|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF - DRŽIMO PESTI
20.6.2006 20:40:27   
tosja
user posted image user posted image  ČIŠKA je sporočila pri sosedih, da bo jutr poročala user posted image user posted image
DRŽIMO PESTI  ZA user posted image  user posted image
Alo, kje steeeeeeeeeeeeeeeeeeeee; JE KDO DOMA?
Mam občutek, da je psiha na nuli...user posted image
lp in upajte - zase in za vse user posted image user posted image
tosjauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.6.2006 20:54:11   
tosja
PIKA bo delala test na velik praznik(25.06) user posted image  user posted image  user posted image
Glej, da tega datuma nikoli ne pozabišuser posted image  - JE POMEMBEN ZA SLOVENIJO IN  ZA VAJU! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  pa se ziher ne pozabi user posted image user posted image user posted image
lp, tosjauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.6.2006 21:01:54   
neni
Čau borke
še kar držim pesti, da se vas čimveč znajde med user posted image .

Pikovit, jaz hodim po zdravila v Italijo, na Fernetiče. Ne moreš falit, čisto takoj ko pokažeš osebno imaš na desni farmacijo. Tud številko imam in vse, pa pokličeš kak dan prej, govorijo slovensko, tako da ni problema. Ko boš rabila se mi oglasi.
Zdej pa si naberi moči in užij poletje.

lp Neniuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.6.2006 10:18:11   
pikovit
O super Neni bi te pa res prosila za številko.A si kaj primerjala cene pri nas z Italijo?Katera zdravila pa ti rabiš?Baje da sta na Fernetičih dve lekarni in da je ena dražja kot druga tako sem enkrat brala na forumu a ti kaj veš o tem?
Za enkrat hvala se bereva in želim ti lep dan še naprej.LP Pikovit

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 54
21.6.2006 10:32:55   
pikovit
HALLLLLOOO SE PIDRUŽUJEM TOSJI user posted image valda vas ni tako vroče vreme spravilo ven.Bodite notri vršte se na rač. in dejmo mal vzpodpude.Teden se počasi bliža koncu.
Pika a te je že kaj strah.user posted image
Po mojem Čiška že skače od veselja al pa ne je še malo prezgodaj.Ponavadi so izvidi šele ob 11:30 do 12:00.Le kaj zdaj počne, po mojem je tolk živčna da ji user posted image  dela 100/h ampak brez veze ČIŠKA danes je tvoj dan.Le glej da se ne boš sesedla od kakšnega velikega bhcg.user posted image
HITRO nam sporoči kako je bilo.

GO ČIŠKA, GO ČIŠKA, GO ČIŠKA

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 55
21.6.2006 10:50:59   
ija
Sm pa rabla cajta, da sem ugotovila, da je tukile še ena naša temauser posted image  bravo, tosjauser posted image
drgač mam pa ful dobr občutek za ČIŠKOuser posted image - čimprej sporoč, Čiška, da vidm, če se mi splača postat šlogarcauser posted image
Tosja, tnx, k tko lepo skrbiš za nas in nas bodriš, res moramo ostat optimistične - tko da punce, dejmo, še mal, pa bo konc junijauser posted image
Aja, pa jst delam test že 29., ne 30., tko so mi rekli dohtarji ...tko da bo kmal vse jasno ...

Punce, držte se, Ija

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 56
21.6.2006 12:30:09   
tosja
NOROOOOOOOOOOOOOO user posted image  user posted image  user posted image

19.6 (ponedeljek) - PIKOVIT
20.6. (torek) - ČIŠKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.6. (petek) - ŽIGKAR
26.6. (ponedeljek) - PIKA 74
28.6. (sreda) - ŠPELKA (14.6. ET!)
29.6. (četrtek) - ONA 78
30.6. (petek) - IJA ( 15.6. ET)

ZVEZDA DNEVA:
Č user posted image I user posted image Š user posted image K user posted image A   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  PIKOVIT:  TE MORM POHVALIT PRED CELIM AVDITORIJEMuser posted image user posted image user posted image .  SAMO POLOVICO OPTIMIZMA, KOT GA PREMOREŠ V TEM TRENUTK BI POTREBOVALA MARSIKATERA NAŠA PUNCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ŽIGKAR, ki je verjetno že vsa neučakana  user posted image  in ugotavlja user posted image  in tehta user posted image , pa spet ugotavlja user posted image ,....
Samo mal še, pa bo user posted image , verjemi, da bo user posted image user posted image

user posted image   PIKO: sem že včeraj pohvalila user posted image , še malo pa bo user posted image

user posted image   ŠPELKO je mal zanesluser posted image . Pa jo je treba mal pokregat user posted image , pa maluser posted image , pa bo šlo...do konca...user posted image user posted image  za user posted image  user posted image

user posted image   ONA se očitno čist vredu drži user posted image  - še frizurco ma novo, pa v šoping... user posted image

user posted image IJA, pa optimistično gleda na svet user posted image  in čuva svoja dva user posted image user posted image

