|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF - DRŽIMO PESTI
22.6.2006 11:38:24   
tosja

19.6 (ponedeljek) - PIKOVIT user posted image
20.6. (torek) - ČIŠKA  user posted image  user posted image

23.6. (petek) - ŽIGKAR user posted image

26.6. (ponedeljek) - PIKA 74  user posted image user posted image
28.6. (sreda) - ŠPELKA (14.6. ET!)  user posted image user posted image user posted image
29.6. (četrtek) - ONA 78  user posted image user posted image
30.6. (petek) - IJA ( 15.6. ET)
  user posted image user posted image user posted image

DRAGE MOJE BORKE, kljub žalostnemu koncu zgodbe
PIKOVIT in KARMEN, držimo pesti in si želimo samo lepih novic.
kot je nekdo rekel:
"KAR NAS NE UBIJE, NAS NAREDI MOČNEJŠE!"

Polne optimizma in pozitivnih misli bomo preživele ta junij!!!

lp in velik  user posted image  
tosjauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 76
22.6.2006 17:22:32   
pika74
Mene lohk kar črtate ... danes sem dobila eno rjavo kapljico in potem je bil mini tampon napolnjen za 1/4. Mislim, da je zabave konec...

Najboljš, da se kar odpravim na terapijo zdravljenja - beri - frizer, šoping, sladoled, kino, morje...itd in da dam možgane na pašo.

Danes sem sicer vzela še eno tabletko Utrogestana - za vsak slučaj. Ko bo pa tampon poln, pa neham še s to kemijo.

Ni kaj, IVF je pač ena velika loterija s statistično možnostjo 30% in nekatere moramo na to pač malo večkrat. Ma ne bom obupala. Grem naprej. Na srečo imam debelo kožo in me ne bo še kmalu minilo.

Ajd, držte se bejbike. Jaz grem pa na sonceuser posted image .

Držim pesti za ostale!

Lp
pike74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
22.6.2006 21:39:21   
neni
Pikica!
Zelo mi je hudo, berem iz tvojih postov, da te je prizadelo. Čeprav pišeš korajžno je čutiti žalost. Boš vidla, tudi ti boš zadela na loteriji. In ker te poznam in vem, kako si močna in pozitivna, bo tvoj otroček zelo vesel, ko bo imel tebe in tvojega dragega za starša.
Kar zjoči se, to vedno pomaga, potem pa poletnim radostim naproti. Jesen bo itak kmalu tu.

lp neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 78
22.6.2006 22:09:57   
koala
Pika še tu RADA TE IMAM!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se prijateljica!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 79
26.6.2006 11:07:11   
pikovit
Ja Zigkar kaj je bilo pa to ni ratal.Sem opazila da imaš bogat besedni zaklad kadar gre kaj narobeuser posted image No ja nimaš kaj za narest.Gremo v naslednji boj septembra.Mogoče se vidiva.Sedaj pa lepo na dopust in se daj na offffff!!!
Lp Pikovit

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 80
26.6.2006 11:23:02   
pikovit
Pikica danes smo 26. a je res že vsega konec?Meni je Vogler rekel večkrat ko boš šla večjo šanso boš imela da ti bo ratal.V 3. letih odkar hodim na IVF sem vsakič po ET dobila menst. na 9. dan.Sedaj ko sem imela že šeti transfer sem dobila menst. na 14. dan.Zame je o dosežek.Smo že skoraj mislili da nam bo rataluser posted image .Pa nam ni.Bile so solze, pa čeprav vem da so šanse da ne rata.Vidiš septembra grem petič v postopek z mislijo, da mi bo tokrat ratalo.Če pa ne pa mogoče šestič.Sem se zklela da kar tako ne bom popustila.
Bejba držim pesti da TI bo ratalo in ostalim tudi, ki se še niso uresničile želje.
Zdej pa hitro šibaj na dopust ker pomaga.Evo jaz sem se ravno prdrajsala iz Krka in ti povem da je pomagalo.
LP Pikovit

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 81
26.6.2006 15:29:45   
*Karmen*
Zdaj pa mene neki zelooooo zanima: kje so Sisy, Narciska in Skorpija user posted image ? Punce, dejte se kej javit. A imate že kakšne priprave na postopek? No, v glavnem, mal se pofočkajte, da bomo lahko navijale za vas. Naših majčic in junijčic počasi zmanjkuje. Le Ona 78 se še bojuje. Poleg nje pa potrebujemo tudi kakšne nove izzive. Punce, kar veselo na delo. Pesti za navijanje nam ne bo zmanjkalo. Ona78, zate pa te dni NAJVEČJE PESTI, da ti uspe user posted image  user posted image  user posted image !!!

