|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
2.7.2006 21:52:53   
sminc
lep večer vsem. Kako ste kaj? Jaz sem že par dni cist aut, žalostna, zmedena in vesela hkrati. Predvsem presenečena, povsem nepripravljena, vsi plani so se mi podrli. "Krivec" user posted image za to pa je micena picena pikica v mojem trebuščku. Po mojih izračunih sodeč je danes polnih 6 tednov, vedela ne bom vse do 24.7 ko mam 1 pregled. Narobe svet vam povem. Zasumila sem ravno na našem srečanju v ZOO-u. Tiste kuser posted image e kače so mi tko zasmrdele da sem mislila da bom se žirafo pobruhalauser posted image user posted image Pa prvič nisem imela takih problemov.
  Povrhu vsega sem pa jemala tabletke- prvi mesec po porodu in.... Ničemur ne moreš več verjetuser posted image user posted image Ne sexat je najboljše kontracepcija.
Boga pikica, nič kriva, nič dolžna. Menda bom prisla k sebi. Cist drugace je kot prvič, počutim se zanič, sam spala bi, Jakob pa si želi svoje. In ravno sem delat začela, zdaj se za reden siht lahko požvižgam...
Pa me siht niti ne matra toliko. Bolj me Jakob skrbi. Itak mava z motoriko težave, niti 2 leti ne bo star, posvetit sene bom mogla 100% ne enemu ne drugemu. Mislite da imam dovolj ljubezni za dva- mislim enakopravne' Ker za Jakeca bi ubijala. Pikice pa tudi ne damuser posted image user posted image . Na splav nisem niti pomislila, torej je odgovor DA. Kajne?
Lpuser posted image Jasmina, pikica in Jakob

PS: PDP- 25.02.07

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.7.2006 21:53:06   
taška30
M_m tudi jaz se pridružujem 'držalkam pesti'. Saj bo vse v redu! Potem se pa hitro pridi pohvalit na RR.

Drugače imam pa jaz eno vprašanje, ne vem, če ste o tem že kaj govorile (včasih bolj površno berem tleleuser posted image user posted image ), mi se namreč selimo in Manca bo konec tedna že dobila svojo sobico. Zanima me kdaj ste (če ste) selile vaše v svojo sobo in kako je šlo. Sicer se psihično pripravljam na cirkus prve dni (noči), upam, pa na najboljše...

Pozdravček, Taška

P.S. Če se kateri da, naj gre prosim na forum Otroci, moja tema 'Logistični problem s previjalno', pa kaj pametnega pove...več glav več ve!user posted image  Hvala.

lp, Taška

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.7.2006 21:57:51   
taška30
Ja, madona, smo istočasno pisale, Sminc!
user posted image user posted image user posted image Čestitke, čestitke, verjemem, da si zmedena, jaz sem bila prvič čisto out od šoka, mene bi kap po moje, da bi zdajle ugotovila, da sem spet noseča. Ampak nimaš kaj.
Super bo, saj se boš kmalu navadila na to misel, boš videla.

Kar se pa tiče količine ljubezni, pravjo, da se ljubezen do otrok ne deli, ampak množi.user posted image

Lp, taška

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.7.2006 8:02:21   
honey
Sminc, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! No, mi bomo pa te dni začel delat na drugi user posted image . Mene pa čist nič ne skrbi, da bi imela probleme z delitvijo ljubezni, ker mislim, da jo bom imela dovolj za oba, pa tudi časa. Če bo šlo vse po planih, bo Tim star že 2 leti, ko se bo rodil user posted image , tako da bo že kar velik in se mu bo dalo tudi kaj dopovedat, pa seveda ga bo treba vključevat zraven. To bo še pestro user posted image .

No, še enkrat user posted image user posted image user posted image  za user posted image  ali user posted image !

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.7.2006 9:24:16   
April
Sminc čestitam ti za pikico user posted image . Bo Jakobu  samo koristila družba, za to se ni treba nič bat. Energije bo pa tud dovolj za dva. Saj mame vse zmoremo, a ne.  Jaz si tudi ta trenutek ne morem predstavljati, da bi še nekoga imela lahko tako rada kot Bena, ampak razumsko vem, da ni temu tako.

