede so ponavadi balzam za mojo dušo. Še dobro, da ste ve z mano, in da me boste spremljale skoz to kalvarijo. Enostavno pogrešam dragega, pol pa še slabe novice in sem tam, pri user posted image .

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
28.7.2006 13:45:03   
*Karmen*
Kapica, tista svečka ti nikakor ne bo padla ven. Izločijo se samo pomožne snovi. Pri meni je to izgledalo kot ogromna količina belega toka kakšno uro ali dve po vstavitvi svečke. Sicer pa je ta svečka narejena iz snovi, ki se dobesedno prilepijo na vlažno podlago. Malce si zmoči prst in daj potem svečko nanj. Boš videla, da se ti bo prilepila nanj. Jaz sem imela s tem v zvezi tud eno anekdoto. Sem pri vstavljanju svečke mal kiksn'la, pa se mi je prilimala na "žnable" user posted image . Ja, sorry izrazu, ampak tako je  bilo. Komaj sem jo odlepila in jo dala tja kamor spada. Tako, da VEM, da se svečka na vlažno podlago prilepi in ne pade ven, tudi, če po vstavitvi skačeš čez kolebnico user posted image .

Mišek1, a tebi se pa take slabe stvari dogajajo? Pa so ti rekli, da boš 100% šla na klomifen? Upam, da greš v postopek, pa ni pomembno s kakšno drogo. Tudi s Klomifenom je več upanja kot ostati brez postopka. Potem pa bomo močno držale pesti zate, da ti uspe lep pridelek, da se oplodi in da se za 9 mesecev vgnezdi pri tebi. Kar glavo gor, punca! Življenje je lepo, čeprav nam je malce vroče user posted image !!! LP. Karmen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
28.7.2006 17:18:18   
koala
Ej misek ne bit žalostna, saj vem da je hudo ko naših srčkov ni, maš pa nas.Le potoži se, ponedeljek bo pa tu kot bi mignil.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
29.7.2006 12:21:45   
kapica
A Narciska se nam pa nic noce oglasit, a? A potem to pomeni slabe novice user posted image , da more najprej pri sebi razscistit, ali pa pomeni dobre novice. In je tako vesela in srecna, da se vedno do stropa skace in zato se ni imela casa porocatuser posted image .

Jaz lepo cuvam svoja dva user posted image user posted image , ne trenutke me je strah da sem prevec na nogah in kar naprej nekam mrdam. trebuh je se vedno napihnjen in malo cuden, je pa ze veliko boljse.
Karmen, sem tocno to mislila kot si napisala, hvala za razlago, sem se ze pomirila.

Misek kako ti gre? A je danasnji dan bolj svetel kot vcerajsni? Si pa zelo pogumna da bos celo stvar sama prebrodla, brez tvojga dragega. Ampak me smo tukaj in te bodrimo. Bos pa zato mogoce dobila na koncu veliko user posted image .

Papa user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 130
29.7.2006 19:10:27   
koala
PO moje pa nas narciska samo malo heca in čaka daa bo na uz vidla svojga user posted image in njegov utripek, pol bo pa povedala.

Kapica ti samo uživaj in naženi kake čren misli, če te slučajno obidejo.

Mišek kako si pa ti???

Nisem vedela

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
30.7.2006 20:55:01   
kapica
Cao punce, kje ste kaj?

Zdajle sem ravno malo brala majcice in aprilcice, da vidim kako je bilo z znaki in sem pa tja. Ne morem pomagat,malo me firbec muci user posted image . Pa nimam namena kaksnih testov se delat, brez skrbi.
Mene trebuh malo manj muci, napetosti ni vec, tu pa tam kaj spike, to pa je tudi vse. Pa prsa so seveda se vedno precej boleca.

Danes zjutraj me je sefica klicala, ce bi lahko prisla delat kaksen dan ta teden, sem jo kar na hitro odslovila da ne morem.
Ne vem ce sem ze rekla tukaj, da morem precej dvigovat na sihtu (med.sestra), pa me je res strah ker ne vem kako naj se temu izognem, ko bom spet v sluzbi, ce bom sevedauser posted image . Ne bi pa rada takoj po testu vsem povedala. Se mi le zdi prehitro.

Ma bom ze nekod.

Danes je bil super soncen dan, jutri se greva spet kopat, oz. jaz se bom bolj soncila in polezavala, da ne bi bilo kaj narobe.

