|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Regrad in olive v solati
28.3.2006 14:18:58   
Anonimen
-200g rumenega regrada
-240g zelenega regrada
-180g razkoščičenih oliv
-1glavica rdečega radiča
-4 rezne belega kruha
-8 žlic ekstradeviškega olivnega olja
-3 žlice zelenjavne osnove ali vode
-3 žlice belega vinskega kisa
-1 žlica kaper
-1 žlička dijonske zrnate gorčice
-sol
-beli poper v zrnju
-2stroka česna
-1 žlica suhega rožmarina
-2 žlici suhega timijana
_____________________________________

Regrad otrebimo in ga na hitro a temeljito operemo v večji količini hladne vode.Dobro ga odcedimo.Očistimo in operemo tudi radič.

Solatni preliv:5 oliv in kapre na drobno sesekljamo.Dodamo gorčico prilijemo zelenjavno osnovo in kis.Med stepanjem pa počasi dolivamo olivno olje-6 žlic.
Začinimo z soljo in sveže zmletim belim poprom.


Kruhovim rezinam obrežemo skorjo.Kruh narežemo na kockice in jih v ponvi v preostalem olivnem olju zlato rumeno popražimo.česen olupimo.stisnemo in skupaj z rožmarinom in timijanom pred koncem praženja zamešamo med kruhove kocke.

v skledi zmešamo odcejeni regrad radič ter dodamo narezane olive.
Solato iz sklede razdelimo po krožnikih pokapamo z prelivom in potresemo z prepraženimi kruhovimi kockicami.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Regrad in olive v solati
29.3.2006 11:10:45   
Jessy
Rumen regrat, zelen regrat? A imamo različnih barv regrata??? user posted image  Jaz zmerom vidim le zelenega, edino sem pa tja naletim na kakega, ki povleče na rdečo barvo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Regrad in olive v solati
29.3.2006 13:35:59   
Anonimen
Rumenega dobiš v kakšnem marktu je umetno gojen.user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?