|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domaci kruh
12.12.2016 12:57:58   
mini86
Doma imam naslednje moke:
Bela
Pirina
Krusna
Ostra
Polnozrnata
Koruzna

Kere nej zmesam skupaj pa mogoce v kaksnem razmerju da pride dober kruh..

Je katera ze uporabljala vinski kamen namesto kvasa..je kaj drugacen okus, verjetno je na embalazi napisano kako doziras. .ali kruh potem isto vzhaja..

Hvala za odgovore in se priporocam se za kaksen dodaten nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domaci kruh
17.12.2016 7:57:18   
moci
Zelo odvisno od okusa. Jaz bi mešala krušno in polnozrnato. Recimo 2:1.

Važno, da dodaž kakšno maščobo - mleko, smetano, olivno olje ...

Vinskega kamna pa nisem uporabljala pri klasičnem kruhu, samo pri pirinem z radensko.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept: Zelenjavna lazanja
photo
Če še nikoli niste pekli lazanje, ker ste prepričani, da je priprava preveč zahtevna in zamudna, preverite ta preprost r...
Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?