|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SESTRINO VTIKANJE V...MA V VSE!
17.6.2009 11:03:27   
malajka84
NO, takole je, to je sicer mogoče malo mim tema, pa vseen se tiče mojga in mene. No problem je njegova sestra (22). Že od takrat, ko me je predstavil sem ji antipatična, ona  pa meni, pa vseeno , je njegova sestr in sem se do nje obnašala povsem normalno.No nikoli nismo kam šli skupaj, midva pa ona s svojim fantom, ker "nikoli ni časa", no pač to je blo tko, nosmo se nč vidle, blo vse super......dokler se moj ni preselil k meni ( 1 štuk hiše-sva si pač uredila skupaj)...takrat se je pa sestrici dobesedno utrgalo!

Klicarila ga je vsak dan, kakšna sem jaz, da ga trgam od družine, da sem ga speljala stran od prijateljev...in potem seveda, sva se zaradi tega kregala midva, ker ga je obračala okrog prsta....eh...no potem je bilo tako, da z njo se je vedno lepo menu, k mu je take govorla, je blo vse ja ja,..sej ni tk hudo,..v tem smislu, pol mu pa jst rečem naj ji pove, da je dost star....se pa nad mano dere, da ona je le sestra.

No uglavnem velik kreganja, pa tihih dni.

No in potem sva kupla psa..se setra spet mogla vtaknt..da še hiše nimava pa psa kupujeva...blabla..foušija jst pravm no.

In potem je pršu  čs mojga rd, jih lepo povabm..tud sestro..seveda ni časa...in potem jo kličem pa  se ji zahvalim...pol pa kliče njega in se mu joka na tel.

Uglavnem konec pa bistvo...sestra ma vedno prav pa je boga...na mene se pa dere...

KAJ NARDIT DA BO MIR!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SESTRINO VTIKANJE V...MA V VSE!
17.6.2009 11:05:28   
Volga
Najbolj boli ignoriranje. če zmoreš.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2009 11:08:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Najbolj boli ignoriranje. če zmoreš.

res je.
oz. pritrdiš vsem idejam in narediš po svoje.

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 17.6.2009 11:09:21 >

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2009 11:13:41   
gita10
Nekatere smo na brate izredno navezane in se nam zdi , da jih njihove punce nam kradejo. Tudi sama sem bila takšna - s tem, da sem te stvari zadržala za sebe in nisem nikomur nič rekla. me je pa motilo ne začetku ,ker sva bila ves čas midva skupaj potem pa se je naenkrat pojavila ženska s katero je preživel večinoma časa, ki je bil prej namenjen meni.
sedaj sem našla recept, da se z njegovimi puncami maksimalno razumem in potem smo avtomatsko več skupaj. Sam kaj ko z nobeno ne traja več kot kakšen mesec.  

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2009 11:16:50   
mika
Postavi potovalko pred njega in mu reci, da se mirne duše lahko preseli k sestri, če si ti tako zanič. Ti si želiš mirnega življenja, tega pa nimaš, ker je po vsakem pogovru z njo razburjen. iMa možnost, da potovalke pospravi, s tem da ne boš niti besede slišala več o njej, druga možnost pa je, da gre živet k njej.
Debata zaključena.....nič ne poslušaj očitkov, pa sej ni taka, ti si kriva...bla,bla,bla.....o njej ne želiš slišat več niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič in o njej sploh ne debatiraj......basta.
Ona je takšna, kot je in z debato o tem katera je kriva in katera ne, se bosta samo še bolj kregala. V glavnem ...pogovori o njej, dokler bo on zaradi nje vzkipel,   ODPADEJO.

Pa da ne boš kje nje klicala. Če se ti ne boš z njo borila in ji dopovedovala ne vem kaj vse, bo te zgodbe konec, ker se ona ne bo več imela s skom borit (tudi preko tvojega moža-fanta).