Pozdravcek punce, javite se kaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 132
31.7.2006 10:49:15   
kapica
Dobro jutro user posted image !

Misek , a imas ze kaksne novicke, kateri postopek bos imela..Upam da bojo novice boljse kot v petek.
Drzim pesti user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
31.7.2006 14:47:33   
Anonimen
KU,KU, punce. Vidim, da vas mal firbec, kako se držim. Po dežju vedno posije sonček in tudi pri meni tokrat že sije. Po vsem hudem v petek user posted image , sem se v 5 min spakirala in se z mojimuser posted image odpravila na morje. Na trnih sem bila še vse do danes do 13.00.  Je pa Reš zlati in mi je po pogovoru vrnil nasmeh na lica, ko mi je reku, da bomo poskusili vseeno z inekcijami. Tokrat z drugačnimi, ker je za ista zdravila kot na prvem postopku prepozno. Hvala bogu, da imajo več zdravil in da jih ta Reško  pridno menjava. Če bi bila v LJ G bi zvisela, ker te tam skoz z istimi filajo, ne glede če vidijo, da ne reagiraš.
V glavnem punce, danes sem tako dobila mojo prvo šprico v tem postopku. Ker mojega dragega ni, si jih moram sama. Me je pa groza, ko sam user posted image . Vse za te user posted image sončke. Dajem si jih v trebuh, edinole imam majčken problem, ker nimam skoraj nič špeha in moram ful pazit. Začela sem z dipherelinom (namesto suprefacta, ker smo zanj prepozni), drug dan menstre pa nazaj, da dobim menopur.

Zdaj bi pa vse, ki kaj veste, ali pa ste na forumu zasledile, prosila, če mi lahko odgovorite na to vprašanje. Reš mi je pozabu povedat, al ga nisem slišala ali mi pa ni povedu, ker je vseeno, kdaj se naj špikam s tem dipherelinom. Danes sem ga dobila ob 13.30., a si ga naj dajem zjutraj al zvečer, al ob isti uri kot danes. Kaj menite?????????

Zdaj pa veselo špikanje in čakanje na menstro

Vam vsem pa havla, za spodbudne besede in prijetno preživljanje poletnih dni.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
31.7.2006 18:29:26   
koala
Kapica a ti si med.sesetra? Kako lepo!

Misek, ker se z hormoni ni kaj preveč dobro igrat, bi se jez špikala ob isti uri, ko si dobila pevo špriciko.

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
1.8.2006 10:10:41   
kapica
Dobro jutro user posted image !

Misek, jaz bi tudi predlagala da ob isti uri spikas. Sicer sem pa jaz pred kratkim isto sprasevala, ker sem malo kiksnila.
Ali pa da poklices v ordaninacijo in ti sestre kaj vec povejo. Mogoce je to se boljse, te si vsaj sigurna. Sem vesela za lepe novcke!

Meni ze majckeno zivcki delajo, vceraj me je spodaj spikalo, sem mislila da bo zdaj zdaj user posted image  prisla. Prsa pa se vedno enako napeta in boleca.
Glede na to da je komaj 5.dan po transferju, me prsti ze fejst srbijo. Ampak bom zdrzala.

Aja, to sem vas hotla vprasat, a mislite da lahko grem v zabaviscni park na kaksen vlak smrti pa te hude zadeve. Ali bi v tem primeru kaj skodlo.

Lep dan zelim user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 136
1.8.2006 10:22:15   
Anonimen
kapica, a se ti mal hecaš. noo, jaz si že ne bi upala na vlak smrti, na kaj lažjega že. kot prvo, ta vlak te preruka, kot drugo adrenalin ti naraste in po mojem mnenju to ni nič kaj v redu. me pa res firbec, če katera ve za ziher odgovor in če res lahko greš na kaj takega. prepričana sem, da po vsem hudem v postopku in po dolgem čakanju na user posted image , si ne bi nobena upala razkirat in it na vlak smrti. vem celo za primer, ko je mogla podalka prekinit s skakanjem takoj ko je zvedela za nosečnost.
kapica, raje si pomiri živčke s čim drugim, pejta na skupno tajsko masažo, pejta v šoping, na romantično večerjo, kar koli

