|
RE: no aprilke 2005, kako? 27.7.2006 9:30:58
|
|
|
|
m_m
|
Evo mene me Maja Z najprej fajn se mejte na morju (pa obvezno kakšenn napihljiv bazen s seboj vzamte, ker je nam hud*** prav prišel - za zamotit in malo miru po kosilu, smo bli v kampu). Tole grizenje je tut nam znano. Ampak samo takrat, ko ji česa ne dovolim al pa če mi zbeži in jo grem iskat. Bi me kar najraj ugriznla. Pa uboganje je tut na nuli. Se moram orng razjetzit, da me upošteva. Pa po prstih dobi, če prijema to česar ne sme. Pa ji očitno ni tak hudo, ker čez pet minut spet proba. Zram te pa gleda, če boš spet popenu. Hudič mali. Ponoči je pa hudo če ne spi. Zdaj se je navadila hodit spat ob 9-ih zvečer. Prej je blo grozno tam do 11-ste. Zaspi pa različno. Ponavadi se dere zram. Pa včasih ji pravljice berem, da se mal umiri. BarbaraE v zoo-ju a? Vse je možno. A vi še nimate morja v bližnji prihodnosti? Kopanje pa je pri nas že dolgo problem. Lase umit pa itak. Zdaj mi še v čebriček več noče it. Pa je kao do 3 let. Pd tuš pa niti pod razno. Se dere, ko da jo iz kože dajemo. Je deda zunaj poslušal in reku, da še nikol ni slušu takega histeričnega joka, ko takrat, ko smo se tuširale. Bomo pa Šantalo nabavl. A jo ma ktera? Glede potovalne krame pa takole: oblačila večinoma kratka (bodiji 7, kiklce 3, kratke hlače 3, majčke s kratkimi rokavi vsaj 10, pajaci 3, dvojni čevlji - čeprav jih ni kaj dosti rabila, je bla kar bosa). Tak približno. Ker se tut popaca vmes. Pa v plenici je bla dost, ker smo bli v šotoru. Lekarna: Lekadol sirup in Primi denti (ker ji je lih 4 rastla), za vsaj slučaj še svečke proti bolečinam, Imela sem AD3, pa nisem rabla, Flonidan, Naklofen, oglje, Lekadol tablete, Herplex, Virolex. To pa je mislim, da vse. tinatona nisem tolko na tekočem... kje pa je Ožbej? honey vi si boste pa privoščli 3 tedne!!!! Bi šla kar nazaj. Pa še par naših novičk: - Z morja smo prešvercali nov zob - 4 spodaj. To je njen deveti zob. na pohodu je že deseti (druga 4 spodaj). - Bilo je super. Vroče vreme, malo hladno morje (pa smo se glih tak namakal). - Mala se je na začetku bala vode. Proti koncu je že kar sama hodla v morje do pasu, naprej ni upala, ker jo je zanašalo. Plavali smo pa z običnim šlaufom, samo sem jo vedno držala, ker se je obračala naprej na glavo. - Na morju je odkrila novo poslastico - pečeno koruzo. Jo je tak grizla, da sma ji mogla kupit svojo koruzo, če ne se je kar prlepla na mojo. - Sedeli smo še v Bumboo sločku in pridno jedli za mizo. Vozička mi je blo mal škoda pacat. - Voziček je bil kar Quinny, nismo kupovali marele. - Bli smo v šotoru, okol je lahk hodla bosa, iglice jo niso nič motle. - Naš ata je slastno kuhal, tak da smo se vsi trije mal zredili - Šotora se je tudi bala na začetku, potem pa no problem, se je tut skrila not (pri kakanju). Pa tut drugač pri kakanju gre nekam stran, al za drevo, al za stol. Tak da je noben ne vidi, ona pa gleda okol. pa tak resen obraz nardi - pa potrudla se bom album nardit v kratkem - pa en razgovor za službo imam avgusta lp M&A&M
< Sporočilo je popravil m_m -- 27.7.2006 9:38:52 >
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|