|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zaljubljena v sodelavca
21.12.2005 13:00:20   
Jutra
Kako že pravi pregovor:

"Sreča je, da nikoli ne moremo imeti vsega, kar bi si želeli."user posted image

Če si želiš ohraniti svojo družinsko srečo in RES ljubiš svojega moža, potem naj ti bo ta skrita zaljubljenost le del fantazije, energijo pa usmerjaj tja, kakmor veš, da je prav.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.12.2005 13:02:05   
Anonimen
Ne, dveh naenkrat se zagotovo ne da ljubiti. Tudi ne enega ljubiti, drugega pa spoštovati, se mi zdi, no.

Ne vem, kaj bi ti rekla. Jaz osebno zagotovo ne bi devet let čakala in sanjala o nekom. Verjetno bi preizkusila in pogledala, kaj se skriva za ovojem. Čeprav je to zelo tvegano:
1. ker z videnim, okušaniim, občutenim ne boš zadovoljna
2. ker s tem lahko ni pa zagotovo, izgubiš tega prijatelja
3. ker seveda za to lahko kdo izve

S svojo vestjo bi se borila sama. In če je tako kot praviš, potem se nehaj slepiti in zatrjevati, da je doma vse v redu, ker zagotovo ni.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
21.12.2005 13:04:37   
karmy
ljudje se zaljubijo v druge, ko v odnosu nekaj pogrešajo...ali ljubezen, pozornost, sex, lepi pogledi, nežni dotiki, sproščen pogovor o popolnoma vsem...

kot so drugi rekl, ne moreš večno sedeti na dveh stolih..razmisli pri sebi, katerega hočeš ampak tako kot *barbapapa* ne bi mogla bit z moškim samo zaradi otroka...to si uničiš življenje...

predvidevam da ne veš kaj sodelavec čuti do tebe...jzt ti ne bom rekla da skoči v sex z njim in ugotovi... rajši mu povej in boš vidla če kaj on čuti do tebe... če ti bo povedal pritrdilno potem temeljito ampak res temeljito razmisli o vajini zvezi z možem... če ga ne ljubiš več in da ne morata rešiti težav med vama..ke je sto postov nekaj narobe med vama, potem veš kaj sledi...

ampak iskanje partnerja je k ruska ruleta..nikol ne veš katerega boš dobila... torej...temeljito razmisli...

veliko sreče...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.12.2005 13:07:57   
Anonimen
Al bi bil sodelavc vesel, ko bi s sabo privlekla svoje otroke, prosm vas...nategnu bi jo že, kaj več pa dvomim!

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
21.12.2005 13:11:40   
*barbapapa*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mojega user posted image imam zelo rada, mislim, da je najboljš očka in zelo dober partnar! Naj bo tako še naprej!!!

... vsaj za očeta je dober .... user posted image
... pa denarčke lepo domov nosi,.......pa zvečer poboža in polubčka ženo......
pa pelje jo na morje,.......

preljuba ženka,....  se pa seksualno zadovoljuje z drugim,...... doma dela le to za domačo nalogouser posted image ...
(saj trenutno ne,...... ampak mogoče pa bo v kratkem spet po starem.....)

mater, ste ene kure.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.12.2005 13:20:47   
pikica123
Mislim, da tule pomaga le oster rez: menjava službe ali pa (slišalo se bo noro, ampak čisto resno mislim) se daj dol s tem sodelavcem - najbrž boš ugotovila, da so sanje itak vedno lepše od realnosti in te bo minilo. Seveda pod pogojem, da to izpelješ tako, da mož NIKOLI ne bo izvedel.

Ej sory, ampak jst pa mislm, da si nobeden ne zasluži biti prevaran.Kako bi se pa ti počutila biti prevarana?
Pa nikoli ne moreš biti 100%, da mož nebo izvedel!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.12.2005 13:20:59   
Anonimen
Ne reci, da v vajini zvezi s partnerjem vse štima,..... če pa si zaljubljena v svojega sodelavca.
IZVIRNO SPOROČILO: *barbapapa*

Res je kar si napisala. In je tudi res, da ne štima sex. Razlog? Premalo ga je. Iz moževe strani . Že dolgo. Čudno, da imava sploh otroka (dva).user posted image Vedno sem si govorila, da sex ni pokazatelj, kolk ti nekdo pomeni. Ugotavljam, da se motim. Moj mož bi namreč seksal le enkrat mesečno, če mam srečo enkrat na 14 dni. Pravi sicer, da me ima rad, vendar se vedno izgovarja na otroka, češ da preden zaspita traja, pol se mu pa ne ljubi, ker mora zjutraj zgodaj vstat.

