|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SESTRINO VTIKANJE V...MA V VSE!
25.6.2009 20:03:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

...na mene se pa dere...

Kolikor ji dovolis.
Na mene bi se samo enkrat.

Isto.Nikoli več nebi stegnila jezika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
6.7.2009 17:47:49   
annya
IZVIRNO SPOROČILO: zarjica

Bodi hladna in se ne vznemirjaj - oz. vsaj ne kaži da te gane. Ja, pretvarjaj se. S fantom pa se teh tem izogibaj, ker prinašajo samo prepir. In nikoli, res nikoli ne govori grdo o njegovi sestri (to bo hudo, pa vseeno probaj user posted image ), ker z grdim govorenjem v svojem fantu le vzbudiš zaščitništvo do sestre. Ja, to frkljo si dobila v paketu s fantom, bodi srečna, da ne živite skupaj. Jaz recimo imam podobno težavo z njegovo mamo...vsaka ženska (skoraj) je v paketu z lubijem dobila še kakega katastrofa družinskega člana. Zato pa čvekamo tu gor in se tolažimo in si nasvete talalmo. Drži se, pa javi se kaj ...ti bomo vedno prisluhnile in ti svetovale, pametovale.user posted image

A ima katera kakšen nasvet, kako se tega "paketa" znebiš??user posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.7.2009 19:17:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: annya
A ima katera kakšen nasvet, kako se tega "paketa" znebiš??user posted image

user posted image user posted image user posted image
dovolj vztrajnosti, potrpljenja in vse se da, če se hoče user posted image vsak enkrat stopi na mino user posted image

(odgovor članu annya)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
19.7.2009 17:55:06   
malajka84
Evo...pa sem spet tu...da napišem kaj je novega...hja tkole je...smo s ezmenili za pijačo...s sestro nekje pač v gostilni, ker do naju ni hotela...sma si rekla pa dejma probat....ok...in pridema tja...pa začne ona k da ni nč pač o vremenu,...pol ji pa moj pove svoje (na zlo lep način-z mani nikol tko ne govori)...in pol ona vse na mene da pač zarad mene ne hod k nama, da kaj vse sm jst njihova družin nardila, k sm njega spelala...pa d ga mam na špagi...in seveda on je bil tih k miš (ker je pač sestrica ljuba...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol sm ji povedala nazaj naj se ne vtika v naju>..ker je sam sestra....in potem v jok pa adijo...

In ja...z mojim sma se pičla..sevda...boga sestr...tk da očitno se je na njeno stran postavu..in zdej mava tihe dni...ker ni tolk d bi kej reku...mene pa boli...kr po vsem se na vsezadnje postav na njeno stran!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
19.7.2009 18:20:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

NO, takole je, to je sicer mogoče malo mim tema, pa vseen se tiče mojga in mene. No problem je njegova sestra (22). Že od takrat, ko me je predstavil sem ji antipatična, ona  pa meni, pa vseeno , je njegova sestr in sem se do nje obnašala povsem normalno.No nikoli nismo kam šli skupaj, midva pa ona s svojim fantom, ker "nikoli ni časa", no pač to je blo tko, nosmo se nč vidle, blo vse super......dokler se moj ni preselil k meni ( 1 štuk hiše-sva si pač uredila skupaj)...takrat se je pa sestrici dobesedno utrgalo!

Klicarila ga je vsak dan, kakšna sem jaz, da ga trgam od družine, da sem ga speljala stran od prijateljev...in potem seveda, sva se zaradi tega kregala midva, ker ga je obračala okrog prsta....eh...no potem je bilo tako, da z njo se je vedno lepo menu, k mu je take govorla, je blo vse ja ja,..sej ni tk hudo,..v tem smislu, pol mu pa jst rečem naj ji pove, da je dost star....se pa nad mano dere, da ona je le sestra.

No uglavnem velik kreganja, pa tihih dni.

No in potem sva kupla psa..se setra spet mogla vtaknt..da še hiše nimava pa psa kupujeva...blabla..foušija jst pravm no.

In potem je pršu  čs mojga rd, jih lepo povabm..tud sestro..seveda ni časa...in potem jo kličem pa  se ji zahvalim...pol pa kliče njega in se mu joka na tel.

Uglavnem konec pa bistvo...sestra ma vedno prav pa je boga...na mene se pa dere...

