Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Omaka za meso peceno na zaru 12.5.2006 3:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno, od katere živali bo meso. Ampak jaz ponavadi kupim že narejene, v lončku ali v vrečki. Mi je pa full všeč lovska omaka. Pa res ne vem, al' je od Knorra al' ...
|
|
|
|
RE: Omaka za meso peceno na zaru 12.5.2006 6:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa. Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Omaka za meso peceno na zaru 12.5.2006 7:41:47
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi tudi nismo pristaši omak k mesu na žaru, imamo pa radi veliko zelenjave, ki jo tudi spečemo na žaru in pa tudi svežo zelenjavo ter solate so zraven super kombinacija. So pa seveda okusi različni in boš morala najbrž kar malo eksperimentirati z okusi, meni je drugače gobova omaka zakon.
|
|
|
|
RE: Omaka za meso peceno na zaru 12.5.2006 7:45:09
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa. Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako. Se strinjam, pri nas je prav tako.
_____________________________
"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa". R. Tagore
|
|
|
|
RE: Omaka za meso peceno na zaru 13.5.2006 10:05:18
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa. Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako. Ajvar, pa vse ostale nastete stvari so pr nas sam takrat na jedilniku ko se pece kaj "na hitro" Ce mas pa cas in ce bi rad naredil kaj bolj posebnega potem imamo prelive ali omake. Ker bomo pekli svinjske zrezke, pa pleskavice in tudi klobase.... bom nardila omako (majoneza, kisla smetana, drobnjak, sol in poper) ali pa iz (jogurta, kisla smetana, petersilj) itd.... To ful pase ob pecenem mesu, da vsem skupaj se poseben okus.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?