Očitno ima preveč časa in potem razmišlja traparijah. Če to traja že devet let, bi lahko prej kaj ukrepala se ti ne zdi?
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ne strinjam se s tabo, da imam preveč časa. Mogoče zdaj ko sem v porodniški res, sam prej sem pa vedno bila polno zaposlena, dejavna na različnih področjih.
Mogoče bi rekla temu bolj da sem neodločna. To je ena od mojih lastnosti. Strah me je, kar bi prenesle posledice. Tudi če bi šla z njim, se bojim, da bi mi moj to v očeh prebral.

(odgovor članu *barbapapa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
21.12.2005 13:21:02   
artista7
barbapapa, jaz se podpišem pod tvoj zadnji post. imela sem kolegico, ki je imela fanta par let. potem je prišla študirat v LJ..manjkalo ji je nekaj.. mu je povedala, da ga zapušča, a je potem prišla nazaj. potem je imela njega in "ljubčka".rekla je da ima rada obauser posted image  pa ja de. "fanta" je imela zaradi daril in denarja, ko je prišla domov, se je poseksala z njim in dolgo ni vedel nič.. potem je pa začel slutiti.. in se je začelo sranje... raje ne razlagam naprej.
Hočem reči, da na dveh stolih ne moreš sedet. Tudi meni je bil všeč sodelavec mojega fanta, ko je med nama nekaj škripalo. Nisem mogla držat zase in sem mu povedala, kaj čutim, ker mi je pri njem nekaj manjkalo. Malo je bil žalosten, a me je razumel in je napake popravil. Potem sem končno opazila, da tisti njegov sodelavec sploh ni ta pravi zame in da bi naredila neumno potezo, če bi šla preveč daleč z njim, dokler si pa zaljubljen pa ne vidiš nič.
Hočem ti povedati, da najprej sodelavcu povej kaj čutiš ain opazuj odziv. Če on ne čuti nič do tebe (so tudi moški, ki hočejo biti samo prijatelji z žensko, nič več) je brezveze razdirati družino in raje z možem urihtajta vajin odnos, če se še da.

Neposredna povezava do sporočila: 33
21.12.2005 13:22:29   
karmy
veš anonimen, niso vsi moški prasci in niso vsi taki da bi radi podrli vse kar leze in gre...kot nekateri user posted image

povzetek njenega posta: 9 let se poznata..štekaš? povesta si zelo osebne stvari...med to spada tudi to da mu je povedala da ma otroka...štekaš?

tako da v 9 letih kar spoznaš človeka...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 34
21.12.2005 13:23:11   
Anonimen
Očitno ne znam citirat. Pa se boste že znašle.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.12.2005 13:23:33   
Anonimen
barbapapa-ja je najboljši očka in partner in to lahko trdim 100%..denar domov nosima oba-no jaz še kašnen tolar več, sex lahko rečem, da je dober, odkar imava otroka nimam  z "drugim" sexualnega stika, vendar čustve do njega ne morem zanikati-rada ga imam zelo!Kaj bo pa čaz 5, 10 let, pa ne znam odgovoriti-zaenkrat vem, da se v kaj več z njim ne bom spuščala(od kje tebi v kratkemuser posted image ), ne morem pa 100% reči da nikoli res nikoli več ne bom bila z njim-sej veš zaročenega kruha se največ poje! Upam, da boš vedno tako "spokojno" živela kot sedaj milsiš...
In zelo lepo živim s tem, pa če katera drgače misli, se moti!! 

Neposredna povezava do sporočila: 36
21.12.2005 13:30:34   
ZARA
Karmy to, da niso vsi moški taki prasci, to se pa strinjam ...jst poznam vsaj dva!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.12.2005 13:33:55   
karmy
odkar imava otroka nimam z "drugim" sexualnega stika, vendar čustve do njega ne morem zanikati-rada ga imam zelo!

odkar mi je zelo sumljiva beseda...potem sta mela sexualni stik pred otrokom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.12.2005 13:34:02   
zoya_
Se podpišem po taško... daj se dol s sodelavcem, pa ne povej možu, mogoče bo to samo ena noč in boš videla, da to ni to o čem si sanjala 9 let, lahko se pa super ujameta in je oh in sploh, potem pa enostavno vezo z možem prekineš.
Vztrajati z nekom zaradi otroka je totalni nesmisel, ne vem zakaj sploh ljudje to počnejo? user posted image  Zato da ima otrok oba starša? Saj ko se ločita ima tudi še oba. Je pa hujše za otroka, če sta starša skupaj in oba hladna in potem otrok nima od nobenega nič...