NAŠA ČIŠKA PA NE VE, DA TKO DRŽIMO PESTI, DA KR BOLI........  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa še enga user posted image   za srečo
lp, tosjauser posted image  

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 57
21.6.2006 15:57:46   
čiška
Evo, še tuki se pofočkam!Hvala za vse pestke, pa za vse no, sej več ne vem kako se nej zahvalim!!!!!!SEM NOSEČKA SREČKA!Zdej pa morte še vse za mano!!!!OBVEZNO!Tolk sem heppy,da imam filing k da sem pijana.Sej sem od sreče!Od dons naprej (sej sem tud prejuser posted image )pa jest držim pestke za vse vas!!!!!!Punce optimizem,pa verjet je treba pa bo,če pa ne bo,pa še tolk več obojga!!!!!!VSO SREČO VSEM!!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.6.2006 16:05:33   
Sulfinija
Vsem vam želim na izpolnitev želja,da bi na svojem testu zagledale magični +.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.6.2006 18:19:18   
tosja
user posted image user posted image user posted image  SAJ SEM VEDAELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ČESTITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
SEM FUL VESELA ZA TVOJuser posted image user posted image
ZDAJ SI ŠE OSTALE PESIMISTKE user posted image  VRGLA  V ZRAK Z NOVICO DNEVA JEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS. Kar vriskam po stanovanjuuser posted image  (od sreče), upam da ne motim sosedovuser posted image
ČIŠKA JE SREČKA NOSEČKAuser posted image
želim ti user posted image  uživaj-te  in se imejte skrajno, skrajno lepooooooooo
velik user posted image  pa še engauser posted image  pa še engauser posted image
srečna sem zate, tosjauser posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 60
21.6.2006 18:27:16   
tosja
user posted image user posted image  TOK SEM VESELA, DA MI KAR SOLZE SREČE TEČEJOuser posted image user posted image user posted image

PUNCE OBČUTEK MI PRAVI, DA SE BO TO VESELJE V NASLEDNJIH DNEH ŠE PODVOJENO, POTROJENO, ...
TESTI BODO POKAZALI user posted image  user posted image

DAJMO PUNCE - DO KONCA!!!
tosjauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
21.6.2006 18:49:02   
pika74
Ej user posted image tosjauser posted image , te moram pohvalit, da nas takole gor držiš in daješ korajžo v teh dneh user posted image . Res si srce user posted image user posted image user posted image . Ti si zaslužiš javno pohvalo!!!! Hvala ti!!!

Ostalim srečkam čestitke za user posted image . pikovit tebi pa user posted image user posted image user posted image  . Pa da bi tudi ti hitro zagledala user posted image .

Tiste, ki pa še čakate pa zdržte še mičken pa bo user posted image user posted image user posted image .

lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
21.6.2006 19:06:08   
eva1
Tudi jaz močno držim pesti in res upam da vam uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čiška -čestitke, uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.6.2006 19:16:22   
tosja
PIKA user posted image user posted image user posted image , kaj mi delašuser posted image

user posted image  HVALA user posted image  TI user posted image
Sem tako zelo vesela za vas, iz vsega  user posted image  vam želim da se zgodi user posted image , tako močno kot si tega želim tudi jazuser posted image
stiskam pesti naprej user posted image ,
tosjauser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.6.2006 20:19:37   
pika74
tosja, kar je res, je res user posted image

poglej, tole sem našla prejle nekje na netu:

Po tem življenju ne ostane to, kar smo zbrali,
                              temveč tisto, kar smo dali.

(Gerard Chandry)

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
21.6.2006 20:28:37   
čiška
Tosja res si en velik sonček in hvala ti za to ,kar si!!!!Seveda ste vse ostale punce tud krasne in hvala za lepe želje!Želim vam vso srečo sveta in seveda čimprej ,čimveč user posted image !

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 66
21.6.2006 21:12:04   
*Karmen*
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Ravnokar sem dobila M! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Marš u user posted image  user posted image !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!!

No, zdaj se pa že bolš počutim user posted image .

Punce, vsem, ki prihajate za mano želim več sreče. Jaz vas bom spremljala in držala pesti dokler zadnja izmed vas ne bo naredila testa. In želim si, da bi bili s Pikovit edini punci z dolgimi nosovi.

Tole našo vojno pripeljemo do konca, potem pa gremo na morje, a ne? Mal živce spočit. Komaj čakam...
user posted image  LP punce, topel objem za vse vas in se beremo jutri. Karmen. 

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.6.2006 23:07:36   
vampirka
Karmen, ma res naj gre vse v tri piuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  ...jaz sem zares bila prepričane, da je tale junij vaš mesec...life is life, a user posted image !