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
1.8.2006 10:29:18   
*Karmen*
Mišek1, bravo za začetek postopka! Vidiš, pa se je le vse dobro izteklo. Glede injekcij ti pa svetujem, da si jih daješ vsak dan ob istem času. Če hočeš malo prestavit uro injiciranja, si daj injekcijo vsak dan pol ure prej. Tako boš počasi prilezla na zgodnejšo uro. Če te pa ura ob 13.30 ne moti preveč, se je pa raje kar drži. Vsekakor pa, če že hočeš spremeniti uro injiciranja, si dajaj injekcije vsak dan pol ure prej kot prejšnji dan IN NE KASNEJE, ker injekcije držijo 24 ur. Če ta termin podaljšuješ se lahko zgodi, da ti kaj dragocenega pobegne že pred punkcijo...

Kapica, a ti bi šla pa kar na vlak smrti?! Ne vem no, če je to ravno priporočljivo v tem rizičnem času. Teh 14 dni boš pa že vzdržala. Že tako je več šans, da gre vse skupaj ven, kot pa, da ostane pri tebi, zato se res ne splača še povečevati že tako velikega tveganja. Je pa že bolje, da ga vsak dan biksaš s testi, kot pa da hodiš na take pustolovščine. Saj se najde tudi kakšna manj adrenalinska zabava, a ne? Saj ti ni treba preležat teh 14-ih dni, le bolj umirjeno opravi z vsem. Jaz sem se v teh napetih 14-ih dneh učila kiparjenja user posted image ... Je ful fajn za sprostitev. Ma, saj se boš znajdla, a ne?

Tako, punce. Me veseli, da se vse odvija tako kot je treba. Tudi pri meni gre tole nošenje mavca počasi le proti koncu. Mogoče, mogoče, mogoče ga bomo odstranili že ta petek. Drugače gre pa ta zadeva sigurno dol naslednji petek. Juhuhu user posted image !!! Kok se bo spet fajn normalno tuširat in prijet lonec z obema rokama. Pa kok bo fajn, ko bom pri user posted image spet lahko uporabila obe roki!!!

No, zdaj pa res en LP in veliko sreče vsem!!! Karmen.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
1.8.2006 10:46:42   
Anonimen
Ja karmen, dokler nisi v situaciji kot si se ti znašla, sploh ne veš, kolk ti dejansko ena roka pomeni.  Saj se že da z eno roko user posted image ali celo brez obeh, ampak glih ko ne moreš, bi ravno take neumnosti počela. Ti pa res že želim, da daš to hudičevo barabico dol. Kako pa prenašaš vročino, te kaj srbi pod gipsom. joj, joj. takoj dol z njim.

saj, vem, da je dobro ob isti uri jemat, to smo že takrat glavo solile kapici. ampak sem mogla vprašat, ker suprefact nisem rabila ob isti uri špricnit v nos. ko sem pač vstala in ko sem šla spat, sem naredila špric, špric in je bilo ok. zdaj pa sem slučajno bila ob tej uri naročena in mi je dal inekcijo, da mi je pokazal kako se pravilno to dela. o uri ni bilo govora, ali pa so moji živčki pojedli to besedo. poleg tega baje tale dephereline ne deluje na hormone, šele v povezavi z menopurjem (menopur bom pa obvezno ob isti uri). vseen bom pridna in se pikala ob tej uri.

koala kaj pa kaj ti počneš?

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
1.8.2006 12:49:00   
*Karmen*
Mišek1, ja, pod mavcem me ful srbi!!! Ampak sem že 5. dan našla zdravilo. Iglo za pletenje. Doooolgo in tanko. In svet je kar naenkrat postal lepši user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
1.8.2006 20:42:26   
koala
Mišek cele dneve sedim pred računalnikom in opravljam nekaj, ker bi že zdavnaj morala, torej lovim literaturo za diplomsko, ker sem jo preširoko in napačno zastavila, diplomsko namreč.

Karmen, me veseli, da bo šel gips kmalu dol, ker se spomnim kako je bilo ko sem mela gleženj pofentan, sam skoraj znorela, še posebaj zaradi tuširanja, da se o srbenju sploh ne pogovarjamo.

Nisem vedela

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 141
2.8.2006 10:12:04   
kapica
Ola punce!