Vsem pošiljam en lep, vroč pozdravček in topel objem. Karmen.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 82
26.6.2006 17:49:02   
pika74
Sisy voham... se zdajle potika po forumu - jo vidim user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 83
26.6.2006 19:20:39   
neni
Čau punce!

Mi malo težko "požira" tale internet, pa bom kar tukaj napisala o majčicah in junijčicah.
Kar nekaj vas je iz kluba, ki vam ni ratalo, vendar mislim, da je statistika celo malo boljša od 20 do 25 %.
Če kdo ve, kako vam je, potem sem to jaz. Ampak ne smete obupat, lahko ste pa žeaostne in razočarane. Zato pa je tu poletje, da se jeseni spet zberete v novih bojih. Vsaka pride enkrat na vrsto. Samo potrpežljivosti nas učijo naše pikice, ki jo bomo kot mamice potrebovale.
Ona, ti pa kar test delat, če ni M bodo user posted image .

lp Neniuser posted image , ne boste verjele, sem že v 9 tednu

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 84
26.6.2006 20:53:56   
ona78
Neni upam, da te kdo usliši (npr. moj testuser posted image  user posted image ) da bom zagledalauser posted image !!!
Želim ti lepo nosečnost; vsem ki vam (nam) ni uspelo pa korajžno v nove boje!!user posted image

Mojuser posted image  me je zdej malček skregal, ker nisem kupla testauser posted image !! Kaj če ga naredim popoldan??

user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 85
26.6.2006 21:09:29   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Sisy voham... se zdajle potika po forumu - jo vidim user posted image

hoooj drage moje frendice user posted image

Evo mene po dolgem cajtu....Oh ja kje nej začnem....ok najprej povem da nisem bila nič gor na forumu ker je za mano zelo težko odobje kateremu upam da je sedaj konec...Dogajale so se mi samo grde in krute stvari tako da sem postala prava borka...Kukr veste se je najprej začelo z tisto mojo nesrečno izvenmaternično nosečnostjo,...no in ko sem že mislila da je to to...šok.... dobila v službi še odpoved ker sm bila zarad izvenmaternične na bolniški user posted image user posted image ...v službi zanje nisem bila "kao zanesljiva"...v glavnem da vam ne govorim bilo je grozno...še danes imam nočne more...K sreči sem takoj našla novo, veliko boljšo službo in življenje se mi je počasi znormaliziralo...Ko sem mislila da je že vse ok me obvestijo da je moj oče ki živi v tujini hudo bolan-RAK...To me je pa čisto sesulo...14 dni po tem je umrl,pogreb je bil ta teden...Ko sem ga videla bi najraje šla kar z njim...Takih bolečin ne privoščim nikomur....Še zdaj se sprašujem s čim sem si vse te grdobije ki se mi dogajajo zaslužila...Za mano so najhujši trije meseci...in upam da je sedaj RENIČNO konec....

Glede IVF-a me je pa Tudi dr.Reš razočaral...mi povedal da sem prepozna,da v juliju in avgustu ne dela in da naj računam za transfer zamrznjenčkov šele septembra...No pa če sem iskrena sem to misel na otročke nekoliko postavila na stranski tir...Vsaj do septembra...Se je toliko dogajalo in toliko šokov je bilo da se moram malo umirit,postavit življenje na stare tirnice....

Ker pa sem toliko dogajanja v tem času ko  me ni bilo tukaj gor zamudila, sem imela čas preleteti le kako se držite ve-moje drage IVF-ovke....in ko sem brala sem bila čistouser posted image ...Ne morem verjet da je bilo toliko malo uspeha...Pika,Špelka,Ija,Žigkar..in ostale...ne morm verjet...pa zakaj je tako????? Jst upam da niste obupale in da bomo šle skupaj v nove boje! MORAMO!

Pa zdaj je user posted image  in približuje se user posted image  tako da dajmo možgančke na off...Jaz sem rekla...letos se prepustim mislim samo mislim na morje,sonce,počitnice,............ in UŽIVANCIJO!!!!

No ko smo ravno pri tem...kam boste pa kaj šibale na morje?

tako.Tolk za dons..madonca sm se razpisala...

si tIpkamo...drgač pa ne obupat....pa pejte na sonček al pa ritke kam v vodo namočit...hehe

vaša Sisy user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 86
26.6.2006 21:36:45   
*Karmen*
Sisy, dobrodošla nazaj!!!