Taška mi bomo tudi Bena preselili v svojo sobo to poletje. Kakšnih težav ne pričakujem (jih je že sedaj preveč user posted image ). Takrat bom tudi začela prakticirat eno metodo, da ga bom navadila, da sam zaspi.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.7.2006 1:14:37   
m_m
Sminci, pa ti si čisto zasenčila mojo novico user posted image  Vau, ej... Pa sem te še zezala tam pri opicah, kaj pa če si noseča, ko si se pritoževala kak ti smrdi tam user posted image  Ma super, no. ČESTIKE user posted image  Jst sem pa ful vesela za tebe. Mislim, da se bote imel tak fajn. Sicer ne vem, kak bi se veselila, če bi mene to doletelo (sem tut razmišljala, kaj pa če...), sam je bilo isto pri Aneji. Tri mesece sem rabla, da sem dojela da sem noseča (dokler se ni poznalo), pa šok totalni. Moj je pa skakal od veselja (sem ga že sumla, da je kondom preluknjal user posted image ). Pa itak da imaš dovolj ljubezni. Spomni se, kaj smo študirale prej, leto pa pol nazaj. Kaj pa to, kaj pa ono... pa se je vse uredilo. Tudi z novo pikico se bo.

Punce, ve ste pa dobro držale pesti user posted image  ker mi je uspelo. Diplomirala sem! user posted image Sicer so me matrali z vprašanji eno uro, oz. predsednik komisije me je, mentor in somentor sta bila ql. Samo na koncu se je vse lepo izteklo. Kar ne morem verjet, da sem prekinila še zadnjo nitko, ki me je vezala na faks, na maribor, kjer smo preživeli lepih par let. Konec nekega obdobja. Čeprav je bil konec že takrat, ko sem oddala sobo v študentu. Mi je kar mal hudo. Lahko rečem da je bil čas faksa eden najlepših v mojem življenju, ne, je kar bil najlepši. Mal čaganja, slenjenih dobrih prijateljstev, osamosvojila sem se, spoznala svojga user posted image , naredla sma user posted image . V glavnem kar ene par zgodbic za pripovedovanje vnukom.

No tako na hitro, jutri pa še bolj podrobno preberem vaš čvek.

Pa eno vprašanje za vse vas:
Ob tej nostalgiji me je primlo vprašanje kako pa ste ve spoznale svoje lubije?

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.7.2006 7:53:28   
honey
M_m, a prov vidm uro, kdaj si to pisala - ob 1.15 zjutraj? Ja madona, a so ti živčki čist podivjal, da ne morš spat? Joj, oprosti, ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! No, spominov boš mela veliko na obdobje faksa, ampak mislim, da tisto najlepše šele zdaj prihaja, ko imaš user posted image  in user posted image  (ali pa obratno, da ne bo zamere user posted image ).

No, midva z mojim user posted image  sva bila še tista generacija, ki je hodila v diskoteke in glej ga, tam sva se spoznala user posted image . Zdaj je to vse bolj modern prek interneta pa tko. Joj, ampak kr verjet ne morm, da sva že 9 let skupi, od tega bo jeseni 2 leti, kar sva poročena. Noro, kako hitr gre cajt! No, tko, zdej morm pa delat, ker grem čez 14 dni na dopust, pa moram vse popucat do takrat, pa mam fuuuullll dela še!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.7.2006 10:12:28   
m_m
honey, jaaaa. Mal mam zmeden urnik. Iz nedelje na pondeljek sem spala sam mogoče eno uro. V ponedeljek zjutraj tuk živčna, da mi je blo slabo. Hrane povohat nisem mogla. Še celi dan nisem nič jedla. No moj mi je privošču en kebap. Pa še to je bilo popoldan. Potem me je pa zmankal. Sem skor stoje zaspala. In bi spala do danes, če me vmes ne bi kdo zbudu. Pol sem zvečer oz. ponoč en filmček pogledla in seveda prekontrolirala RR.

