honey
|
Dobro jutro! No tako, da sem nazaj. Joj, kok hitr minejo 3 tedni, če si doma. Se mi zdi, da sem komaj šla na dopust, pa sem že spet nazaj. Ampak se pozna, da je čas dopustov. Pričakovala, sem, da bom rabila 2 uri, da bom vse prebrala, kar boste napisale, pa vidim, da ni tok grozn. Niste bile glih preveč pridne, a? No tko, da morju smo bili 14 dni, bilo je ful vroče (Maja Z ti že veš, smo bili v istem terminu), sam mi smo se spravil na plažo šele okrog 11h, 12h, pol smo bli pa do večera tam, seveda v senci. No, prve dva dni smo bili na soncu, ampak je bilo prevroče za Tima, ko je šel spat v tist polšotor, pa smo se hitr v senco deložiral. Je blo pa ful dobr, sam voda je bila pretopla (24-25 stopinj). Smo kar v bazen hodil. Sicer je tud Timu bolj tko pasal, ker je plaval samo z rokavčki in mu je slana voda šla v usta, nos, predvsem pa ga je motil, če mu je v oči špricnil, pa sonce je bil hud, pa se je vse bleščal, tko da mu ni blo glih preveč všeč. V bazenu je pa ful užival. No tok na kratk glede morja. Naja31, mi je zelo žal za vas in za vašo smolo. Mi smo upal, da je tud ratal, ampak ni blo nič. M je "zamujala" že več kot 1 teden (od lap. sem jo imela na 28 dni, zdaj pa kar na 40), sem nardila test, pa ni blo nič. Pol me je začel pa že mal skrbet. ampak je potlej prišla, tko da bomo začel delat jovo na novo. Drugač je pa tko: Tim govori mama, dedo, gaga (za kokoši in race, vse skupaj ), začel je delat mu (za kravo, seveda ), tleska z jezičkom za konja, pa-pa reče, včasih mu rata, da reče duda, am am, če vid kaj tazga za pojest, kar ma rad, drgač pa bolj tko z mimiko pokaže, kaj hoče. Aja, pa ja in ne tud že reče. No, z albumom se bom pa tud jest probala kaj pomatrat tale teden, k še ne bom mela gužve v službi. Drugač pa moram rečt, da sem kr mal pograšala čvek z vami, sploh zdele tale zadnji teden, k sem bla doma. No, itak pa sem že spet nazaj, pa bom zdej nadoknadla.
|