honey
|
Ja, ja, naš sine je tud čveka - bolj po svoje sicer, ampak vseeno non stop godrnja in "govori". Pove pa že lepo mama, dedo, ko pa mu rečeš, da naj reče ata, se zasmeje in reče mama. Mislim... Barbara_E, naš je začel ščipat, tisto za grizt ga je očitno že minilo, hvala bogu. Je pa grizu že pri ene 12,5 mes. pa tja do 13,5. Obup, ti rečem. Mene je enkrat tok ugriznu v stegn, da se mi je prov odtis zobk poznal pa čist črn flek sem imela. Pa ugriznu je kadar je mogu pa nič važn, kam, sam da si tulu. Zdej ga dobim pa na to foro, da mu rečem, da naj sebe ugrizne, da vid, da to boli in potlej da mir - za kšne 5 min . Sam zamotit ga morm, da pozabt grizt. Drugač so mu pa 4-ke prišle ven že kar pred kakšnim 2 mescema. Vem zato, ker je bil pri zobarju, pa je rekla, da jih ma že zunaj. Sej pogledat se mu itak ne upam, ker me tok ugrizne, da kar zvezdice vidim, tko da sploh ne vem, kok zob ima A mate ve tud te probleme? M_m, jaz grem pa v nedeljo na morje, tud na dopust, za 14 dni! Komaj čakam. Dons zjutri sem si govorila: dej vstan, saj itak sam še 3x vstaneš, pol greš pa na dopust . Noro, a? Pa kaj naj, če ne morm vstat. Tamal se je pa zbudu mal za mano (5.45), se začel smejat v postli in takoj akcija Res ne vem, po komu se je najdu, sej midva z možem sva zjutri oba bolj tko . Še dobr, da mi net dela, ker se je v službi sesul strežnik, pa ne morm nč delat - že od včeri, pa še dons niso nč zrihtal. Katastrofa! Jaz pa dela tok, da se ven ne vidim. No ja, bo že. Bojo pa drug teden delal namest mene .
|