|
RE: no aprilke 2005, kako? 6.7.2006 10:49:31
|
|
|
|
BarbaraE
|
O, punce - čvekice!! Kakšne vesele novice - m_m - čestitam za diplomo!! Saj sem ti rekla, da bo šlo! Šminc - čestitke za . Boš videla, saj bo šlo. Moja kolegica je dvakrat tako na hitro zanosila in ima zdaj že 4 otročke pa so vsi super. Edino ona pravi, da se ne zna več z odraslimi pogovarjat. Jaz sem bila pa zdaj par dni na bolniški pa še danes bom bolj malo pisala, ker ne smem preveč v rač. gledat. V nedeljo pozno popoldne sem se med pospravljanjem sunila v oko in si ga z nohtom popraskala. To pa boli kot In sva šla z Urošem na urgenco (pred tem sem morala trpet od Izole do doma) na očesno kliniko. Sem dobila mazilo in oko zalepljeno ter strogo počivanje, nič gledanja. Itak da nisem, ker me je bolelo že smao, če sem zdravo oko odprla. Grozno. No, že včeraj je bilo bolje. Danes sem pa imela kontrolo in je okej, le malce slabše vidim zaenkrat in si moram še 2-3 mazat. Ima pa tale moja nezgoda dober rezultat. Nika se je nehala dojit. Ko sem ležala s povezanim očesom in se je zraven mene ulegla, da bo spala, sem ji samo rekla, da ne smem dat joške, ker sem dobila zdravila, ker imam oko pokvarjeno. In tako se že od nedelje nismo dojili. In še zgodbica, kako sva se z Urošem našla: seznanila naju je najina skupna prijateljica (jaz sem njo 2x nadomeščala na porodniški v eni manjši knjižnici, njen mož pa je Urošev prijatelj in sošolec iz srednje šole). Seznanila naju je pa na potopisnem predavanju, ki ga je organizirala knjižnica. Do ideje, da naju seznani, sta pa prišla skupaj z njenim možem. Se pa točno spomnim, da ko sem ga videla tisti večer (itak sem vse ostale obiskovalce poznala, edino njega ne, a ne), da sem si rekla - tale je pa dober, ja. In potem me je kar malce presenetilo, ko mi ga je Nina predstavila. Ja in potem je minilo še nekaj mesecev, vmes sva se sicer enkrat dobila na pijački, ampak sem bila jaz takrat še v eni čudni neumni zvezi in sva ostala samo pri pijački. Pozabila ga pa tako nisem. In potem po nekaj mesecih sem zbrala pogum in sem mu poslala mail in se mu tudi opravičila, zakaj ni bilo nič glasu od mene. In potem najprej malo maili, pa sms (o zlati ribici) in potem jaz njemu sms, a da klica pa ne bo? In me je potem poklical in sva čebljala. Naslednje jutro sem pa peljala sestro na faks in ker se nama je mudilo, sem seveda prehitevala vse na cesti in potem mi naenkrat začne en blendat lučmi pa vse smerokaze pa ful se mi je začel približevat. In mene je seveda panika zagrabila. In me potem sestra vpraša, ja kakšen avto ima pa ta tvoj "prijatelj" in takrat me ravno prehiti ta avto in seveda, bil je on, a ne. In seveda dring dring mobiteli zvonili. In potem sva se čez vikend spet samo slišala in v nedeljo šla na prvi pravi zmenek - na najboljšo vročo čokolado. prinesel mi je barbie jajček in noter je bil prstan Znamenje? No po nekaj mesecih sem se že preselila k njemu, pa poročila sva se nekaj dni po najini prvi obletnici. Skratka, hvala Nini, da mi ga je predstavila. Evo, to je to. Grem zdaj še kupe preložit. Mislim, kaj so mi to vse naložil, pa me samo 3 dni ni bilo. Jaooo
|
|
|