ZalaTM
|
Dan punce, Najprej najlepša hvala vsem za izrečene želje meni in Gašperju - ki se nama je rodil 12.7.; 15:27 uri; 3750g; 53 cm. Tako nebeškega občutka kot takrat ko sem dobila njega v naročje še nisem doživela. Sem pa imela kar težek porod, ob 2h ponoči sem prišla v porodnišnico - popadki na 4 minute, ki pa so zjutraj popolnoma zginili,...tam so se odločili, da mi dajo umetne,...ampak jaz se nisem in nisem hotela odpirati,...tako, da so me umetno "na roke" odpirale babce - joj,...neprivoščim tega nikomur,....no ob 15:27 pa je le privekal naš Gašper in vse je bilo pozabljeno,....ja,...in res ne morem verjet - odnesla sem jo brez prereza presredka,.... Žal pa so mi ga 3 dan odpeljali v Ljubljano, ker ima zelo nizko raven hemoglobina, je slbokrven in sedaj je tam čaka na transfuzijo, če bo potrebna. To je bil zame totalen šok, ker so mi to povedali v 5 minutah, mi ga vzeli in odpeljali,....res ne morem povedat,...kako žalostna sem bila,...pa vem, da mu bodo pomagali,...ampak ko ga komaj dobiš, pa ti ga reveža vzamejo,...pa še ti nesmeš zraven,.... Mene so odpustili že včeraj, ampak pri njemu ne smem se biti, ker sem kao preslabotna. Grem pa jutri in bom že lahko ostala v sosednji stavbi in ga hodila dojiti in previjat. K sreči je vse ostalo OK in je zdrav fant, pa če bo vse ok bova morda celo konec tedna že doma. Se vam kaj javim ko se vrnema,...še enkrat hvala vsem,....in čestitke vsem, ki ste vmes dobile svoje sončke, kot tudi tistim, ki jih pričakujete te dni. pa ,pa ,..M.