Modern prek interneta a? user posted image  Sam res. Vse se dogaja na internetu. Še aprilke smo se tak najdle. No midva z mojim sma se tut na nek način zaradi interneta. Samo da je on delal tam kjer so imeli internet, jaz pa sem hodila na internet. Pa ga niti opazla nisem user posted image  je mel on mene nagledano. Pa to kakega pol leta. Reku ni pa nič. Sam to se spomnem, da sem se mu vedno nasmejala, pa nikol izkaznice pokazala. Tak da ni vedu o men nič, ne imena ne sobe, nič. Začela sem v bistvu js, ker mi je enkrat računalnik nekaj štekal, in sem rabla administratorja. Pol se je pa vse skupaj razvijalo nekaj mesecev in zdaj sma skupaj. Čeprav tut ni tak dolgo, 3 leta pa pol. Sem ga jaz povabla na prvi "zmenek". Je mislu, da ga hecam. No, rekla sem, če se gre zraven drsat, ko sma se menla pa je reku da tega pa še ni delal. In seveda sem dobra dušca, pa rada pomagam in bi ga vzela zraven. Ker je bil glih on. Pa da se mal považim kaj znam user posted image  Je bil zlo taktičen, da ne bi kaj narobe naredu in pr men zapravu možnosti, mi je blo pa fajn, da se okol mene vrtu. Sam da mi je čez pol leta povedal, da zna drsat (čeprav ni blo videt), sam da ni vedu kako bi mi drugače prišel blizu. Naju je združil šport, začelo pa se je z internetom user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.7.2006 11:23:00   
honey
Ful dobr! Ma pa je bil taktičen, res. A ti si bla tista takorajžna, a? Pr nama je bil pa on tisti, k me je vprašal za telefonsko. Seveda v diskoteki nimaš nobenga svinčnika pa papirja, pa sem mu jo kr tko povedala, zraven sm si pa misnla, sej si je itak ne bo zapomnu, k je bil mal pod gasom user posted image . A veste, kaj je naredu, k sem šla? Teku je za šank, kelnarci iz rok spulu svinčnik in papir, da si je številko zapisal, da je ne bi pozabu user posted image . Pol me je pa klical ene 3 vikende zapored, pa me nikol ni blo doma, nazadnje sva se spet srečala v isti diskoteki, pa sva se zmenila za randi za naslednji dan - nedeljo. In kaj je bilo? Poklical me je, da bo prišel kasnej, ker ga je brat povabil letel z motornim zmajem za rojstni dan. Dobr izgovor, a user posted image  No, ampak je vseen prišel mal kasnej in evo, zdaj imava 15-mesečnega user posted image .

Kaj pa druge? A ste sploh še žive?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.7.2006 13:53:30   
Naja31
Čestitke Šminc user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Vse večkratne mamice pravijo, da se potem vse pošlihta, tako da kar pogumno.

Nekaj časa me ni tu gor, pa je ena diplomirala, druga je noseča. Full dogaja user posted image

Naju je pa spoznala skupna prijateljica, pa je potem celo večnost trajalo,da sva skupaj prišla, ker je on bil tok smotan user posted image  Sicer sva pa skupaj že 10. leto, tako da je bilo to res že kar nekaj časa nazaj.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 4.7.2006 13:54:02 >

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.7.2006 15:07:56   
m_m
honey takorajžna ha user posted image  Sam tvoj pa je imel dober izgovor, sploh pa če je bilo res. Moj pa je prišel do telefonske, ker mi je en mejl poslal, administratorji ga imajo od vseh študentov, potem ko je že vedel kdo sem. Jst sem pamela naštimano, da dobim na mobitel sporočilo, če imam kak novi mejl. Ker nsiem pogosto hodla čekirat. In potem sem mu odgovorila preko sms-a nazaj na mejl. Njemu se je pa moja telefonska izpisala. Sej nisem bla ziher, če se bo, sam sem pa upala. Pa prvič, še pred drsanjem (no raavno takrat sma se zmenla za datum), sma se enkrat dobila slučajno, ko je imel neki slab dan (vdrli v avto, registrsko zgubu pa še neki je blo), jst sem pa ravno za prjatlce delala ene kartice (ala bančne), z našimi portreti, da jih lahk dajo v denarnico in skos s seboj nosjo. Na drugi strani kartic pa ena pesmica (Ko ti vse narobe gre... Leteči potepuhi). Pa sem dala ravno en izvod preveč printat. In ko sma se srečala in je povedu, kaj se mu je zgodilo, sem mu dala ta izvod. Se je tak smejal, ko sem razlagala, kak sem celi dan študirala besedilo te pesmi in se ga nikakor nisem mogla spomnit. Pa ko sem stala v trgovini v oni dolgi vrsti, mi je pa kar nenkrat kapnilo v glavo. In letim do blagajničarke, pograbim en star račun, prosim za kuli in cela živčna ,da ne bom pozabla začnem pisat besedilo. Kak so me vsi gledali. pa še oba sva bila ravno lačna, on ni imel časa prej jesti, mene pa so kolegice pustle na cedilu. In še ravno dva bona sem imela, za plac, kjer sva oba rada jedla. Če to ni bilo usojeno... user posted image  Pa zaradi mene se je odpovedal treningu, ko ga ne bi drugače zamudil, pa če bi mu noga falila. Od kolega sem pol zvedla, da ga takga še nikol ni vidu. Čist je bil out zarad mene user posted image

Naja31 user posted image  men mal špila zdaj ja. A tvojmu je pa korajže manjkalo? Ma sam, da mu jo je uspel nabrat za prvi korak.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.7.2006 15:19:08   
m_m
Ej, punce pa še eno aprilko imamo... mia-2 in Lan. Dobrodošla v naši debati aprilk kadarkoli, a ne? Saj ne grizemo, kar pogumno. Več nas bo, bolj bo zanimivo.

