Pia67
|
Živjo! Najprej opravičilo tebi Kati*. Torej Lukiju za tak lep samostojni dvig. . Sem mislila na angelskega blondinca, potem pa napišem kar Beni. Oprosti. Beni pa je tudi še vedno znanstvena fantastika za našo Nino. Ej, 2 ursae, enkratno. Pa prav je tako. Midve sva bili v Podzemlju (poleg je kamp, pa sva zvečer kar šotor razpeli . Mal je smotan vstop za v Kolpo je, ker je zelo porasla z algami in je zelo spolzko. Ne pomagajo nobene teniske . Tako, da sem jaz mati imela ritoplazenje do globoke vode, da sem kolikor toliko tamalo varno spravila v vodo. Klančina je iz dile, ki je položena na škarpico, Nina se dviguje ob njej in ko stoji, rukne avto, da se odkotali dober meter navzdol. Je pa potrebna dodatna motivacija, priznam. Njeno leseno lutko v kason, pa jelenčka v kiblo, dila je s strani dvignjena, da kamion ne pade vmes dol. Skratka, cela znanost. Očitno igračke izdelujem bolj zase kakor za otroka. Poplesavanje je pa dobra ideja, jutri bova mal plesali, ker sem izčrpala že vse kratkočasnice okoli in v hiši. Ne pretiravam, pri nas je trenutno še vedno 30 stopinj, popoldne pa je bilo v senci 36, ker seva od kamna in betona. Tri tedne pa ni bilo dežja. Bučke moram kupovati, ker so preprosto sežgane, kljub zalivanju. Za nameček trenutno "dežuje", par kapelj, toliko, da ima prah pikice. Upam, da bo v soboto res padal. Dam za mašo... Aja, klicala sem fizioterapevtko, ki me je prijazno poklicala nazaj. Po telefonu mi je svetovala, da dela tiste vaje, ki si mi jih pokazala ti 2ursae. rekla je, da Nina nima dovolj razvitega ramenskega obroča(njeni lopatici sta resnično štrleči), zato si ne upa premakniti rok in ime težišče na riti. Vaje so obrodile prvi uspeh. Sedaj lahko zagrabi predmet z eno roko in je le z nogama in eno roko na tleh. Nič več se ne guga, ko se skupaj priplaziva do predmeta, ga lepo zagrabi in se vsede prek boka. No, nekaj je že. Zato pa me redno vsako jutro zbudi stoje ob ograjici posteljice. Upam, da se ni vrgla po meni, ker sem večkrat preplezala ograjo in cmoknila na tla. Damjana P.S. Zdaj bom hodila Kati* v zelje, link http://www.logarska-dolina.si/slo/index_s.html, ta vikend bodo celo dnevi turizma (tako piše, madona sem pametna). Res je zelo lepo, jaz zadevo bolj poznam v zimski podobi (jasno, slapovi oz. led). No, še lepši pa mi je Matkov kot, ker je manj obljuden. Potke pa so čisto spodobne za kakega terenca, za malčkov nahrbtnik pa še toliko bolj. http://www.logarska-dolina.si/slo/index_s.html
|