L I V E S T R O N G

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.12.2005 13:37:05   
dory
Ce bi doma vse stimal, pol ne bi mela potrebe se zaljubljat v druge...sploh pa 9 let upat in sanjat...o materuser posted image

Ne vem no...dej na vago...al ti vec pomeni urejen in ljubec dom al pa desc,ki te bo itak, ce ze, samo podrluser posted image

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.12.2005 13:39:02   
CatJa
Ojejej, sej ste res boge, no. Ampak ne mi flancat, da ljubiš in spoštuješ moža, obenem pa si zaljubljena v drugega.
Vem kaj govorim, pred nekaj leti sem bila (hvalabogu zelo zelo kratek čas) "zaljubljena" v nekoga in vem, da si nisem želela drugega, kot da me moj partner pusti pri miru, kar pomeni, da ga nisem ne ljubila ne spoštovala. Spoštovala samo tolk, da sem mu o tej svoji "zaljubljenosti" povedala. Ampak se je boril zame kot lev in hvalabogu, da se je, ker sem hitro spoznala, da je bila tista "zaljubljenost" čista utopija.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.12.2005 13:46:43   
*barbapapa*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res je kar si napisala. In je tudi res, da ne štima sex. Razlog? Premalo ga je. Iz moževe strani . Že dolgo. Čudno, da imava sploh otroka (dva).user posted image Vedno sem si govorila, da sex ni pokazatelj, kolk ti nekdo pomeni. Ugotavljam, da se motim. Moj mož bi namreč seksal le enkrat mesečno, če mam srečo enkrat na 14 dni. Pravi sicer, da me ima rad, vendar se vedno izgovarja na otroka, češ da preden zaspita traja, pol se mu pa ne ljubi, ker mora zjutraj zgodaj vstat.

Kaj pa odkrit pogovor?
A mož ve, da si ti želiš več seksa? Da ti v zakonu nekaj manjka? ......

Če je že zdaj tako, da je seks pri vama nujauser posted image , bo še čez leto, dve, tri slabše......... In enkrat boš naredila neumnost.....
ma ne moreš živeti celo življenje kot stara devica in user posted image  1x na mesec....... v tebi pa gori od želje po seksu.......

Mislim, da tebi sodelavec predstavlja v prvi vrsti objekt spolnega poželenja,..... in potem vse ostalo.... (prijaznost, prijateljstvo, razumevanje dajo le piko na i vajinemo odnosu....)

Jaz bi na tvojem mestu:
- kot prvo se resno pogovorila z možem user posted image  .... in upala na spremembo z njegove strani....

- kot drugo ( vprimeru, da se partner poboljša) bi se prepričala ali še vedno čutim potrebo, da se poseksam user posted image user posted image user posted image  s sodelavcem ....

-  kot tretje ( v primeru, da se partner ne poboljša user posted image ) ugotovila kaj sodelavec čuti do mene.... (ampak nikoli direkt,...... malo daljši pogledi, nepričakovanuser posted image  dotik,......... eh, kako že to gre???? - jaz sem iz forme user posted image .....)

- in kot ČETRTO - naredila tisto kar je najbolše za mene.....

Upam pa, da z partnerjem rešita zadevo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.12.2005 14:01:09   
lelaval
Se popolnoma strinjam z barbapapo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.12.2005 16:13:25   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: pikica123

Mislim, da tule pomaga le oster rez: menjava službe ali pa (slišalo se bo noro, ampak čisto resno mislim) se daj dol s tem sodelavcem - najbrž boš ugotovila, da so sanje itak vedno lepše od realnosti in te bo minilo. Seveda pod pogojem, da to izpelješ tako, da mož NIKOLI ne bo izvedel.

Ej sory, ampak jst pa mislm, da si nobeden ne zasluži biti prevaran.Kako bi se pa ti počutila biti prevarana?
Pa nikoli ne moreš biti 100%, da mož nebo izvedel!!!

Raje sem 1x prevarana, pa je potem mir, kot da mi dec 10 let sanjari o sodelavki med najinim seksom.