Najnovejši seznam:
honey      + user posted image   Tim             (01.04.2005), LJ-PO  
ksenjak   + user posted image   Lanej          (02.04.2005), CE  
SašaL      + user posted image   Ana             (03.04.2006), CE 
tinatona    +user posted image   Ožbej Vid   (04.04.2005), LJ  
BarbaraE  +user posted image   Nika            (08.04.2005); LJ

Naja31     +user posted image   Marko          (10.04.2005); LJ  
Maja Z     + user posted image  Kaja             (11.04.2005); LJ  
sminc       + user posted image   Jakob Enej  (15.04.2005), NM  + pikica
tiktak       + user posted image  Ela               (20.04.2005), NM    
April         + user posted image   Beno           (26.04.2005); LJ  

m_m        + user posted image   Aneja          (27.04.2005), CE  
taška30   + user posted image   Manca         (28.04.2005), LJ 

mia-2       + user posted image   Lan              (30.04.2005), ??
tascha      + user posted image   Tim              (??. 04.2005). ??

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.7.2006 17:49:10   
April
Maja bravo za odlično opravljeno delo. user posted image  Jaz pa še kar izpite pacam. Po eni strani bi bila že na tvojem mestu, po drugi si pa mislim, da ko bom enkrat v službi, ne bo več toliko prostih dni.

Jaz sem pa svojega frajerja spoznala takrat, ko sem najmanj mislila, da se bo kaj takega zgodilo. Saj ponavadi je tako, a ne.

Ta mesec je točno tri leta od tega, ko mi je mama prek njene prijateljice zrihtala počitniško delo. Dela je bilo vse skupaj za en teden. Jaz sem imela ravno v tistem obdobju ful dela z raznimi neumnostmi, tako da sem prav razmišljala, če se mi sploh splača it delat v pisarno za 800 SIT na uro, pa gledat kakšne tečne ženščine, ki komaj čakajo, da pride kakšna mlada delovna sila,
da bo delala namest njih.

nadaljevanje sledi, Beno kliče user posted image ...............

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.7.2006 18:49:50   
April
.........po kakšni uri presedanja so mi le našli delo. Na hodniku sem morala preložit neke fascikle. Ker sem delala na hodniku, kjer je bila frekvenca velika, mi vsaj dolgčas ni bilo, ker sem z enim očesom opazovala folk, ki je hitel od pisarne do pisarne. No pa se je pojavil, on, ki me je v trenutku pospešil srčni utrip. Če zdaj ga imam pred očmi,postavnega, urejenega, v kravati in obleki in z  valovitimi pšeničnimi lasmi,ki so bili idealna protiutež strogi poslovni obleki. Njegov pogled je bil usmerjen proti meni, pozdravil me je in odhitel naprej. Brez nasmeha ali kakšne prijazne fraze, le osnovni dober dan ali živjo, ne vem več.
Uf kakšen tip sem si mislila, spomnim se, da sem si rekla, da jpa ta sigurno poročen ali pa da ima vsaj kakšno zafnano spedenano funco.  Da bi mu bila jaz všeč, se mi ni zdelo. n
Naslednji dan so mi dodelili mizo v pisarni in ravno v tisti pisarni je na drugem koncu sobe imel svoj kotiček tudi B in še ena punca. Dolgčas mi ni bilo, saj sem z enim učem opazovala dogajanje v pisarni. V kakšne pogovore se nisva zapletala, par osnovnih stvari je pa že zvlekel iz mene. Tko by the way, da sploh nisem vedla, da se zanima zame. Zadnji dan je pa izkoristil in se vsakič, ko sva ostala sama v pisarni, vsedel k meni. In sva se osvajala, drug drugega. Sva imela ene čudne dialoge v smislu, kaj bi bilo, če bi me poljubil. Pa sem rekla, kaj a se ne upaš. Saj en bo noben prišel. No in se je nagnil proti meni, jaz sem mu prišla nasproti. In zgodil se je najlepši poljub v mojem življenju. Res za dol past.  Pred tem me je še vabil na svoj nastop, dal mi je tudi svojo tel številko. Pa še rekel je ,da ne bom slučajno s kakšnim tipom prišla.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.7.2006 19:46:09   
April
Tistega tedna je bilo hitro konec. Z vikendom je prišla sobota. Njegovo številko sem nekam pospravila, itak ga nisem mislila poklicat, vsaj v bližnji prihodnosti ne. Kje pa naj še punca tipa kliče. Svoje številke mu pa tudi nisem dala.  Vsaj za ta trenutek sem mislila, da je najina zgodba končana pri poljubu. Potem me pa mami pokliče na telefon, češ da me kliče učitelj klavirja. Kakšen učitelj neki, sem si mislila. Klavirja sem se učila pri Barbari. Ker je vedel kako se pišem in iz kje sem, je mojo številko našel v imeniku. In prvo kar me je vprašal po tel, je bilo, če ga ne mislim nič pokliCat.Haha.....
In tako se je začelo z maratobskimi pogovori vsakdan za lahko noč. Ker je šel za en teden v tujino, sveža ljubezen pa ne prenese sprememb, sva tist čas načvekala za 250 jurjev telefona!!! Mamma mia. Tist dolg sva potem še celo leto po obrokih odplačevala. Po enem mescu sva se po najino poročila, si s tem obljubila večno zvestobo. Dobr, da nisva bila tok zmešana, da bi se šla zares poročit. Pri tem so nama bile v oviro mal tud birokratske zadeve. Če bi mi imel Las Vegas bi bla pa najbž tud uradno zvezana. Tud spat več nisva mogla drug brez drugega, zato se je že po enem mescu svojo sobo zamenjal za mojo. 
To je to. Najina zgodba. S tisto energijo, ki je takrat napajala naju bi lahko žarnco užgala. Zdaj je pa včasih prov kontra. Turbolence so hude, včasih se mi zdi, da ta let ne bo imel happy enda. Ja thats real life.

