|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.7.2006 11:30:46   
tejčica
Leya, dobrodošla med marčevkami. Si že dodana na naš seznam.

user posted image   1.3. Zora
user posted image   1.3. SPOKY
user posted image   1.3. Urla
user posted image   2.3. Slonči
user posted image   2.3. Karina
user posted image   3.3. Lana
user posted image   3.3. Bibi
user posted image   3.3. Anonimna
user posted image    3.3. Spes
user posted image   4.3. Žabika
user posted image   6.3. Vanji
user posted image   6.3. Lejci
user posted image   6.3. Grizo
user posted image   7.3. Thaiss
user posted image   8.3. Anonimna
user posted image   9.3. Meaa
user posted image  10.3. Majita
user posted image  10.3. Sibil
user posted image  11.3. Petrinja
user posted image  11.3. tejcica
user posted image   13.3. Barbž
user posted image   14.3. NMJ
user posted image  15.3. jjasna
user posted image   15.3. Kr_enamami
user posted image   18.3. brinaa
user posted image   18.3. dolgolaska
user posted image   18.3. leya
user posted image  19.3  Pikica (2cmokca)
user posted image  24.3. tinaaja
user posted image   konec marca Damo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.7.2006 11:36:58   
leya
Pa nas je zgleda že kr neki 18.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.7.2006 11:53:28   
Sibil_
Evo me-uhh ta vročina tudi mene daje.Sva bila z možem zjutraj v Merkatorju in sem kar v bifeju čakala, on je pa kupoval.Pridejo prav tile moži včasih.user posted image

Sicer je počutje relativno ok, samo kaj preveč aktivnosti ne sme bit na sporedu-potem me čaka kuhanje in me je že sedaj groza.user posted image

Smo bili pa včeraj malo na sprehodu na Rumeni noči in je prav pasalo, moram priznat.Sicer je bilo kar polno, danes in jutri bo pa verjetno nabito-ampak mi bomo šli malo naokrog.Pride še kdo?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.7.2006 12:01:12   
leya
Midva prideva dans na obalo...upam da se bo kej dogajalo...
Sicer pa vidim, da v primerjavi z drugimi vse skupi prav dobro prenašam,
čeprav sem po dveh tednih v službi...zdele pa malca...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.7.2006 13:22:50   
Vanji
pozdravljene vse,  nove in stare marčevke.

no, včeraj sem bila tudi jaz na prvem pregledu in srček že lepo bije, pikica pa je velika že 16 mm.
naslednji pregled imam 23.8.
naročila sem se tudi na NS v Postojno, in sicer 24.8. - tejčica hvala za informacije.

čeprav moja G. NS sploh ne priporoča, namreč da je veliko bolj zanesljiv THT test v 16 tednu. baje da NS opravljajo samo privat zdravniki , ki NS strašno reklamirajo in obirajo, zato baje, da se noben G. iz obale ni odločil za opravljanje NS.

jaz boš šla kar na oba testa NS in THT (raje dva, kot noben).

lepo vas pozdravljam ker zdajle odhajam na zaslužen dopust.

se slišimo tam okoli 20.8

lepo se imejte.

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   [Brisano sporočilo]
28.7.2006 14:19:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vanji)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
28.7.2006 15:56:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: sibil

Thaiss katerega ginekologa pa imaš?user posted image

Lahko bi se kdaj dobile za kavo, ampak ko mine ta vročina, ker to je neznosno.Pa seveda s tejčico-ko se 31.8.uspeva spoznat.user posted image

A gre katera na Rumeno noč?Jaz bom šla, pa upam da se mi ne bo vrtelo.user posted image

Zaenkrat LP, grem še malo ležat,
Sibiluser posted image

Sibil moj G je dr. Merlo, prej sem bila v ZD Kp, ampak sem se pol odločla za PO, ker sem se zdravila zaradi neplodnosti.
Za user posted image  pa sem vedno, sam da gre ta gorkota mimo!!!
Midva bova šla danes malček na Koprsko, lih pogledat, ker jutri delam. Jutri pa mal dlje...do ognjemeta, še to ne vem če bom zdržala ker bi samo spala!!
Sem popoldan v službi, pa mi je tako dolgcajt; verjetno bom že ob 6h zaprla ker ni žive duše po Kopru, ni parkinga itd!!!

