Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA NO, takole je, to je sicer mogoče malo mim tema, pa vseen se tiče mojga in mene. No problem je njegova sestra (22). Že od takrat, ko me je predstavil sem ji antipatična, ona pa meni, pa vseeno , je njegova sestr in sem se do nje obnašala povsem normalno.No nikoli nismo kam šli skupaj, midva pa ona s svojim fantom, ker "nikoli ni časa", no pač to je blo tko, nosmo se nč vidle, blo vse super......dokler se moj ni preselil k meni ( 1 štuk hiše-sva si pač uredila skupaj)...takrat se je pa sestrici dobesedno utrgalo! Klicarila ga je vsak dan, kakšna sem jaz, da ga trgam od družine, da sem ga speljala stran od prijateljev...in potem seveda, sva se zaradi tega kregala midva, ker ga je obračala okrog prsta....eh...no potem je bilo tako, da z njo se je vedno lepo menu, k mu je take govorla, je blo vse ja ja,..sej ni tk hudo,..v tem smislu, pol mu pa jst rečem naj ji pove, da je dost star....se pa nad mano dere, da ona je le sestra. No uglavnem velik kreganja, pa tihih dni. No in potem sva kupla psa..se setra spet mogla vtaknt..da še hiše nimava pa psa kupujeva...blabla..foušija jst pravm no. In potem je pršu čs mojga rd, jih lepo povabm..tud sestro..seveda ni časa...in potem jo kličem pa se ji zahvalim...pol pa kliče njega in se mu joka na tel. Uglavnem konec pa bistvo...sestra ma vedno prav pa je boga...na mene se pa dere... KAJ NARDIT DA BO MIR!!! Enkrat ga lepo praši, ko bo imel dobr dan, če se mu ne zdi, da se vidva kregata samo zaradi sestre in da naj premisli, kdaj se kregata in zakaj. On nej ji pa pove, da nikamor ne bo šel, ampak da si pač ustvarja svoj dom z osebo, s katero si je izbral za sopotnico. Daj mu pa na znanje, da sestra ne bo točka, zarad katere se bosta kregala. Če se on ne bo postavu za svojo družino, torej zase in zate, potem nej pride sestra kar k vama žvet al pa nej gre on nazaj, da boš mela mir. Druge skor da ni. Dokler bo dopuščal sestri, da dela tko kot dela, mira ne boš mela. To je podobn, kot kadar imajo tašče večjo veljavo kukr partnerka. In tak odnos je muka. Če ni pripravljen kej storit za preljubi mir in postavt sestro v vlogo, kamor paše, pol fajn premisli na dolgi rok, kaj ti to prinaša. Če mu svojih občutkov ne znaš povedat, brez da bi se drl, mu pa tale post sprinti, reč, da ne moreš več zdržat, nej v miru prebere, pol nej pa v nizkem tonu komentira, ker si si že umila ušesa in da se ne rabi dret za brez potrebe.
< Sporočilo je popravil Repka -- 19.7.2009 18:24:31 >
|