Fajn da ste se malo oglasle.
Karmen, super za mavec, da ga kmalu ne bo vec. To z iglo za pletenje je pa najboljsa zadeva proti srbenju, sem ze veckrat slisala, sama na sreco se ne sprobala user posted image .
Misek, fajn da lepo gre z spricami, saj vem kak je, ko se gre za druge si davamo nasvete, ko pa smo same  pri zadevi (spikanju), pa kiksamo user posted image user posted image .
Ampak ce so te inekcije sedaj tako kot sprej, potem jaz tudi mislim da ni tocno dolocenega casa. Vsaj pri meni z sprejem je bilo tako. Ampak po tistem ko ste me z spricami tako prestrasle, sem se zacela tudi ure sprejanja drzati.

Koala, a ti si pa pri diplomski. Jaz nisem prisla v soli nikoli tako dalec user posted image , tako da ne vem kaj prezivljas. Upam da zivcki se niso na "visoki napetosti".

A da mislite da bi bil adrenalin prevec? Saj verjetno imate prav, pa jaz to tudi sama vem. Ampak obisku lunaparka se ne bom mogla izognit, ker dobiva jutri obisk in hocejo it tja. Bom pac otroske vlakece sprobavala, kaj te naj drugega user posted image user posted image user posted image user posted image . Se je pa vredno zrtvovat , brez skrbi.

Punce, jutri bo  ze en teden odkar imam svoja  user posted image user posted image , pa se nisem niti enega testa naredla user posted image user posted image user posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 142
2.8.2006 10:48:12   
koala
Ja kapica, guram z to diplomo, pa se ne premakneuser posted image , ker je ful malo literature z mojega področja, al pa jaz narobe gledamuser posted image .
Ti kr otroške vlakce preizkušaj, saj so po moje tud zabavni.

Karmen, tebi pa priporočam, da se vzdržiš praskanja z iglo, ker sem že večkrat slišala, da so nastale grde poškodbe kože zraven, sem pa na žalost tudi sama to preizkusila na nogi in sem kar dolgo rabla, da se je rana zacelila, ker se mi je pod gipsom grdo zagnojila.

Nisem vedela

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
2.8.2006 10:49:49   
Niovi
Pozdravljene,

se še jaz pofočkam v tej temi user posted image  ... v sredini avgusta začnem s superfactom potem pa z injekcijami, bravo jaz user posted image  že 5 let se nekaj trudim in končno prišla do nečesa konkretnega. Ne bom več jamrala, da me je strah igel in postopkov user posted image . Bom poskusila vse skupaj čimbolj na relax vzeti. V končni fazi moraš iti skozi iste stvari ali te je strah ali pa ne.
Držim pesti za vse, ki ste v pričakovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
2.8.2006 10:59:59   
teira
Pozdravljene punce, žene,... user posted image

tudi jaz po dolgih mukah in neizpoljnenih pričakovanjih, začnem s postopkom in sicer naslednji teden grem po recept v LJ. Kot Niovi sem sama malce prestrašena, ko pa pomislim, kaj nama bo vse to prineslo mi daje novih moči in volje za naprej. user posted image  Upam in si želim - tako kot vse ve, da nam končno uspe!
Nevem razložit kaki občutki me prepletajo, vse je tako čudno, ampak nepopisno lepo... Se bom še kaj oglasila in vam poročala kako gre - če lahko seveda user posted image  .

Vsem nam, pa želim veliko pozitivnih misli in čimveč user posted image user posted image

Teira user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
2.8.2006 11:35:45   
Anonimen
Niovi in teira dobrodošli v klubuuser posted image user posted image . Tudi me se bojimo vsak postopek znova in znova, ampak je z vsakim vseeno malo lažje. Poleg tega pa smo tu tiste, ki dajemo skoz isti šmorn, zato se med sabo razumemo, spodbujamo in če je potrebno tudi jokamo, še raje pa se veselimo in smejimo. Pa nam je potem lažje.

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
2.8.2006 11:40:06   
kapica
Dobrodosle teira in niovi!
Me smo vesele vsake nove borke, tako da nic se bat in kr porocat kako postopek poteka, kako prenasate hormone, itd.
Tukaj nas vse isto zanima in vse damo isto skozi, potem pa nestrpne cakamo na user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.8.2006 12:02:53   
koala
Pozdravljeni novi borki!
Tukaj nas je kar nekaj, ki se trudimo za svoj zaklad, siskamo pesti ena za drugo in skupaj z soborkami trepetamo ob iglah in dnevih, ko zvemo al smo uspešne al ne.
Tako da se nič bat, le pridružita se nam, ker je v skupini lažje, mamo pa tu že nekaj zelo izkušenih punc, ki z veseljem svetujejo.