Tejčica ti pa uživaj nasledni teden, spančkaj do onemoglosti!!!

Ostale cvetke, kaj lepega počnete??

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.7.2006 16:02:16   
tejčica
Hajli hajlo pupike!

Jaz sem ravnokar spokala, sedaj še kavico do konca spijem in štart na Gorenjsko. Sem ravnokar govorila z mojimi in se gor nekaj skupi vleče, tako da se "troštam" nižjih temperatur in mogoče bom celo videla kako zgleda dež!!!user posted image  

Uživajte v vikendu in se beremo spet v nedeljo zvečer. Pa poskrbite da bo kaj za brat!

Pa pa!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.7.2006 16:06:24   
thaiss
user posted image user posted image  Tejčica, pošlji nam kej dežja!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.7.2006 16:06:27   
tejčica
Vanji, user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!! Po tvojem pisanju sklepam da si tudi ti z obale. Bo pa pestro marca tu dol. user posted image  

Pa uživaj na dopustu!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.7.2006 16:08:10   
tejčica
Thaiss, bom cel vikend oblake na štrik lovila, v nedeljo zvečer jih pa dol pripeljem! user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.7.2006 16:16:24   
Sibil_
Tejčica ti kar pripelji oblake, pa pazi da ne bodo vsega dežja gor pustili-hehe.user posted image

Thaiss kje pa ti delaš, da si v centru Kopra?No, saj mi lahko pišeš tudi privat, ker sem tudi jaz iz centra in poznam kar nekaj ljudi tu okrog...mogoče se že poznava, kaj pa veš?

Joj jaz tudi komaj čakam pregled, pa moram še čakat do 9.8.-uhhh.JAz bi šla že kar zdaj na UZ pogledat pikico.user posted image

LP pa se mogoče kaj srečamo na Rumeni noči,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
29.7.2006 8:49:30   
Lejci
Živjo punce,

No pa sem našla čas, da kaj napišem. V službi je gužva do konca, doma pa potem niti videt ne morem računalnika. In v tej vročini imam tudi raje, da je ugasnjen.

Na prvem pregledu smo bili v torek, srček dela, veliki smo pa 1,4 cm :) Pa tudi materinsko knjižico sem dobila. Drugi pregled imam "šele" 30.8., teden prej pa nuhalno.

Seveda mi je še vedno slabo in to po cele dneve, da ne omenjam kakšnih izletov v trgovino, tam je najhujš... Vsi tisti ljudje, vonji, slab zrak... se mi kar vrti in ponavadi komaj čakam, da spokam ven. Moj dragi je tega seveda vesel :)) Sicer pa glih zarad tega je trgovino bolj ali manj prevzel on. Druga najhujša stvar mi je pa vonj po oprani posodi iz pomivalca user posted image  Grozljiv smrad... In isto se mi je zameril tuš gel... Ah , ja:)

A še katera tok težko prenaša službo v teh dneh? Jaz definitivno komaj čakam hladnejše dni, ker v pisarni nimamo niti ventilatorja, kaj šele klime in ko se enkrat vročina zabije not, je konec. Sam dobr, da je trenutno najhujši sodelavec na dopustu, da imam vsaj približno normalen zrak... Tip se žal ne umiva prepogosto, potem si pa mislite, kakšno je notriuser posted image  Pred 3 tedni je prišel celo bolan v pisarno in to z odprto bolniško in antibiotiki. Me je tko fino okužil, da še danes ne morem nehat kašljat. Res, user posted image .

In a je že katera povedala svojim domačim? Midva sva povedala samo parim najbližnjim prijateljem, včeraj pa tudi taščici in tastu, ki sta bila zelo vesela.  Mojedva sta pa trenutno na dopustu in računam na ponedeljek...

No tko, bom zaklučila tale moj prosti spis :)

Vsem vam želim lep, ne prevroč vikend :)

LP!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 313
29.7.2006 13:08:10   
NMJ
Ojla, souser posted image !