< Sporočilo je popravil April -- 4.7.2006 19:49:06 >

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.7.2006 21:28:04   
Maja Z
ojla

Šminc, česitkeuser posted image . Super..samo pogumno..vse se pošlihta..Jakob bo pa srečen ker bo imel bratca ali sestrico. pa upam, da se boš še kaj oglašala pri Aprilčkih in ne samo pri Februarkahuser posted image .

M_m, tudi tebi user posted image user posted image user posted image  za opravljeno diplomo. Zdej dejte pa še mene zbrcat, da se je končno lotim.user posted image

Z Matjažem sva se spoznala na fitnesu, kamor je prišel s KK mau potrenirat. Itak fitnes ni za njega, potem pa je hodil tja samo zaradi mene. Jst sploh nisem vedla, da em mu všeč, pa smo se enkrat slučajno srečali ko smo šli žurat (posebej) pa mi je njegov kolega omenil. Prej mi namreč sploh "ni potegnil", vizualno namreč.. aja pa pomagal mi je ko si mi ist večer ukradli torbico in vse dokumente. Potem sva pa začela pričat in se mi je zdel simpatičen..pa to mi je blo všeč pri njemu, da sem lohk rekla vse kar mi je tist moment na pamet prišlo, ne da me je čudno gledaluser posted image  In sva se dobila, in šla v kino in ostale stvari..pa sva skupaj že skoraj 5 let.
APRIL, "Turbolence so hude, včasih se mi zdi, da ta let ne bo imel happy enda. Ja thats real life." Tud men se včasih tako zdi. Ampak upam, da bo OK. Kar naprej eno pričkanjeuser posted image  Mah kr neki...sej sm jst ponavadi tečna, po moje podzavestno zaradi tega, ker nimam službe, prej sem bila pa navajena, da sem imela skos svoj denar in sem bila sama svoj gospodar. tud to se bo enkrat poštimalo, ne?

še eno vprašanje za vse: a so vaši sončki tut tko aktivni čez dan kot kaja, namreč skos hoče hodit in raziskovat, ko ji pa zaprem vrata se skorajda meče po tleh in se dere kot jesihar. Ker jo res ne morem lovit po celi bajti, ker same neumnosti počne. Zato zaprem, da je vsaj na enem mestu. Sploh se ne zamoti več tako kot včasih. Najbolj ji paše bide in odpira pipo in da na full in je cela mokra, ona in kopalnicauser posted image

nočko maja

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.7.2006 23:03:31   
Naja31
M_m, prej sem ti pozabila čestitati za diplomo user posted image user posted image user posted image

Maja Z, Marko ni čez dan pri miru niti 5 sekund. To je norišnica. Umiri se samo ko se pride k meni pocrkljati in potem glavo nasloni name in malo počiva, ampak v sekundi ga neki zmoti in že leti stran. Najbolj zanimiv je še vedno hladilnik. Ga odpre in potem stvari ven jemlje in jih nosi naokrog.
Mi smo v enosobnem stanovanju, je že tako mal prostora, ga ne morem zapreti samo v en prostor, tako da razmetava povsod. Je pa res, da je zdaj udi v fazi ko tisti kar razmeče vrne nazaj. Ne sicer na pravo mesto, ampak trudi pa se.
Če smo pa kje zunaj, ga je pa povsod. Pitje kavice v miru je itak misija nemogoče.