Meni je vedno pomagalo, da sem se v tako težkih trenutkih spomnila na vse dobro kar me obdaja in na to, kako lepo mi je v resnici...samo nekaj tem nižje v temle podforumu lahko zares preberemo kaj pomeni pravo gorje in duševna bolečina...user posted image user posted image user posted image ...

Samo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
22.6.2006 6:11:09   
pika74
Ooooo šiiiiiiiiiituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

zigkar žal mi je user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
22.6.2006 7:26:43   
Špelka
karmen - moj user posted image  tudi tukaj...user posted image
Tosja - tebi pa miljon user posted image user posted image user posted image  za vsako tvojo tolažilno in spodbudno besedo..... user posted image  

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
22.6.2006 8:47:07   
Elysabeth
Žigkar... user posted image . Te spremljam in berem že od "februarčic" naprej in resnično mi je žal zate user posted image . Ampak verjamem, da bo tudi zate prišel enkrat čas, da boš postala mamica in to najsrečnejša pod tem soncem.

Čiška - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim, ki pa še čakate pa želim vsaki posebej en velik plusek!!!

Lep dan še naprej,
Elysabeth

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
22.6.2006 9:06:44   
čiška
Ja, najrajš bi zdele ornk zaklela!Dobro da me ne slišite!Zikgar zelo mi je žal,ampak za vsakega posije sonce in tako bo tudi zate!Mogoče pa rata ne dopustu, se mi zdi,da pozabljamo na naravno pot!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 72
22.6.2006 9:19:50   
Saša27
Karmen, zelo mi je hudo zate user posted image in vse, ki niste dočakale srečnega user posted image user posted image , za vse ostale PA VELIKE PESTKE, da bo user posted image user posted image .
Za vse tiste, ki pa ste že zagledale magični user posted image user posted image , pa lepo, veselo, srečno, lahko, brez težav nosečnost.

Tistim, ki ni uspelo, pa se mogoče vidimo septembra, bomo skupaj držale pestke ena za drugo a ne? Boste videle, da bo po poletnih počitnicah, ko bomo spočite in polne energije USPELO.user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 73
22.6.2006 11:04:00   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image  Karmen, ne morem verjeti, kaj berem. Tako zelo mi je hudo zate.
Tudi zate se bo ta zgodba končala s srečnim koncem; tistega dne, ko boš postala mama in tvoj dragi očka  bosta pozabila na vse hude trenutke, stiske in čas, ko sta bila tako nemočna v situacijah, ko se vama je podiral svet.
Želim vama, da na vajinem nebu spet posije sonceuser posted image
lp in topel objem.
tosjauser posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
22.6.2006 11:08:53   
*Karmen*
Punce, prav vsem hvala za nesebično tolažbo in vzpodbudne besede. Močno upam, da sem na tej junijski bojni fronti zadnja, ki je "zvisela". Držala bom pesti za vse vas, čisto do konca user posted image . Zame se pa nikar ne sekirajte, sem se že včeraj potolažila. Iz sebe sem vrgla toliko grdih besed, da bi lahko napisala slovar kletvic. Vem, grdo od mene, ampak pomagalo je user posted image . Zdaj pa že veselo odštevam dneve do dopusta. In sem zelo vesela, da sem ta teden doma, v senci in da počnem kar mi srce poželi. Tolažim se tudi s tem, da je bolje, da dobiš M 13. dan po ET, kot pa, da se vse skupaj konča že potem, ko se navadiš, da je pod tvojim srčkom nekaj živega. No, kakorkoli, jaz sem čist o.k. in čakam, da grem na morje.

Kako pa je z vami, soborke? Vidim, da ste mnoge zaradi mene kar obupale nad testi. Mogoče je pa tako celo bolje. Tisti veliki - te zelo podre in mogoče sem tokrat že zaradi tega, ker še nisem naredila testa, kar nekako bolje sprejela, da je prišla tečka user posted image . Sem pa zanjo že kar malo molila. Sama pri sebi sem govorila: "Če misliš, pridi zdaj, drugače bom morala prva dva dni dopusta naslednji mesec še tiste plenice za sabo vlačit..." Tako da:  v vsem slabem je tudi nekaj dobrega. Prišla je vsaj točno in na morju bom lahko brez skrbi.

Punce, pa nikar ne lepite teh smeškov s solzicami, ker ni tako hudo. Tosja, ni se mi podrl svet, verjemi. Če zabredeš v te vode, se moraš zavedati, da ne more kar vsem takoj vse ratat, a ne? V glavnem, punce: konec s temi sožalji, ker ni konec sveta! Dajmo spet kakšne vesele smeške lepit na poste, a velja?

Tako, počasi bom končala. Se moram še izmislit kaj bom skuhala za kosilo user posted image . Punce, ve se pa čimprej kaj oglasite in napišite kakšno lepo novičko. Če kateri od vas uspe imam občutek, da sem tudi jaz nosečka, tako zelo padem noter. Zdaj pa en lep pozdravček, objem in se čimprej spet beremo. Karmen.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 22.6.2006 11:14:49 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.