Danes je pa kar znosen dan. Mi smo imeli ponoči nekaj dežja user posted image  . Končno. Sicer imam rada poletje in toplo vreme, ampak to kar je bilo do zdaj je pa neznosno - še posebej če si user posted image . Midva z možem bova danes naredila piknik za naše ( še za roj. dan - pa so bili vmes dopusti). še dobro, da mi ni treba kuhati, ker bo mož pekel na žaru. Mi tako smrdi vsa hrana.
A je katera user posted image  marčevka mogoče iz okolice Ljubljane?

lp

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 314
29.7.2006 13:48:53   
Anonimen
No da se še jaz malo javim, da ne boste mislile, da sem kam poniklila. Mam ful gužvo v službi, potem pa dam, pa mal skuhat, pa s tamalo ven, pa je večer tu. Pol se mi pa že nič več ne da. Sem tudi bolj zaspana sedaj, pa saj bo hitro minilo.

Na prvem pregledu sem bila že 21.7. Sreček lepo dela, pikica pa je velika bla 12 mm. Materinske še nisem dobila, sem jim pa tam pustial ta staro in so rekli, da bodo do drugič mal iz nje ven preplonkal v ta novo. NS ima  23.8. in takrat bom dobila tudi datum za naslednji pregled. Zadnjič ni imela več bloka z kasnejšimi datumi. Bil pa naj bi do konaca avgusta enkrat.

A je kateri G tudi ponudila udeležbo pri študiji za prezgodnji porod. To naj bi bili trije dodatni pregledi v porodnišnici.

Drugače slabosti nimam, začetna napetost trebuha je tud minila, samo kot sem rekla sem bolj zaspana. Hrana se mi zaenkrat še ni nobena uprla, in tud kavo lahko zaenkrat še pijem, ki jo v prvi user posted image  nisem mogla. No pa tale vročina je tud neznosna. Se kar bolj notri skrivam. Še dobro, da imam povsod klimo - v službi, avto in doma.

Se še kaj tipkamo

Anonimna PDP 3.3.

(odgovor članu NMJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
   [Brisano sporočilo]
29.7.2006 16:13:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
29.7.2006 16:27:15   
Katja80
Pozdravljene user posted image !
Tudi jaz se vam pridružujem, po mojem izračunu naj bi imela rok 31.3.07.
Želim vam LEPIH user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
29.7.2006 17:21:42   
slumpo
pozdravljene

še jaz se vam pridružujem. sem v 7T in izračunan datum mam 26.3. tako da bo ovenček.
počutim se OK z izjemo tistih tipičnih....malček slabosti, napihnjen trebuh, ....
na prvem pregledu še nisem bla ker moja G pride šele .avgusta z dopusta in se bom uspela takrat šele naročit...dolga je še pred mano.
se pa zeloooo veselim ker je to moja 1.user posted image .
glede na to da nimam nobenih čudnih težav lahko kar mirno počakam na prihod G.
itak ste pa super tuki gor in svetujete in poveste vse kar me zanima....sem tuki že veliko zvedela kar me je zanimal.

LP

ps Čestitke vsem noseckam...dajmo skupi uživat in se pripravljat na prihod nasih sonckov.

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 318
30.7.2006 18:46:14   
Sibil_
Kje ste vse-se vse hladimo doma?user posted image

No, včeraj sem bila na Rumeni noči-ognjemet je bil super, mali je gledal in mu je bilo ful všeč, nam pa tudi.Gužva je seveda bila, ampak to je pač logično.
Mi je bilo pa všeč, pa glede na to, da drugo leto ne bom mogla it, sem izkoristila sedaj.user posted image

Tejčica kje si s tistimi oblaki polnimi dežja?user posted image

Imam pa še eno vprašanje-a katera ve kako je z NS in dvojnim hormonskim testom?Mislim-jaz sem naročena 31.8. na NS, kdaj se potem da še kri za ta dvojni test, se ga kaj plača?In kje se da kri?user posted image

LP in pište kaj,
Sibiluser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 319
30.7.2006 22:17:34   
tejčica
Pozdravljene punce!