KAJ NARDIT DA BO MIR!!!

Enkrat ga lepo praši, ko bo imel dobr dan, če se mu ne zdi, da se vidva kregata samo zaradi sestre in da naj premisli, kdaj se kregata in zakaj. On nej ji pa pove, da nikamor ne bo šel, ampak da si pač ustvarja svoj dom z osebo, s katero si je izbral za sopotnico. Daj mu pa na znanje, da sestra ne bo točka, zarad katere se bosta kregala. Če se on ne bo postavu za svojo družino, torej zase in zate, potem nej pride sestra kar k vama žvet al pa nej gre on nazaj, da boš mela mir. Druge skor da ni. Dokler bo dopuščal sestri, da dela tko kot dela, mira ne boš mela.
To je podobn, kot kadar imajo tašče večjo veljavo kukr partnerka. In tak odnos je muka. Če ni pripravljen kej storit za preljubi mir in postavt sestro v vlogo, kamor paše, pol fajn premisli na dolgi rok, kaj ti to prinaša.

Če mu svojih občutkov ne znaš povedat, brez da bi se drl, mu pa tale post sprinti, reč, da ne moreš več zdržat, nej v miru prebere, pol nej pa v nizkem tonu komentira, ker si si že umila ušesa in da se ne rabi dret za brez potrebe.

< Sporočilo je popravil Repka -- 19.7.2009 18:24:31 >

(odgovor članu malajka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
20.7.2009 10:33:36   
malajka84
Hvala...za spodbudne besede...sam lih to je zdej tud problem...ko sam omenim njegovo sestro...sem takoj jst tist hudič ona pa ja sej lahk bi blo kej drgač..sam reku ji pa nikol nč ne bo...tk zgleda vse skp..k d se je boji. Nevrjetn..nad mano se dere..k dec...glede njeje pa k polit cucek. Vem...grde besede...sam sem jezna..ne jezna..razočarana nad njegovim odzivom....razočara ker ne ve kok to boli...ko se na njeno stran obrne...razočarana, ker mu je še vedno sestra več....razočarana ker vem...vem...da bo očitno tko cel življenje in on noče nč naredit...nad sestro noče z grdimi besedama, s povzdignjenim glasom..je raj skregan z mano...pa gledama vsak v svopjo steno....:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.7.2009 11:02:45   
Anonimen
Fajn premisli in se odloči. Namesto, da bi šlo sedaj, ko sta skupaj v domu navzgor, gre vse bolj navzdol. Sama veš, da ne boš vzdržala takega odnosa, kregarije, tihih dnevov, ki te bodo "ubili". Pomisli kaj bo, če bosta enkrat imela otroka! Vem, da je lahko rečt, da pojdi, če vidiš, da ni sprememb, vem tudi, da boli, ko se nekaj trga in raztrga. Vendar, ko mine ta čas bolečine, si mnogokrat rečeš, hvala bogu, da me je pamet srečala in sem odšla iz odnosa, kjer me ne cenijo in spoštujejo dovolj. Ko se ena vrata zaprejo, se vedno odprejo druga. Škoda te je oz. je vsake deklice škoda, ki trpi v nekem odnosu. Ampak, vsak ima možnost, da preneha trpeti - odločitev je pa izključno na posemezniku.

Srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 57
20.7.2009 11:12:54   
malajka84
Ja...sej to je pa še ena stvar..da delava na otroku.. par mesecev že...na otroku, ki si ga baje oba želiva...ampak ne vem...nisem prepričana več o ničemer..in tudi sama vem, da takole ne bom mogla celo življenje...da bo vedno sestra super...jst pa za nadirat....tkole ne bom mogla celo življenje,..kaj življenje...že zdej se mi "meša"....težk je razumet, če nisi v taki situaciji..ampak ste me čist zadele...sam kaj k mojmu to ni jasno!!:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
20.7.2009 13:32:19   
**NiNa**
1. takoj prenehajta delat na user posted image , ker stvari niso na svojem mestu
2. daj mu jasno vedt, da tako naprej ne bo šlo. Da ti od partnerja pričakuješ da te spoštuje, podpira in zaupa. Kara pa zanj težko rečeš.
3. Če se tole kmalu ne reši v tvoj prid bo slej ko prej vajina zveza počila

