|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaljubljena v sodelavca
21.12.2005 10:47:44   
Anonimen
Kaj naj poleg tega še dodam. Mogoče to, da ljubim tudi svojega moža, da za nič na svetu ne bi razdrla svoje družine. Samo tako čutim in se bojim, da ne bom zdržala.  Tako čutim že 9 let in se čustva stopnjujejo. Sodelavec za to ne ve, ....no mogoče sluti. Stvari pusti take kot so..... Sva ful dobra prijatelja, veliko si zaupava, tudi zelo osebne stvari.
Da bi zamenjala službo ne pride v poštev.
Da bi pustila moža in družino, ne pride v poštev.
Mal me potolažte oz. mi svetujte, kako naj grem preko tega. Bojim se dneva, ko bom prišla iz porodniške in bova spet skoz skupaj.
LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaljubljena v sodelavca
21.12.2005 10:52:21   
Anonimen
Oh, če si zdržala 9 let, boš pa še kakšno leto ali dve, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 10:53:39   
baguSka
No, jaz sem bla v pdb situaciji, le da sem bla na strani tvojga sodelavca. Ko mi je sodelovc pač izdal svojo skrivnost (kar sem itak tud sama že prej slutla), sem mu pač razložila, da tko ne gre, da mi ni, da sva sodelavca, da mam pač fanta k ga nočem pustit in da nej se zavoljo obeh skulira in pozab. In se je. Sicer mu je blo na začetku blazno težko, sploh mi ni upu dolg časa v oči pogledat, ampak pol je blo zmeri laži, tko da je blo kul. Nisva bla pa nikol več taka prjatla kot prej. Tko da, ne vem, mogoče bi mu pa vseen povedala, če si pač tok zaupata in skupi najdeta rešitev. Vsekakor, če ti je tko hudo, se ga boš mogla izogibat, drugač se s tvojim možem ne bo dobr končal. Al enga al drucga, na dveh stolih je pač mau težji, razn če obvladaš hehe. Sicer pa pravš, da si še na porodniški. Česa se pol sploh bojiš?? Mogoče pa ne bo več to to, ko se vrneš. Počaki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2005 10:55:33   
baguSka
Splišni.user posted image user posted image Pravilno!! Če si se tok časa nazaj držala, se boš pa še naprej.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2005 11:00:12   
Marogica
Imaš tri možnosti. LAhko mu poveš, kar pomeni, da ne bosta več prijatelja, ker se bo ali distanciral ali bosta pristala v postelji( z vsemi posledicami, ki sledijo),
Druga možnost pa je, da mu ne poveš in dalje trpiš in sanjaš, kaj bi vse lahko počela
Tretja pa je, da končno sprevidiš, da so sanje lepa stvar, vendar je realnost drugačna in dostikrat celo kruta.
Želiš moje mnenje? Glede na trditve, ki si jih podala(dan želiš zapustit moža, da ne boš menjala službe..), ti priporočam možnost št. 3

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2005 11:02:51   
corfu
Kaj si želiš veš samo ti in na dveh stolih ne boš mogla sedeti, ali pač? Družine ne  bi razdirala zaradi občutka varnosti, ki ga imaš z njo, pri sodelavcu, pa čutiš vznemirjenje, privlačnost, energijo...vse tisto, kar si na začetku veze čutila pri možu, a ni res? Sploh sedaj, ko si na porodniški rabiš ogromno pozornosti, nežnosti in si občutljiva na vse zadeve in veselo razmišljaš o sodelavcu. Draga moja to so iluzije, ZBUDI SE!!! Saj tako vendar ne moreš živeti! Eno ali drugo!

Veliko sreče in zdravega razuma pri odločitvi!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2005 11:04:03   
corfu
Marogica in to je...?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2005 11:04:39   
MarijaPo
Cudi me, da zadeva traja ze 9. let. Ponavadi se ljudje na hitro zaljubimo in potem tudi odljubimo, ko vidimo, da zadeva nikamor ne more jet.

Skusaj ga pozabit.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2005 11:10:06   
Anonimen
Poznam ta občutek.
Pri meni se ni dobro končalo. user posted image

S sodelavcem sva pristala v pojstli (no, poseksala sva se nekajkrat kar v pisarni user posted image ). Vendar me je čez čas minilo - ko sem spoznala, da sodelavec ni to, kar si želim v življenju.
(Med nama je bila samo spolna privlačnost!)

Tedanjemu patnerju sem priznala svojo napako user posted image . In zaradi tega sva se razšla. Večkrat se spomnim nanj in mi je žal, da sem ga prevarala.