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.12.2005 18:12:20   
Anonimen
Anonimna, jaz te do neke mere razumem.
Pred cca 7 leti sem bila zaljubljena v nekoga, ki je bil 9 let starejši od mene, jaz pa najstnica..takrat nekako ni bil pravi čas, da bi se med nama kaj razvilo. Vem, kako je to, ko te kar nekaj tišči v prsih, ko ga vidiš, srce ti ponori, na skrivaj ga opazuješ itd..no ja, taka je pač zaljubljenost. Zanimivo je, da sem vedno vedela, da ta moški ni pravi zame- se značajsko popolnoma razlikujeva, on je 'tradicionalen', jaz ne itd. itd. Po 3-4 letih te svoje zaljubljenosti sem prekinila stike z družbo, v kateri je bil on, ker sem začela hoditi z nekom, ki sem ga spoznala v istem krogu ljudi (in je za mojo prejšnjo zaljubljenost zelo dobro vedel). Zdaj sva skupaj 6 let in imava sinčka. Po dolgem času sem moškega, v katerega sem bila pred leti zaljubljena, spet srečala in spet sem začutila do njega isto 'norost'. Pa kaj, si mislim, zaradi tega ne bi nikoli razdrla svoje družine...ker moža iskreno ljubim, v postelji nama vse super štima in razumeva se krasno. Je čudovit človek in prijatelj in če pomislim dobro, sem zaradi teh lastnosti začela hoditi z njim..v njega na začetku nisem bila strastno zaljubljena, sem pa hotela pozabiti bivšo ljubezen. Izkazalo se je, da je bila moja odločitev prava.
In čeprav vem, da moški, v katerega sem bila tako zatrapana, na noben način ni pravi zame (vem celo, da se ne bi razumela dobro, če bi bila par- sva preveč različna), me je srečanje z njim še vseeno razburilo. Zakaj? Jaz to lahko pojasnim samo s HORMONI- torej...moški in ženske oddajamo feromone..nekateri se privlačijo, drugi ne..ta moški oddaja hormone, ki mene dobesedno vržejo iz tira, čeprav v realnosti ne bi nikoli sexala z njim oz. ne bi imela z njim sploh nič. Sem raje srečna doma in s to srečo se ne slepim.
Zato, draga Anonimna, je bolje, da enostavno potrpiš, mogoče zamenjaš službo, samo raje nikoli nikoli nikoli ne skoči v posteljo z njim..vest bo preveč pekla. Lahko noč

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
21.12.2005 18:41:45   
Primoza
Ja, če to ni dobro za vajino produktivnost (seveda sem mislil v službenem pomenu) je najbolje, da spremenite delovno mesto. Mislim si, da dejansko vpliva na produktivnost, upam, da ne delate v kaki kontroli poletov.

Če pa gre za prijateljstvo, kar tudi ni nemožna zadeva, pa je situacija celo dobra, ker lahko tako dobro operativno sodelujeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
22.12.2005 6:30:15   
Anonimen

Kako lepo... user posted image  , da se imajo ljudje med seboj radi.. user posted image user posted image

Ni pa mi cist jasno.. kje tici problem? Kaksen problem sploh je to? Ne razumem zakaj te to moti, da imas pac rada se enega cloveka.. A je to nenavadno, nenormalno, nedovoljeno???? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 22.12.2005 6:31:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
22.12.2005 8:36:30   
rija
Anonimna, nobeden ni tako dober igralec, da v devetih letih nebi pokazal nečesa, kar v bistvu ne želi. Verjetno tudi ti ne.
Torej se sprijazni, da tvoja zgodba nima takega scenarija, da landiraš kjerkoli s svojim sodelavcem. Enostavno si zanj prijateljica, sodelavka. V devetih letih bi tisto nekaj že prišlo na dan, če bi obstajalo. Torej ali je slep ali je pameten ali pa si te enostavno ne želi.

Zate pa so to romantične sanje, fikcija, v katero se verjetno zatekaš v dobah lastnega nezadovoljstva.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.12.2005 9:43:56   
Anonimen

Pa nikakor ne morem razumeti, zakaj kaj takega clovek napise veseljni Sloveniji?

Hmmm?! Kaj cmo mi s tem pocet?user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
22.12.2005 16:30:03   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

A je to nenavadno, nenormalno, nedovoljeno???? user posted image user posted image

Nedovljena je samo slaba produktivnost na delovnema mestu vse ostalo se mi zdi ok. V primeru če dva sodelavca sanjarita o sexu ne vidim neke blazne možnosti, da bi vmes človek reševal zapleten izračun davka ali pa morda nadziral pristajanje letal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?