|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranja rulada
29.4.2006 10:04:46   
mama76
A ve mogoče katera recept za puranjo rulado mislim, da se da notri kuhana jajčka , pa špinačo v listihuser posted image , ne vem natančno?
hvala za pomoč

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 5.5.2006 22:47:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PURANJA RULADA
29.4.2006 12:07:55   
nynna
http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=mesne+jedi&sort=&nacin=&offset=350

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PURANJA RULADA
30.4.2006 10:59:56   
al1*
Meni je všeč tale recept:

Sestavine:

4 puranje zrezke

stari žemlji

žlica moke

žlica kisle smetane

štrije stroki česna

20 dag blitve ali špinače

trikotnik gorgonzole ali 10 dag drugega sira

jajce

  Zrezke potolčeš v pravokotnik na foliji, jih soliš in popraš, prekrijemo z blanširano blitvo. V skledo daš žemlji, dodaš moko, preliješ z 1 dcl mleka, dodaš žlico kisle smetane in na kocke narezan sir, dodaš jajce, peteršilj in česen, popopraš. To nanesemo na zrezke z blitvo. Zrolamo v rulado s pomočjo spodnje folije, ki jo prej namažemo z oljem in posujemo z drobrinami. Pečemo 45 minit na 200 stopinjah



_____________________________

lp


(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PURANJA RULADA
30.4.2006 11:37:47   
Barbs
Pri zgornjem receptu je treba biti pazljiv in kruh "ožeti" , da ni preveč v mlek namočen - če ne nastane ...bolš da ne govorim....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PURANJA RULADA
1.5.2006 9:03:47   
mama76
Super , hvala 1000x hvala sem probala to z kruhom in je bilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?