Zdaj sem srečna in vem, da ni vredno razdirat družine zaradi ene telesne privlačnosti, ki jo čutiš do sodelavca.
Je pa res, da nama z zdajšnjim partnerjem vse štima in nima razloga, da bi seks iskala drugje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2005 11:16:19   
mana7
Si priznaš ali ne, enkrat bo prišlo do nečesa!POsledice boš pa nosila ti!Ali je vredno????????
Jaz bi na tvojem mestu takoj zamenjala službo.Kaj pa ena dobra služba v primerjavi z srečnim in mirnim družinskim življenjem?!Ali ni največja sreča v življenju pogled na srečnega otroka v očetovem objemu???
Razmisli sama!!

L.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2005 11:17:42   
Maja0505
Se strinjam z marogico in njeno rešitvijo št. 3. Najbolje bo, če ga pozabiš in uživaš z možem in družino. Če bo pa le prehudo, bo pa tak al tak pokazal čas. Pa tudi s Splišni se strinjam. Če si tolk dolg zdržala, boš pa še naslednjih 10 let.
Držim pesti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2005 11:18:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Tretja pa je, da končno sprevidiš, da so sanje lepa stvar, vendar je realnost drugačna in dostikrat celo kruta.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2005 11:20:53   
Marogica
Corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Mogoče sem se malo nejasno izrazila: Da ta ljubezen nima prihodnosti, glede na dano situacijo. Torej se raje skoncentrirati na družino/moža, če anonimni to toliko pomeni. Na dveh stolih se zelo težko sedi, vsaj dolgoročno-to je kruta realnost

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2005 11:20:55   
corfu
Baguška, hvala sem dans mal zmedena, pa še izpit imam popoldne, pa gužva na šihtu, ma bo že!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2005 12:04:59   
*barbapapa*
... ljubezen je bolezen ....

Moje mnenje,.... čeprav me boste nekatere linčale...

Tudi jaz sem si dolgo prekrivala resnico.....  In vem kako ti je....

Ne reci, da v vajini zvezi s partnerjem vse štima,..... če pa si zaljubljena v svojega sodelavca.

Sama sebi prekrivaš resnico,...

Resnica je, da s svojim partnerjem nisi srečna!!! (te ne privlači telesno user posted image ,....),.... edino kar te veže nanj je DRUŽINA!!!
Bojiš si razdreti družino.... TO JE TO!
Bojiš se očitkov; govoric; prihodnosti, ki bi bila z novim partnerjem negotova......

Bojiš se, da bi ostala sama....

Jaz nikoli ne bi vztrajala s partnerjem samo zaradi otrok!!! Tudi sama imam biti pravico srečna v življenju (pa če zamenjam partneraj na tri leta user posted image !!!)
Pogoj za dober odnos med partnerjama je bil in vedno bo SEKS!!! In odkrit pogovor o seksu! (nekateri partnerji imajo res potrebo, da seksajo 1X na mesec- vse je ok, če to ustreza obema.....;... če pa en doma ne dobi seksa,... potem pa pride do težav.....)

A mislite, da so otroci srečni v zakonu, kjer se mama in oče ne razumeta (oz. se razumeta pred otroci, v spalnici pa je hlad)??? Otroci zelo dobro občutijo kakšen je odnos med starši,....... in trpijo, če ni ljubezni......
Otroci enkrat odrastejo,.... in takrat pride me dpartnerjama do krize....
(Zakaj se pa jih toliko loči, ko so stari nad 40 let??????????? ........)

Sama sem šla skozi podobno situacijo, ... a na srečo takrat nisem imela otrok..... (aja,... pa rosno mlada sem bila....)

Vem, da je brezpogojna ljubezen tista, ko daš in prejmeš od srca - in to velja tudi za seks!!!

Seks,..... le zakaj se vrti vse okrog njega???

Sama boš se morala odločiti kaj je ZATE najbolje,.....
Premisli, resnično premisli kaj čutiš do moža...... Kaj pomeni tebi, da ga ljubiš!!!!

In ko pri sebi razčistiš to zadevo,.....potem lahko greš naprej...... novim zmagam in porazom nasproti!!!

< Sporočilo je popravil *barbapapa* -- 21.12.2005 12:11:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2005 12:08:09   
AlenkaE
To je pa dolgo obdobje, če že 9 let tako čutiš. Kako pa potem čutiš do svojega partnerja s katerim imaš otroka?
Če ne moreš zdržati, je pa edino pravilno, da si najdeš drugo službo! Daleč od oči, daleč od srca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2005 12:24:05   
Lumpi
Se podpišem pod *barbapapo*.
LP

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu *barbapapa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2005 12:24:44   
petraz
Sama pri sebi moraš razčistiti stvari. Ali želiš ostati z možem, ki ga ljubiš, ali si želiš novo življenje. Vedeti moreš, da na dveh stoli ne moreš sedeti, ker boš iz obeh padla... Če ljubiš moža, potem, tako kot so že ostale napisale, zdrži. Vsi imamo v življenju kako krizo, pa jo moramo prebroditi skupaj, ali sami. Odločitev je na tvoji strani! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2005 12:38:47   
*barbapapa*
IZVIRNO SPOROČILO: petraz

Vsi imamo v življenju kako krizo, pa jo moramo prebroditi skupaj, ali sami.

