*Karmen*
|
Čao, čvekice!!! Tosja, pri nas ni bilo včeraj od nevihte nič. Malo je zagrmelo in zabliskalo, to je blo pa tudi vse. Po jagode pa tudi danes ne grem... Žal mojega srčka tudi danes ni doma, ker ima službo. Je strojevodja in ti ne poznajo ne sobot ne nedelj. Ima en dan dnevno in drugi dan nočno, potem pa je dva dni prost. Tako, da lahko uživava tudi sredi tedna. Včeraj je šel pa k sosedu pomagat seno pospravljat, ker je kazalo na dež... Ampak je bil že ob petih popoldan doma. Tosja, nekaj bi te rada vprašala. Pa ne mi zamerit. A ti že imaš doma kakšnega sončka ( ) al si tud ti oz. boš kmalu tud ti v istem zosu kot smo me IVF-jevke? Sej veš, babji firbec... Ona78, a ti pa nisi uspela nobene cunjice kupit?! To ni pa nič babam podobno! Čudno, čudno... Ampak, se mi zdi, da ti jih še ni zmanjkalo, ker moraš likat. Si pa našla ravno tale vroč dan za to opravilo. Jaz samo o tem razmišljam, da bom naslednji teden kupila bazen in da se bom v njem namakala vsak dan kolikor dolgo se bom mogla. Likanje je pa pri meni na vrsti (vsaj poleti) v bolj poznih večernih urah. Je bolj hladno, pa po tv-ju poslušam kakšne debate... Pa kar nekako mine to zoprno opravilo. Pikovit, jaz upam, da to ni znak za M. Tudi jaz kar kmalu pričakujem kakšne podobne izcedke. Vsaj v prvem poskusu se mi je ta tečka rdečka prikazala že kar 10. dan po ET. No, je bilo vsaj konec dvomov. Čeprav razočaranje je bilo pa tisti dan kar veliko. Upam, da bo zdaj, pri junijčicah bolje. Ti pa le čimveč počivaj in vse bomo držale pesti zate, da ti uspe tvojo pikico obdržati v sebi še nadaljnih devet mesecev. Pri meni se M zaenkrat še ne kaže, imam pa take vročinske navale kot vsak mesec pred M. Temperatura pa je pod pazduho še vedno 36,4 na sluznici pa 37,2 do 37,4. Sem si jo že nekaj dni merila in sem včeraj ful zapaničila, ker je bila tako visoka. Potem pa sem jo izmerila še pod pazduho in mi je kar odleglo. Sem že mislila, da me kakšen virus napada. Pa še en ogromen problem sem imela včeraj zvečer. Trebuh, križ in noge so me tako bolele, da sem preležala dobesedno cel večer. Šele ko sem ležala kaki dve debeli uri, se je vse skupaj umirilo. Bila sem prepričana, da prihaja M. Tako je namreč vedno, kake pol ure preden pride. No, pa ni bilo nič. Punce, mislim, da sem povedala vse. Tako ali drugače vedno napišem cel roman. Zdaj pa mi ostane le še to, da vas vse skupaj lepo pozdravim, vam pošljem topel objem in vam zaželim veliko, res veliko sreče. Karmen. in seveda uživajte!!!
|