Bodi odločna in mu daj vedet, da ti je ona zadnja oseba, zaradi katere si boš grenila življenje. Res je njegova sestra in normalno, da bosta imela stike. Ampak tebi je naj več ne omenja....vsaj dokler ne bo spregledala, da nima smisla. Vidve se pač ne preneseta in je boje, da zaenkrat nimata stikov.

Napiši si max 10 stavkov, ki mu jih boš povedala in zaključi debato.

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2009 11:20:14   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA
In potem je pršu  čs mojga rd, jih lepo povabm..tud sestro..seveda ni časa...in potem jo kličem pa  se ji zahvalim...pol pa kliče njega in se mu joka na tel.

Zakaj si jo klicala? Da se ji zahvališ ... za kaj? Ne razumem.

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2009 11:22:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Nekatere smo na brate izredno navezane in se nam zdi , da jih njihove punce nam kradejo. Tudi sama sem bila takšna - s tem, da sem te stvari zadržala za sebe in nisem nikomur nič rekla. me je pa motilo ne začetku ,ker sva bila ves čas midva skupaj potem pa se je naenkrat pojavila ženska s katero je preživel večinoma časa, ki je bil prej namenjen meni.

Ampak kakorkoli pogledam meni to ni normalno.

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2009 11:26:37   
ssevin

Nekatere smo na brate izredno navezane in se nam zdi , da jih njihove punce nam kradejo.

Sem s svojim tudi navezana oz. povezana pa ne v takem smislu, da bi imela občutek, da mi ga katera krade user posted image  to mi je malo bolano ...
Skratka, me nobena njegova ne interesira.
Ko bo pa s katero zaživel, pa edino upam, da bo njemu lepo z njo, ker ne rabi bit meni user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2009 11:29:47   
jera3
Dokler on sam ne bo razčistil s sestro ne bo napredka, vidva se morata pa o teh stvareh odkrito pogovort. Reč mu, naj se odloči s kom bo, s tabo ali sestro.

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2009 11:38:54   
Barbara_L
Pusti jo pri miru. Ko kliče, se naredi, kot da ni nič. Ne sekiraj se.

(odgovor članu jera3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2009 11:45:57   
Ribica **
Jst sem tut navezana na moji sestri, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi napizdevala "vd svaka" ali sestro in delala drame iz tega. Saj je zadost stara, da se je odselila in se itak slisimo in vidimo kadar nam pase.

Bolno, za moje pojme.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2009 11:46:56   
oka
Hmmm,  nimam nekega pametnega nasveta, razen, da daš "svakinjo" na popolni ignore. Ne reagiraš na njene izpade, ker z raznim klicanjem (užaljenim) le še prilivaš olja na ogenj oz. priložnost, da bo iz sebe naredila ubogo žrtev, ki jo maltretira bratova punca. Dekle ima očitno velike probleme z ljubosumnostjo in tega ne boš mogla spremenit, dokler ona sama ne bo dojela, da bo njen brat vedno njen brat, ne glede na to ali bo v resni zvezi ali ne.  Poskušaj se resnično čim manj obremenjevati s tem. Res je težko ampak se splača, verjemi mi. Partner? Hja, on bo pa moral pri sebi razčistiti koliko se misli vmešavati v te spore.  Ker vedno bo njegova sestra in vedno bo tista vez, ki ga bo vezala na njo in tega ne moreš spremeniti. In verjamem, da mu je težko, ko je na sredini in ne ve, kam naj se obrne. Iskren, predvsem pa miren pogovor po mojem ne bi škodil.