Tako jaz vidim tvoj problem in moje mnenje je da se tole za vaju ne bo dobro končalo, sicer pa upam, da se motim. Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 59
21.7.2009 12:15:06   
annya

Hvala...za spodbudne besede...sam lih to je zdej tud problem...ko sam omenim njegovo sestro...sem takoj jst tist hudič ona pa ja sej lahk bi blo kej drgač..sam reku ji pa nikol nč ne bo...tk zgleda vse skp..k d se je boji. Nevrjetn..nad mano se dere..k dec...glede njeje pa k polit cucek. Vem...grde besede...sam sem jezna..ne jezna..razočarana nad njegovim odzivom....razočara ker ne ve kok to boli...ko se na njeno stran obrne...razočarana, ker mu je še vedno sestra več....razočarana ker vem...vem...da bo očitno tko cel življenje in on noče nč naredit...nad sestro noče z grdimi besedama, s povzdignjenim glasom..je raj skregan z mano...pa gledama vsak v svopjo steno....:(

vrjemi da nisi edina k ma takšne probleme...jaz sem jih delno rešla z ultimatom...al jaz al njegove sestrice (pr meni so v množini)...za crknt vglavnem...

Neposredna povezava do sporočila: 60
21.7.2009 14:22:13   
malajka84
A pol je več takih sestr na svet....sm misla d sm sam jst tako trofla....ma ..na živce mi gre k je tak kokr vetr popiha.men govori...ja sej je res smotana..k je pa sestra bliz pa k d ni nč...vs mehk...in sm mu rekla učer..d jst tega ne mislm prenašat cel živlenje...niti ne morm..kr se mi bo zmešal..zarad tega vtikanja..pa k vid d mene ne bo okol obračala pol pa na njega pa...eh...

No in...reku je d se bomo zdej pa res enkrt pomenl...me prou zanima in kdaj bo ta RES POMENL..in kdaj bo ta ENKRT.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 61
21.7.2009 14:40:38   
mika

No in...reku je d se bomo zdej pa res enkrt pomenl...me prou zanima in kdaj bo ta RES POMENL..in kdaj bo ta ENKRT.

kaj bi se pa še pomenl.....A nimaš dovolj? Naj on razpuca z njo, tebe pa naj ne tišči v prepir.

Pa glej kak to zgleda....gospodična nočejo prit k vam in pol vidva za njo hodita po kafičih in potem še udriha po tebi, ti nazaj....pa sej ste kot kakšne vaške babe.

Mene bi bilo sram. Resno.

Imam občutek, da se je tebi fajn pričkat. Drugače bi že zdavnaj naredila konec temu vmešavanju.

Neposredna povezava do sporočila: 62
21.7.2009 21:25:02   
poli*
Tu še ena ki je v paketu dobila tako starejšo sestro. V 6 letih je imela že 2 taka izbruha, da je začela mojmu neki jokat, da se je spremenu, odkar je z mano, pa da je čudn (tudi sama ima familijo). Tudi ni dosti manjkalo, da bi nama uničila popoln poročni dan user posted image . Ko smo šli iz poroke (ob 5h zjutraj), ga je začela klicarit, da kakšen je, da se je spremenu, da ga takega ne pozna (zakaj že?), da ne hodi nič več ven (vedno gre na pijačo, kadar želi in s komerkoli želi).... pol se je pa mojmu odpelo in je pop..... A je mogoče dvorni norček, ki more zabavat vsakega, ki ima 5 minut časa, ali kaj? ma js pravm, da je baba psiho, dej.

Drugače se pa vedno lepo dela in nikoli nič ne reče, ko pa spije en kozarček, pa kar tuli okrog.
Še dobro, da je bilo takrat že konec poroke, ker bi bilo mene sram, da bi ljudje videli, kolk je blesava.

Pa se vidmo vsak dan- ni to, da bi bila izolirana proč.... Naj raje pomede pred svojim pragom in ugotovi, da dobesedno zatira svojega moža in 2 otroka, potem naj okoli gleda, kdo hodi s kom na pijačo....