... hmm, samo ta kriza pri njej traja predolgo ...

mo je skromno mnenje!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2005 12:45:02   
taška30
Takole bom rekla: mislim, da se 'odljubit' na silo ne da, pa konec! Lahko si 100x na dan rečeš, da ga boš pozabila, pa da ne smeš, ne boš...vse je zaman. Podzavesti ne moreš preslepiti. Sploh pa so prepovedani sadeži itak najslajši.
Mislim, da tule pomaga le oster rez: menjava službe ali pa (slišalo se bo noro, ampak čisto resno mislim) se daj dol s tem sodelavcem - najbrž boš ugotovila, da so sanje itak vedno lepše od realnosti in te bo minilo. Seveda pod pogojem, da to izpelješ tako, da mož NIKOLI ne bo izvedel.

Druga varijanta je pa ta, da do penzije sanjaš o sodelavcu, med sexom s svojim možem misliš na drugega in vsako noč preden zaspiš sanjariš kako bi bilo z njim... zakon bo šel pa slej ko prej po gobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.12.2005 12:45:47   
corfu
Dejstvo je, da tako ne more živet, ali pač?

Zakaj hudiča pa vse delaš tako nepremišljeno, če ne veš kaj čutiš, kako čutiš, sama ne veš kaj bi rada? A to je vajin prvi otrok ali si brez vsakega razmišljanja zanosila z možem še v drugič, zdaj pa veselo fantaziraš o sodelavcu? To je pravljica in mislim, da bežiš od vsakdanjih obveznosti in dolžnosti in misliš, da je pri sodelavcu pa vse idealno, brezskrbno. Ja...potem se pa zbudiš in ugotoviš, da so to le sanje.....

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 21
21.12.2005 12:47:28   
*barbapapa*
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dejstvo je, da tako ne more živet, ali pač?

Zakaj hudiča pa vse delaš tako nepremišljeno, če ne veš kaj čutiš, kako čutiš, sama ne veš kaj bi rada? A to je vajin prvi otrok ali si brez vsakega razmišljanja zanosila z možem še v drugič, zdaj pa veselo fantaziraš o sodelavcu? To je pravljica in mislim, da bežiš od vsakdanjih obveznosti in dolžnosti in misliš, da je pri sodelavcu pa vse idealno, brezskrbno. Ja...potem se pa zbudiš in ugotoviš, da so to le sanje.....

... a to je meni namenjeno user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.12.2005 12:48:31   
daddy
   Ne verjamem, da je možno ljubiti dve osebi hkrati. Ne na tak način. Iskreno, iskreno razčisti sama s sabo, sama pri sebi. Prepričan pa sem, da resnično ljubiš samo enega, odkriti pa moraš, katerega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.12.2005 12:53:36   
Anonimen
Pri meni je podobno-sicer ni v igri sodelavec, vendar moški, s katerim se dobro poznava sva že sexala, skupaj preživlajla vse mogoče...do njega čutim to kar bi mogla čutiti do svojega partnarja in vem da "on " čuti isto do mene! Ko sem zanosila, sva oba vedela da bo potrebno stike prekinit, vendar nisva dolgo zdržala, sicer sedaj nimava splolnih stikov, le občasno greva na kavo, se kdaj pa kdaj pokličeva, pošljeva kakšen mail...to je za enkrat vse, ne rečem pa da ne bom nikoli več z njim, ker si tega ne upam trditi!
Z mojim partnarjem se super razumeva, se resnično skoraj nikoli ne kregava-če se so to banalne zadeve in ne želim zaradi tega razdreti družine! On še vedno vsak dan živi v mojih iluzijah, ni dneva da nebi pomislila nanj,vendar sem se s tem nekako naučila živeti in tudi ni mi žal, da se stvari v preteklosti niso drugače razlpetle kot so se! Mojega user posted image imam zelo rada, mislim, da je najboljš očka in zelo dober partnar! Naj bo tako še naprej!!!

Neposredna povezava do sporočila: 24
21.12.2005 12:53:54   
corfu
Ne, draga moja *barbapapa* in načeloma se s tvojim zapisanim popolnoma strinjam. Jezi me to, ko določeni rinejo z glavo skozi zid! Naj se loči in veselo živi s sodelavcem, ampak fora je v tem, da on o tem ne ve nič, in kdove kaj misli on o tem ali čuti, ima mogoče družino, dekle...Ali pa naj zamenja službo (kar se mi zdi minimalna žrtev za svojo družino, vsaj meni) in se posveti svojemu možu in otrokom, ker to ni nič! Madona sem jezna! Očitno ima preveč časa in potem razmišlja traparijah. Če to traja že devet let, bi lahko prej kaj ukrepala se ti ne zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?