(odgovor članu jera3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2009 11:49:10   
NATAŠA35
ne vem zakaj si se zahvalila, a zato ker ni prišla? mi ni jasno??

v glavnem boš morala svojega pred dejstvo spravit, naj se odloči ali ona ali ti, ker bo tako ali tako vedno več kreganja in na koncu boš ti izpadla grda in boš točno taka kot mu je sestra govorila.

moški zelo težko verjamejo, da so njegovi sorodniki proti partnerki. jaz imam svaka, ki se noče kregat s svojimi, čeprav vse delajo proti moji sestri...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2009 11:56:14   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Postavi potovalko pred njega in mu reci, da se mirne duše lahko preseli k sestri, če si ti tako zanič. Ti si želiš mirnega življenja, tega pa nimaš, ker je po vsakem pogovru z njo razburjen. iMa možnost, da potovalke pospravi, s tem da ne boš niti besede slišala več o njej, druga možnost pa je, da gre živet k njej.
Debata zaključena.....nič ne poslušaj očitkov, pa sej ni taka, ti si kriva...bla,bla,bla.....o njej ne želiš slišat več niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič in o njej sploh ne debatiraj......basta.
Ona je takšna, kot je in z debato o tem katera je kriva in katera ne, se bosta samo še bolj kregala. V glavnem ...pogovori o njej, dokler bo on zaradi nje vzkipel,   ODPADEJO.

Pa da ne boš kje nje klicala. Če se ti ne boš z njo borila in ji dopovedovala ne vem kaj vse, bo te zgodbe konec, ker se ona ne bo več imela s skom borit (tudi preko tvojega moža-fanta).

Bodi odločna in mu daj vedet, da ti je ona zadnja oseba, zaradi katere si boš grenila življenje. Res je njegova sestra in normalno, da bosta imela stike. Ampak tebi je naj več ne omenja....vsaj dokler ne bo spregledala, da nima smisla. Vidve se pač ne preneseta in je boje, da zaenkrat nimata stikov.

Napiši si max 10 stavkov, ki mu jih boš povedala in zaključi debato.

Se podpišem!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2009 12:07:13   
MLADAMAMICA
Tudi jaz se podpišem pod miko in bi najverjetneje naredila točno to, pa naj se odloči ali nama bo krojila življenje sestra, ali bo živel z mano in ne dovolil, da se sestra meša ali pa bo šel živet k njej in name pozabil... z njo se pa nič ne kregaj, ker kot je ena rekla, moški največkrat ne pustijo, da se govori ali reče proti njegovi familiji, oni niso nikol nič krivi, zato boš na koncu spet kriva samo ti... srečno

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2009 12:09:01   
MLADAMAMICA
ps. tudi sama imam brata ampak nimam občutka, da mi ga kdo krade. če ima punco ali ne, najini odnosi ostanejo enaki, itak se ne vidimo veliko, saj resnično ni časa, ampak še vedno je moj brat in se lahko zanesem nanj in on name, ne mešava se pa drug drugemu v partnerje in odnose...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.6.2009 12:11:42   
Anonimen
Se popolnoma strinjam s tem, kar je napisala mika zgoraj in nimam kaj dodati!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.6.2009 13:11:33   
Misek
...................
Uglavnem konec pa bistvo...sestra ma vedno prav pa je boga...na mene se pa dere...

KAJ NARDIT DA BO MIR!!!

Padla si v sredino patoloskega odnosa med bratom in sestro. Ce bos dosegla (nimam kratkega pa pametnega nasveta kako to doseci), da se fant zacne jeziti na sestro - si na dobri sledi. 

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 18
17.6.2009 13:21:04   
jagoda77
brata kradeš? halo... kera kura user posted image tega sploh ne štekam.

ma dej tako kot je mika napisala, naj se odloč... a bo s svojo familijo živel ali bo s tabo, se ko bo ona kakšnega otroka dobila, se bo imela manj časa z vama ukvarjat user posted image

ti jo pa ignorirar, če ti ni, ti pač ni... men npr. tud ne potegne od brata punca, ampak ne jokam pa tamalmu po telefonu, sej je on z njo, ne jaz, jaz sem mu enkrat povedala, kar si mislim in to je to, kaj bo pa on naredu, pa njegov problem...

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.6.2009 13:40:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

...................

KAJ NARDIT DA BO MIR!!!