Nisem vedela

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.8.2006 12:50:34   
Niovi
Hvala za dobrodošlico in podporo. Mogoče je res to kar potrebujem v tem trenutku najbolj pomembno nekdo, ki gre skozi isto fazo, žalosti, veselja, strahu, pričakovanja... saj, če nimaš te izkušnje težko res razumeš kaj se nam dogaja. Ne vem če ste kje odprle temo ali je že kje kaj napisano o psihičnih težavah, ki jih doživljamo. Jaz se srečujem včasih z občutkom sramu, da je z menoj nekaj narobe, ker ne morem zanositi user posted image  vem, da to ni prav, da ni razloga za sram ampak vseeno me včasih ta občutek napade z vso silo. Imam tudi težave, ko me vprašajo kako kaj otroci a že kaj mislim s tem, pa kaj čakam itd... še posebej če je večja družba in razne ''dobro-namerne tete''  sprašujejo, ostali pa vsi našpičijo ušesa. Čeprav bi takrat najraje rekla dotični, da je nevzgojena, nekultivirana in primitivna oseba, se nasmejem in rečem, ah da je še itaq čas in da bo že. Včasih razmišljam kako bi ji najraje rekla, da ne morem imeti otrok in so what? Mogoče bi bila zanimiva reakcija teh hudičevk.
Nočem niti razmišljati, da mi ne bi uspelo, čeprav me včasih napadejo črni scenariji user posted image . Kaj naredite v teh momentih, razen da se zjokate?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 149
2.8.2006 13:13:25   
Anonimen
Psiha dela svoje. Njabrž pri vsakemu drgač. Vsakokrat ko mi ne uspe, je tu naval jokauser posted image user posted image user posted image . Najbrž sem že malo morje spustila solz. Po zadnji punkciji sem rekla, nikoli več, raje nimam otrok, amapk sem spet zbrala pogum in zdaj sem spet na iglah. Kljub velikem strahu pred iglami, se zdaj veselo sama špikam in mi ni prav nič hudo. Sem pa na smrt prestrašena punkcije (ki je ene srečnice strašno dobro prenašajo), jaz na žalost ne. Mam pa vseeno upanje, da me bo pa tokrat manj bolelo. Na koncu si vajen že vsega hudega. Se tolažim, da je to vse skupaj ena predpriprava na porod, vsaj zame, saj imam po punciji take bolečine, kot bi rodila.
Kar se tiče pa kokic, ki nenehno drezajo vate z vprašanji o user posted image , pa jih je pri meni tudi veliko. Izgovor je tipičen, sem še mlada, edino pri nama je problem, da mož ne more tega reč (ni star ko mati zemlja, ampak tudi ni rosno mlad, u ta pravih letih je). Nekaterim pa sem vseen zaupala, ampak od teh jih polavica razume tvoje težave, druga polovica, pa ne. Mislijo da je postopek mačji kašelj in nekak čudež, ki ga vsak ki je v njem, opravi z levo roko. Zaradi takih sem izgubila celo kako prjateljico. Sem vsaj videla, kdo je prjatu in kdo ne. Tako, da te včasih psiha potolče tudi na tem področju, ne sam pri postopku.
Moram pa reč, da niti ne čutim tolk sramu. Dan danes ni niti tak tabu, da ne moreš imet otrk. Mogoče ker poznam pare, ki ne morejo imet otrok in ker mi mož stalno govori, da bova pa brez otrok uživala. Poleg tega raje vidi, da sem vesela in nasmejana, kot pa da trpim bolečine in sem v solzah.
V težkih trenutkih so solze zmeri dobrodošle in takrat mi možgani delajo 100 na uro. Drugo ne delam, kot razmišljam o tisoč in enem načinu izboljšanja neplodnosti. Internet, forum, knjige.... vse samo za to. Še isti dan se poberem z vsaj eno novostjo, ki jo bom še sprobala. Nikoli ne veš, mogoče, bo pa tokrat to pomagalo in spet sem na začetku novega postopka.

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?