Pa še to bi dodala glede pričkanja in turbolenc.
Midva sva se prej noro dobro razumela, zelo redko sva se kregala. Odkar sva postala starša pa se neprestano kregava. Šele zdaj zadnji mesec lahko rečem, da se bolje razumeva. Pri nekaterih otrok izboljša odnos, pri nama ga defitnivno ni. Pa sva ga oba želela in načrtovala, tako da mi to res ni jasno. Verjetno sva bila oba nepripravljena, da se ti življenje res tako na glavo postavi poleg tega je bil MAako hudo naporen dojenček, odkar se je rodil, nisva normalno spala. No, zdaj je res bolje. Do naslednje turbolenceuser posted image

Lahko noč, naja

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 4.7.2006 23:08:49 >

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.7.2006 23:20:09   
Maja Z
ojla

končno sem uspela uštimat album, malo sem se lovila, ampak upam, da mi je uspelo. Torej če kero zanima kakšna je naša nagajivka, naj pove in ji napišem geslo na ZS.

Še to, kdaj oz. kje lahko napišem zraven slikic, da pride opis zraven slik, ne pa št. slike? Joj kok sem zakomplicirala, grem rajš spat.

čau

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.7.2006 23:22:18   
m_m
U, april, 250 prešernov? user posted image  Ma bi blo menda cenej, če bi se tam zapeljala, a? sam mata pa kar pestro zgodbico o začetku, pa hitro. V enmu mescu. No sej midva sma tut potem, ko je zalaufal, kar kmal skup ždela cele dni oz. noči user posted image  Sam maš pa prav, da je prvi poljub nekaj posebnega. Tut najinga jst ne bom nikol pozabla. Sma potem probala parkrat ponovit, sam ni blo več isto.

MajaZ in April: turbolence. Kaj to mislite ornk prepiri. Jst sem bla zdej med pisanjem kar tečna, to vem, in sma se kar grdo gledala. Mi je šlo vse na živce. Sam zdej se je popravlo. Je pa res, da bo treba to rožico kar fajn zalivat. Ker ovenelo stvar gor spravt, je prava čarovnija. Sma si pa tuk različna, da je nonstop mal dinamike.

Aktivnost:
Ja, naša je nora. Bide je hvalabogu taki, da če ga hoče odpret, ročko dol sname. Poplave v kopalnici zato še ni bilo. Začela je laufat. Jo komaj dohajaš. Pa se nič kaj ne pozna na njeni utrujenosti. zvečer so pri spanju še vedno problemi. Noče zaspat. Zdaj mam pa jst eno vprašanje:

Kako vi vaše zverinice uspavate? Naša velikokrat tuli, kriči. Če jo da pa moj, pa ne user posted image  A slučajno jaz preveč popuščam? Ker se ateja bolj boji kot mene. Če jaz kaj rečem da ne sme ali on, je razlika. Njega bolj uboga. Pri meni pa poskuša vse mogoče.

Naj31 user posted image  je že v redu, jst tut včasih kaj površno preberem, če se mi mudi. Hvala za čestitke.

MajaZ jst sem mal firbčna... za album.

< Sporočilo je popravil m_m -- 4.7.2006 23:25:15 >

(odgovor članu Maja Z)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.7.2006 23:33:27   
Maja Z
ojla

še ne spim, gledam fuzbal in RR..

M-m, no pri nama glih niso ornk prepiri, včasih tut, ampak bolj manjša nesoglasja. Jih je pa zato velikouser posted image . Sej midva sva tut ful različna: jst ful impulzivna, vse naenkrat, takoj zdej, razjezim se v momentu, vse bolj na hitr (ja, oven po horoskopuuser posted image )..pol pa pizdi name, če lohk bolj na easy..ne, ne morem, taka pač sem, to je v meni in se ne bom spreminjala, ne?user posted image

Glede spanja..ponavadi jo dajem spat jaz, torej večerja, kopanje, norenje po kavču in drugod, umirjanje, flaša mleka, joška (če je že prej ne zmanjka) in postla..tukaj se pa začne: ponavadi jok, ko zapustim sobo, ampak jo matjaž ukroti, zgleda da ima tudi kaja rešpekt pred njim. če grem jaz notri v sobo in jo tolažim, je še huje. Tak da je on bolj....