Padla si v sredino patoloskega odnosa med bratom in sestro. Ce bos dosegla (nimam kratkega pa pametnega nasveta kako to doseci), da se fant zacne jeziti na sestro - si na dobri sledi

Zakaj bi ju morala skregat med sabo user posted image  Naj sam vidi kakšna je.
Od mojega brat je isto govoril proti meni, pa kakšna sem (kao nič ne delam ob otroku, diplomi, službi in nepokretnemu tastu). Sem mojemu rekla, da bo živel z mano in ne z njim. In, če brata kaj moti, naj pride in naredi sam.
Na njihove zabave ipd. sem poslala mojega samega. Sem rekla, da mu je ipak brat, da naj sliši še drugo stran, da mene naj pa ne tlači zraven, ker nismo za skupaj. Pika.
Ko je bil na obisku, je poslušal samo opravljanje mene. Je sam spoznal, da ga šunta proti meni. Sta sama prekinila stike in to je to.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.6.2009 13:53:20   
summer410
ne znam si predstavljati, da bi moj fant nardil kaj takšnega....da bi se bil pripravljen kregat z mano, zaradi svojih svojcev....
problem je predvsem v tvojem fantu tukaj.....on bi moral stat tebi ob strani, ne pa prepirat zarad razvajene smrklje....
kar se pa nje tiče, pa predlagam isto kot predhodnice....daj jo na ignore.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.6.2009 14:39:27   
zarjica
Bodi hladna in se ne vznemirjaj - oz. vsaj ne kaži da te gane. Ja, pretvarjaj se. S fantom pa se teh tem izogibaj, ker prinašajo samo prepir. In nikoli, res nikoli ne govori grdo o njegovi sestri (to bo hudo, pa vseeno probaj user posted image ), ker z grdim govorenjem v svojem fantu le vzbudiš zaščitništvo do sestre. Ja, to frkljo si dobila v paketu s fantom, bodi srečna, da ne živite skupaj. Jaz recimo imam podobno težavo z njegovo mamo...vsaka ženska (skoraj) je v paketu z lubijem dobila še kakega katastrofa družinskega člana. Zato pa čvekamo tu gor in se tolažimo in si nasvete talalmo. Drži se, pa javi se kaj ...ti bomo vedno prisluhnile in ti svetovale, pametovale.user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.6.2009 15:14:03   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Padla si v sredino patoloskega odnosa med bratom in sestro. Ce bos dosegla (nimam kratkega pa pametnega nasveta kako to doseci), da se fant zacne jeziti na sestro - si na dobri sledi

Zakaj bi ju morala skregat med sabo user posted image  Naj sam vidi kakšna je.

Saj ko bo postekal kaksna je, se bo zacel jeziti na njo. Govorimo o custveni zlorabi.

Je sam spoznal, da ga šunta proti meni. Sta sama prekinila stike in to je to.

Tocno o tem govorim. Ti si nasla nacin kako je tvoj prisel do tega, da se je razjezil na brata. Jeza nad tistim, ki te na kakrsen koli nacin zlorablja je prvi korak k spremembi.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.6.2009 15:26:11   
Anonimen
Tocno o tem govorim. Ti si nasla nacin kako je tvoj prisel do tega, da se je razjezil na brata. Jeza nad tistim, ki te na kakrsen koli nacin zlorablja je prvi korak k spremembi.

Ni jezen na brata. Sploh ne. Samo ne razume, kako je lahko tak. Pravzaprav ga boli, da je do tega prišlo. Res bv in žalostno vse skupaj. A kaj čmo. Enim se pač ne da dopovedat, da naj se brigajo zase in potem potegnejo surlo. Vedno pa boli, ker gre za lastno familijo.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.6.2009 20:14:56   
Virtualna

Oprosti, ampak to je BOLANO user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

otroci
mami_1979

koliko otrok si želite imeti?

nič (1%)

1 (8%)

2 (40%)

3 (40%)

4 ali več (11%)

Število vseh glasov: 347

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!