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
22.7.2009 10:41:05   
Anonimen
Huh sestre so hudič. Jaz imam s sestrami slabše izkušnje kot s taščo.
Pri bivšem (skupaj sva bila 6let) je imela vedno kakšne pripombe. Nisem likala kuhinjskih servet pa ko sem se po kosilu v soboto ulegla je imela vedno pripombe, da "ko bo pa otrok si pa tega ne bom mogla privoščit" (delala 8h, izredno študirala in skrbela za gospodinjstvo pa sem bila 4leta mlajša od nje, ona pa še vedno pri mami in na zavodu),...
Zdaj je pa tako, da je ni blizu ampak ko pride je pa pametna 100/h. Zadnjič je rekla, da pa že ne bom dala sinu (če/ko ga bova imela) enega imena, ker ji ni všeč in da....... tko... pamet probajo solit ampak sem se nekako naučila ignorirat tiste par ur na 2meseca. Me pa pogreje, ko mi teži in pametuje zaradi "mojega". Ampak se ne sekiram pretirano... mojmemu ne gnjavi glede mene (ker ve, da bi jo itaq nekam poslal - nimata najboljših odnosov že od prej), tako da se da preživeti.

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
22.7.2009 10:45:04   
špelin@

NO, takole je, to je sicer mogoče malo mim tema, pa vseen se tiče mojga in mene. No problem je njegova sestra (22). Že od takrat, ko me je predstavil sem ji antipatična, ona  pa meni, pa vseeno , je njegova sestr in sem se do nje obnašala povsem normalno.No nikoli nismo kam šli skupaj, midva pa ona s svojim fantom, ker "nikoli ni časa", no pač to je blo tko, nosmo se nč vidle, blo vse super......dokler se moj ni preselil k meni ( 1 štuk hiše-sva si pač uredila skupaj)...takrat se je pa sestrici dobesedno utrgalo!

Klicarila ga je vsak dan, kakšna sem jaz, da ga trgam od družine, da sem ga speljala stran od prijateljev...in potem seveda, sva se zaradi tega kregala midva, ker ga je obračala okrog prsta....eh...no potem je bilo tako, da z njo se je vedno lepo menu, k mu je take govorla, je blo vse ja ja,..sej ni tk hudo,..v tem smislu, pol mu pa jst rečem naj ji pove, da je dost star....se pa nad mano dere, da ona je le sestra.

No uglavnem velik kreganja, pa tihih dni.

No in potem sva kupla psa..se setra spet mogla vtaknt..da še hiše nimava pa psa kupujeva...blabla..foušija jst pravm no.

In potem je pršu  čs mojga rd, jih lepo povabm..tud sestro..seveda ni časa...in potem jo kličem pa  se ji zahvalim...pol pa kliče njega in se mu joka na tel.

Uglavnem konec pa bistvo...sestra ma vedno prav pa je boga...na mene se pa dere...

KAJ NARDIT DA BO MIR!!!

Na kratko: takšna je bila moja tašča. Zadeve mora najprej sam pri sebi poštimati tvoj user posted image , ti se lahko na trepalnice postaviš, pa ne bo nič bolje. Kvečjemu slabše. Povem to iz lastnih izkušenj, ker tudi pri nama ni bilo miru, dokler ni moj user posted image sam "prerezal popkovine".

Neposredna povezava do sporočila: 65
22.7.2009 10:51:16   
malajka84
Hja pametne so te sestre.

Pa ne, sploh se ne kregam rada, pa marsikaj požrem tud..sam ko je pa enkrt dosn je pa dost je pra treba razčistit, ker ne mislim tole prenašat cel življenje.

Je pa bla pametna tud zarad otrok že ja...kk boma k jst morm pč še diplomo napisat, moj pa redno dela...sam z mano ni kao nič..ne morm met otroka pa še faksa ne dokončanga,....pa d ona bi to mela tko pa tko,....eh uglavnem preveč..da bi jo jst poslušala!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
22.7.2009 10:55:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**
1. takoj prenehajta delat na user posted image , ker stvari niso na svojem mestu
2. daj mu jasno vedt, da tako naprej ne bo šlo. Da ti od partnerja pričakuješ da te spoštuje, podpira in zaupa. Kara pa zanj težko rečeš.
3. Če se tole kmalu ne reši v tvoj prid bo slej ko prej vajina zveza počila

Podpišem. Pri nama z user posted image je šla zadeva tako daleč, da sva bila celo nekaj mesecev narazen, med tem časom je pa on končno ugotovil, da je samostojen človek in mora imeti svoje lastne prioritete v življenju.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?