čau bau

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.7.2006 23:36:55   
Naja31
Jaz še kar tu gor visim.
Gledam fuzbal. Bravo Italija!!!! Saj sem vedla, da so preveč fejst, da bi zgubil user posted image  Mi je pa ful smešno gledat odrasle moške kako jokajo.

No, samo da napišem kako Marko zvečer zaspi.
Še kakšen mesec nazaj je zvečer zaspal z joško v ustih. Kaj drugega niti nisem poskušala, je bilo tako najlažje. Potem je začel tako, da ni zaspal med dojenjem, ampak se je podojil, še malo počebljal in s k meni stisnil in zaspal. Zdaj pa že več kot en teden user posted image user posted image user posted image  zaspi tako, da se skupaj uleževa, jaz ga stisnem k sebi, mu povem pravljico ali mu kaj pojem in on kar zaspi. Saj vem, da ni prav, da se moram jaz z njim uležt, ampak pri nas je to že velik napredek in jaz sem zelo zadovoljna. Je pa res, da Marko spi pri nama v postelji. In se potem celo noč skupaj stiskamo user posted image

Za opoldansko psanje ga je pa še vedno treba na rami uspavati.

Pri nas pa mene bolj uboga. Je ati tisti ki mu vse dovoli.

Zdaj grem pa res spat.
Ln, naja

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 4.7.2006 23:38:44 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.7.2006 7:58:43   
honey
Punce, mislim, da so prepiri povsod, če jih ne bi blo, bi bil pa dolgčas. Men se zdi, da je pa pol tok lepše, k se pobotaš (pa ne mislim na ...user posted image ).

Naš Tim je tudi pravi dirkač - vsa kolena ima že potolčena, ampak on še zmeri dirka naokol, briga njega. Zamotim ga pa lahko edino tako, da mu na balkon postavim škaf vode in to je to. Sicer je potlej vse mokro, z njim vred, ampak lahko vsaj kaj nardim.

Za spat pa moram rečt, da je pa zeeeeeeeellllllllllooooooooo priden - ko je zaspan, me prime za roko ali pa že kar sam odmašira v spalnico, dvigne roke k posteljici, da ga dam noter, stisne medvedka, dam mu še mal vode za spit, dudo v usta in on zaspi brez problema. Mogoče še mal posedim zraven pa ga mal pobožam, če je pa res že ful zaspan, pa tud to ni treba. Tko da upam, da bomo tadruzga user posted image  delal po istem receptu, da bo tud tko priden user posted image .

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.7.2006 17:32:51   
tinatona
Hej punce!

Joj koklk ste bile pridne te dni. Sploh ne vem kje naj začnem... Pa bom najprej s čestitkami.

sminc najprej tebi čestitke za user posted image !!! Ma boš vidla da bo še vse ok (!!!), ker se vedno enkrat na bolje obrne.

m_m tebi čestitke za diplomo. Me veseli da ti je zagovor uspel!

taška30 jaz žal nimam možnosti da bi malega prestavila v drugo sobo, tako da izkušenj nimam. Se bova pa mogoče še ta teden selila v bratovo sobo (4m2 večja) in bova potem imela omaro vmes, tako da bo vsaj malo ločen prostor.

Maja Z ja naš je tud en tak napol hiperaktivc... Je skoz v pogonu; tako da ga zdaj full pogrešam ko ga ni doma. Sicer pa ga že od nekdaj dam v posteljico s flaško in dudo, pa radio pržgem (oz. zalaufam CD) in on sam zaspi.

Joj April pol si bila pa še bolj pridna kot jaz, zadnji mesec Škotske. Sem uspela naklapat za 92000 računa. Sem pa takrat mislila zahtevat vrnitev denarja shetlandski policiji, ker so me skoz na mobi klicali.

Prepirov pa med nama ˝ni˝ več, ker nisva skupaj. Pa sem ravno prejšnji teden norela, saj naj bi prišel malega pogledat in mu nekaj denarja prinest (ker sem jaz ta mesec brez dohodkov); pa ga seveda spet ni bilo. Tko da sem pop*** in sem mu poslala SMS da se pogovarjava samo še prek CSD in sodišča. Ga bom tožila...

Sicer pa sem v ponedeljek začela delat in imam kar gužvo, ker je spet treba vstajat ob 5ih zjutraj in sem pol ob dveh ko domov pridem čist fuč. Pa moram pol še kosilo skuhat za fotra in brata, pa vse pospravit... Je pa kar vredu v novi službi. Tudi s sodelavkami se ˝zaenkrat˝dobro razumem.

Zdaj pa šibam kosilo pripravit, saj bo fotr kmalu doma.

