mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Sej tko je..ignoriram jo že nekaj časa...sm tud že od tašče dobla pod nos..če njej-sestri pa ne znam dober dan rečt..pa se pogovarjat z njo. Ker tam -pri njih dima je ona vsa sladka..tk da...ignoriram...na ven..na notr me pa žre. Ja seveda, s tem daješ občutek, da si ti kriva za tak odnos. Jaz nisem mislila, da jo daš na off. pozdraviš jo menda lahko, ampak ne odgovarjaš fantu na njene izbruhe. z njo pa pogovori, tisti silom prilike, magari o vremenu. Če pa začne težit, se nasmehneš in greš dalje. ne pa razpravljat z njo o teh stvareh. Poglej...moževa žlahta je vedno našla kakšne čudne, ki niso bile za nikamor. Meni sicer nihče ni upal reč, so pa možu. Ena taka bedarija je npr. bila, da nama ni treba hčerke tako lepo oblačit . njegova teta je sestrično oblačila pač v neke cunje, jaz svoje hčerke ne bom....hvala bogu ni takšne sile, pa tudi pri njih je ni bilo. Naša pupa je kot dojenček polivala in sem vedno imela min. 3 komplete za preobleč(za dveurni obisk), ker ko je polila, je bila cela mokra. In ko je videla nahrbtnik s stvarmi, je prebledela . to so stvari, s katerimi se nikoli nisem obremenjevala, še manj pa mi je padlo na pamet, da bi se z njo okrog tega pravdala. teh bedarij se spomnim, ko nekatere pišete o svojih težakih, drugače pa nikoli. Skuliraj se, njej s takšnim svojim obnašanjem samo daješ gušt, da dela zdraho med tabo in fantom. Sej vem, da bi jo najraje prtegnila okrog ušes, ampak namesto besa, daj na usta nasmešek ...z nasmejano osebo se nihče ne bo kregal. In tista tvoja zahvala zato, ker ni prišla na RD, je samo provociranje. S tem se je defenitivno ne boš znebila, ampak prej šla s svojim narazen.
< Sporočilo je popravil mika -- 18.6.2009 18:10:08 >
|