*Karmen*
|
Sisy, dobrodošla nazaj!!! Najprej naj se ti opravičim, ker sem morila s tem, da se moraš mal oglasit. O tvojih težavah nisem imela pojma... Če bi vedela, bi te pustila pri miru, da se spraviš k sebi in se potem oglasiš... Najprej ISKRENO SOŽALJE OB OČETOVI SMRTI ... Niti predstavljati si ne upam, kaj si ob tem doživljala . Ma, čisto brez besed sem in niti pisat si ne upam o tem . Glede službe pa: če so tako zelo nenaklonjeni večanju nacionalne natalitete bolje, da si šla čimdjle stran od njih. Sramota !!! Vsi vpijejo, da nas je čedalje manj, v službah nas pa ven mečejo še preden smo 100%, da smo noseče!!! Ma bi take človek kar s kolom po glavi usekal!!! Ja, Reško je pa celo leto tok garal, da si je tud mal dopusta zaslužil, tako kot vse me borke. Če bi jaz vsak dan gledala riti , bi se mi tud prilegel en dooooolg dopust. Pravzaprav je pa kar ok, Sisy, da daš tele stvari do septembra malo na stran. Zdaj moraš pozdravit svoje srce. Vse te stvari, ki so se ti zgodile v zadnjih mesecih, niso mačji kašelj in verjemi, da potrebuješ malo časa, da vse to preboliš. Še dobro, da je poletje in da smo v tem letnem času vsaj malce bolj optimistično razpoloženi, a ne? Sisy, upam, da boš močna in da boš v tem vročem poletju dobro poskrbela zase in za svojo psiho. Septembra se bomo pa spet bojevale. En lep pozdravček vsem, Sisy, tebi pa topel, prijateljski objem, da boš pogumno stopala naprej . Karmen.
|