Full lepo se imejte, pa se beremo!!!

LP Tina

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.7.2006 10:49:31   
BarbaraE
O, punce - čvekice!!

Kakšne vesele novice - m_m - čestitam za diplomo!! Saj sem ti rekla, da bo šlo!
Šminc - čestitke za user posted image . Boš videla, saj bo šlo. Moja kolegica je dvakrat tako na hitro zanosila in ima zdaj že 4 otročke pa so vsi super. Edino ona pravi, da se ne zna več z odraslimi pogovarjat. user posted image

Jaz sem bila pa zdaj par dni na bolniški pa še danes bom bolj malo pisala, ker ne smem preveč v rač. gledat. V nedeljo pozno popoldne sem se med pospravljanjem sunila v oko in si ga z nohtom popraskala. To pa boli kot user posted image  In sva šla z Urošem na urgenco (pred tem sem morala trpet od Izole do doma) na očesno kliniko. Sem dobila mazilo in oko zalepljeno ter strogo počivanje, nič gledanja. Itak da nisem, ker me je bolelo že smao, če sem zdravo oko odprla. Grozno. No, že včeraj je bilo bolje. Danes sem pa imela kontrolo in je okej, le malce slabše vidim zaenkrat in si moram še 2-3 mazat. Ima pa tale moja nezgoda dober rezultat. Nika se je nehala dojit. Ko sem ležala s povezanim očesom in se je zraven mene ulegla, da bo spala, sem ji samo rekla, da ne smem dat joške, ker sem dobila zdravila, ker imam  oko pokvarjeno. In tako se že od nedelje nismo dojili. user posted image  

In še zgodbica, kako sva se z Urošem našla: seznanila naju je najina skupna prijateljica (jaz sem njo 2x nadomeščala na porodniški v eni manjši knjižnici, njen mož pa je Urošev prijatelj in sošolec iz srednje šole). Seznanila naju je pa na potopisnem predavanju, ki ga je organizirala knjižnica. Do ideje, da naju seznani, sta pa prišla skupaj z njenim možem. Se pa točno spomnim, da ko sem ga videla tisti večer (itak sem vse ostale obiskovalce poznala, edino njega ne, a ne), da sem si rekla - tale je pa dober, ja. In potem me je kar malce presenetilo, ko mi ga je Nina predstavila. Ja in potem je minilo še nekaj mesecev, vmes sva se sicer enkrat dobila na pijački, ampak sem bila jaz takrat še v eni čudni neumni zvezi in sva ostala samo pri pijački. Pozabila ga pa tako nisem. In potem po nekaj mesecih sem zbrala pogum in sem mu poslala mail in se mu tudi opravičila, zakaj ni bilo nič glasu od mene. In potem najprej malo maili, pa sms (o zlati ribici) in potem jaz njemu sms, a da klica pa ne bo? In me je potem poklical in sva čebljala. Naslednje jutro sem pa peljala sestro na faks in ker se nama je mudilo, sem seveda prehitevala vse na cesti in potem mi naenkrat začne en blendat lučmi pa vse smerokaze pa ful se mi je začel približevat. In mene je seveda panika zagrabila. In me potem sestra vpraša, ja kakšen avto ima pa ta tvoj "prijatelj" in takrat me ravno prehiti ta avto in seveda, bil je on, a ne.  In seveda dring dring mobiteli zvonili. In potem sva se čez vikend spet samo slišala in v nedeljo šla na prvi pravi zmenek - na najboljšo vročo čokolado. prinesel mi je barbie jajček in noter je bil prstan user posted image  Znamenje? No po nekaj mesecih sem se že preselila k njemu, pa poročila sva se nekaj dni po najini prvi obletnici. Skratka, hvala Nini, da mi ga je predstavila.

Evo, to je to. Grem zdaj še kupe preložit. Mislim, kaj so mi to vse naložil, pa me samo 3 dni ni bilo. Jaooo user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.7.2006 7:32:51   
BarbaraE
Ja, madonca punce. Kje pa ste vse? A ste že vse na dopustu? Če ja - potem uživajte maksimalno, če ne - pa tudi uživajte maksimalno. user posted image  

Mene je pa včeraj moja sestra zasliševala, kdaj bo na vrsti ta drugi otrok. Kako naj zdaj to razumem, aaa? user posted image  Sicer je potem povedala, da sta njena soseda povedala, da so se odločili še za ta tretjega (ta 2. je bil februarja star 1 leto). In mogoče ji od njih ideja. No, sicer sva se z midva z urošem res nekaj menila, da bomo začeli na tem delat. Bomo videli.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?