Najprej naj se ti opravičim, ker sem morila s tem, da se moraš mal oglasit. O tvojih težavah nisem imela pojma... Če bi vedela, bi te pustila pri miru, da se spraviš k sebi in se potem oglasiš...

Najprej

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image       ISKRENO SOŽALJE OB OČETOVI SMRTI user posted image  user posted image  user posted image ...  user posted image
user posted image                                                                                            user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Niti predstavljati si ne upam, kaj si ob tem doživljala user posted image .  Ma, čisto brez besed sem in niti pisat si ne upam o tem user posted image .

Glede službe pa: če so tako zelo nenaklonjeni večanju nacionalne natalitete bolje, da si šla čimdjle stran od njih. Sramota user posted image !!! Vsi vpijejo, da nas je čedalje manj, v službah nas pa ven mečejo še preden smo 100%, da smo noseče!!! Ma bi take človek kar s kolom po glavi usekal!!!

Ja, Reško je pa celo leto tok garal, da si je tud mal dopusta zaslužil, tako kot vse me borke. Če bi jaz vsak dan gledala riti user posted image , bi se mi tud prilegel en dooooolg dopust. Pravzaprav je pa kar ok, Sisy, da daš tele stvari do septembra malo na stran. Zdaj moraš pozdravit svoje srce. Vse te stvari, ki so se ti zgodile v zadnjih mesecih, niso mačji kašelj in verjemi, da potrebuješ malo časa, da vse to preboliš. Še dobro, da je poletje in da smo v tem letnem času vsaj malce bolj optimistično razpoloženi, a ne? Sisy, upam, da boš močna in da boš v tem vročem poletju dobro poskrbela zase in za svojo psiho. Septembra se bomo pa spet bojevale.

En lep pozdravček vsem, Sisy, tebi  pa topel, prijateljski objem, da boš pogumno stopala naprej user posted image . Karmen.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 87
26.6.2006 21:42:50   
Sisy
Hvala Karmen...Ne moreš verjet kakšne čudeže dela lepa,topla beseda...pa čeprav preko računalnika.....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 88
26.6.2006 21:56:13   
vampirka
Sisyka user posted image user posted image user posted image  - we missed you!!! Najprej en velik user posted image  in user posted image  za pretekle tri mesece...ampak vidim, da si ena velika fighterka in polna optimizma! Jaz verjamem vate, tako kot tudi v vse ostale punce...zdaj boste lepo uživale na user posted image , septembra pa eni v šolo, ve pa po user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

DRŽTE SE, BABNICE MOJE!!!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 89
27.6.2006 10:02:15   
emaa
O Sisy moje sožalje, ampak kot vidiš si postala močnejša in zdaj pa res lahko preneseš vse. En šopek user posted image  od mene, da se ti rane čimprej zacelijo. Oče bo pa itak vedno s tabo.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
27.6.2006 19:02:19   
pika74
O Sisy... žal mi je, da si mogla vse to skoz dat. Ampak glej naprej in vedi, da gre zdaj pot samo še navzgor. Drži se in oglasi se kaj!

Lp
pika74
user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 91
27.6.2006 19:30:52   
tinkamiška
Sisy, mi je hudo za vse kar se ti je zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite se punce in vse lepo vam želim!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 92
27.6.2006 21:25:15   
ona78
KU-KU!!!!user posted image  A vas že kej pestke bolijo???? Upam, das te jih mmmooočččnnnnooo stiskaleuser posted image , tako da mi jutri pokaže user posted image  user posted image !! Danes bi že morala naredit test, pa sem polna straha, ampak jutri zjutraj ga pa bom sigurno, obljubim!!! user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 93
27.6.2006 22:36:29   
pikovit
Draga Sisy tudi jaz ti izrekam sožalje.Si pa res veliko pregurala letos.Veš zdaj je šlo vse na vzdol zdaj bo pa šlo samo na gor.Do septembra si le spočij ker si potrebna počitka.Potem pa skupaj v nove boje.Kaj veš mogoče ti pa rata po naravni poti.
Če oz. ko ti bo hudo smo pa me tle da te malo potlažimo in spravimo v dobro voljo.
Saj veš da smo vse One big happy family.
user posted image GO SISYuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 94
28.6.2006 18:06:23   
Sisy
hvala punce...zlate ste user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 95
28.6.2006 20:35:02   
koala
Sisy še z moje strani iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imaš pa zdaj še enega angela varuha, ki bo bdel nad tabo in te čuval.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.