Jaz sem spet doma, sem se pa gor res malo osvežila. Spet sem videla dežeka (oz. kar pravi naliv) in videla da se da spati tudi brez klime ponoči.user posted image  Je tako pasalo.

Imam pa skrbi. Danes sem med user posted image  zakrvavela in me sedaj malo živčki dajejo. Jutri bom takoj zjutraj poklicala G da mi pove če moram priti na pregled. Upam da je vse o.k.

Sibil, hormonski testi se delajo kasneje kot NS, okrog 16. tedna. Jaz sem delala prvič trojnega, sedaj pa mi je G rekel da delajo tudi že štirojnega, se pravi da je še bolj natančen. V laboratoriju daš kri in potem te oni obvestijo o rezultatih. Pred dobrimi 4-imi leti mislim da je ta pregled stal 11.000 sit.

Pozdravček!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 320
30.7.2006 22:35:55   
tejčica
Pa še podaljšan seznam marčevk.

Slumpo in Katja80, dobrodošle med marčevkami.

user posted image   1.3. Zora
user posted image   1.3. SPOKY
user posted image   1.3. Urla
user posted image   2.3. Slonči
user posted image   2.3. Karina
user posted image   3.3. Lana
user posted image   3.3. Bibi
user posted image   3.3. Anonimna
user posted image    3.3. Spes
user posted image   4.3. Žabika
user posted image   6.3. Vanji
user posted image   6.3. Lejci
user posted image   6.3. Grizo
user posted image   7.3. Thaiss
user posted image   8.3. Anonimna
user posted image   9.3. Meaa
user posted image  10.3. Majita
user posted image  10.3. Sibil
user posted image  11.3. Petrinja
user posted image  11.3. tejcica
user posted image   13.3. Barbž
user posted image   14.3. NMJ
user posted image  15.3. jjasna
user posted image   15.3. Kr_enamami
user posted image   18.3. brinaa
user posted image   18.3. dolgolaska
user posted image   18.3. leya
user posted image  19.3  Pikica (2cmokca)
user posted image  24.3. tinaaja
user posted image   26.3. slumpo
user posted image   31.3. Katja 80
user posted image   konec marca Damo

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 321
30.7.2006 22:39:52   
Sibil_
Ne tejčica ne razumeš.Imaš dvojni hormonski in trojni hormonski test.
Trojni je okoli 16 tedna, tega sem delala tudi sama v prvi nosečnosti.Dvojni se pa dela istočasno z NS, v roku 24 ur moraš dat kri in potem se rezultati nekako seštejejo al nekaj, je pa dosti bolj zanesljivo tako.Moram prav klicat in vprašat gor, če ne bom pa kar ginekologa vprašala.user posted image

Vglavnem upam da ni kaj hujšega, jaz se tudi bojim kakih krvavitev po seksu, pa zaenkrat je vse ok.user posted image

Aja pozabila sem napisat da mi nos dela 100 na uro in mi skoraj vse smrdi.Kako sem trpela na Rumeni noči, ko sem hodila mimo tistih štantov s hran...jao.....ma ne bi spravila vase niti grižljaja, tolk se mi je obračalo.Ah, bo že treba potrpet tudi vonjave....user posted image

LP pa javite se kaj,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
30.7.2006 22:49:29   
tejčica
Ja, te teste sem pa očitno res narobe razumela. Jaz sem mislila da je trojni nadgradnja dvojnega in štirojni trojnega. Se pravi, mislila sem da če grem delat štirojnega, s tem hkrati naredim tudi dvojnega in trojnega. Sem zakomplicirala!user posted image  

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 323
30.7.2006 22:53:48   
Sibil_
Glej-jaz sem pri Pušenjaku brala da je NS v kombinaciji z dvojnim hormonskih testom najbolj zanesljiva metoda za ugotavljanje kromosomskih napak pri plodu.Odkrije mislim da nekje 90 al 95% okvar, trojni pa samo 80% al nekako tako.Vglavnem jaz bom šla to varianto in če bo ok nič drugega, samo logistiko moram še izvedet.user posted image

LP in lahko noč,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   [Brisano sporočilo]
30.7.2006 23:05:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?