*Karmen*
|
Punce, prav vsem hvala za nesebično tolažbo in vzpodbudne besede. Močno upam, da sem na tej junijski bojni fronti zadnja, ki je "zvisela". Držala bom pesti za vse vas, čisto do konca . Zame se pa nikar ne sekirajte, sem se že včeraj potolažila. Iz sebe sem vrgla toliko grdih besed, da bi lahko napisala slovar kletvic. Vem, grdo od mene, ampak pomagalo je . Zdaj pa že veselo odštevam dneve do dopusta. In sem zelo vesela, da sem ta teden doma, v senci in da počnem kar mi srce poželi. Tolažim se tudi s tem, da je bolje, da dobiš M 13. dan po ET, kot pa, da se vse skupaj konča že potem, ko se navadiš, da je pod tvojim srčkom nekaj živega. No, kakorkoli, jaz sem čist o.k. in čakam, da grem na morje. Kako pa je z vami, soborke? Vidim, da ste mnoge zaradi mene kar obupale nad testi. Mogoče je pa tako celo bolje. Tisti veliki - te zelo podre in mogoče sem tokrat že zaradi tega, ker še nisem naredila testa, kar nekako bolje sprejela, da je prišla tečka . Sem pa zanjo že kar malo molila. Sama pri sebi sem govorila: "Če misliš, pridi zdaj, drugače bom morala prva dva dni dopusta naslednji mesec še tiste plenice za sabo vlačit..." Tako da: v vsem slabem je tudi nekaj dobrega. Prišla je vsaj točno in na morju bom lahko brez skrbi. Punce, pa nikar ne lepite teh smeškov s solzicami, ker ni tako hudo. Tosja, ni se mi podrl svet, verjemi. Če zabredeš v te vode, se moraš zavedati, da ne more kar vsem takoj vse ratat, a ne? V glavnem, punce: konec s temi sožalji, ker ni konec sveta! Dajmo spet kakšne vesele smeške lepit na poste, a velja? Tako, počasi bom končala. Se moram še izmislit kaj bom skuhala za kosilo . Punce, ve se pa čimprej kaj oglasite in napišite kakšno lepo novičko. Če kateri od vas uspe imam občutek, da sem tudi jaz nosečka, tako zelo padem noter. Zdaj pa en lep pozdravček, objem in se čimprej spet beremo. Karmen.
< Sporočilo je popravil zigkar -- 22.6.2006 11:14:49 >
|