|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pena za šamrole?
3.4.2006 16:48:25   
Tejči
Kako se naredi?
Prejšnji teden sem jih delala, pa sem jih nafilala samo s sladko smetano, pa so vsem bile njamiuser posted image ..samo jaz bi rajše jedla tiste ta prave-iz beljakov in sladkorja, pa ne vem kako se to naredi. Plis help.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pena za šamrole?
3.4.2006 19:10:09   
SašaR
Sedaj se ne spomnim točnega recepta. Gre za razmerje med beljkaki in sladkorjem, ki jih nad paro zmešaš.Kar nekaj časa jih mešaš nad paro. Morajo biti čisto trdi.

Upam da sem ti kaj pomagala.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2006 7:20:23   
SaaS
Jaz delam malo drugačne šam rolce in so noro dobre. Delam malo manjše, ne tistih ta velikih. Nafilam pa jih ne niti s smetano nit z beljakom, ampak podobno kremo kot za v kremšnite. Ti napišem, kako jo narediš.
0.5l mleka, 2 jajci, 1 vanilin sladkor, 4 žlice sladkorja, 4 žlice ostre moke. Kuhaš ozirom vreš 5 minut v posodi nad soparo. Ves čas mešaš. Ohladiš in dodaš 25 dag margarine, 0,5-1 jogurtov lonček sladkorja v prahu in zmiksaš. Njami, njami..  

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2006 21:18:25   
Petrolinka
Jaz naredim takole: na 1 jajco (beljak) dam 7 dkg sladkorja v prahu. No ponavadi vzamem 7 jajc, 49 dkg sladkorja v prahu, 3 vanili cukre in 2 kremfixa. Najprej same beljake nekaj časa stepam nad soparo (tako da narastejo), potem dodam sladkor v prahu in vanili zraven. Proti koncu pa dodam še kremfix (ponavadi 2). Kremfix je bolj za ziher zraven, da je res trda masa. To je za 24 šamrol. Iz preostale file pa naredim še španske vetrce.

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2006 10:06:49   
zaljubljena23
Za nadev potrebuješ: 0,75l mleka;3 žlice sladkorja;2 vanili pudinga;1 žlica ruma; 10 dag margarine; 0,5 l sladke smetane

Mleku dodamo 3 žlice sladkorja in eno žlico ruma, ko zavre dodamo razmešan vanilijev puding. Kuhano po navodilih iz vrečke. V posodi penasto umešamo margarino in ji med stepanjem dodajamo ohlajen puding, na koncu primešamo še cca 5 zvrhanih žlic stepene sladke smetane

Moram reči, da po tem receptu delam vedno šamrole in tisti, ki jih jemo, jih ne moremo prehvaliti. Res so okusne, zato probaj

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Petrolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?