*barbapapa*
|
... ljubezen je bolezen .... Moje mnenje,.... čeprav me boste nekatere linčale... Tudi jaz sem si dolgo prekrivala resnico..... In vem kako ti je.... Ne reci, da v vajini zvezi s partnerjem vse štima,..... če pa si zaljubljena v svojega sodelavca. Sama sebi prekrivaš resnico,... Resnica je, da s svojim partnerjem nisi srečna!!! (te ne privlači telesno ,....),.... edino kar te veže nanj je DRUŽINA!!! Bojiš si razdreti družino.... TO JE TO! Bojiš se očitkov; govoric; prihodnosti, ki bi bila z novim partnerjem negotova...... Bojiš se, da bi ostala sama.... Jaz nikoli ne bi vztrajala s partnerjem samo zaradi otrok!!! Tudi sama imam biti pravico srečna v življenju (pa če zamenjam partneraj na tri leta !!!) Pogoj za dober odnos med partnerjama je bil in vedno bo SEKS!!! In odkrit pogovor o seksu! (nekateri partnerji imajo res potrebo, da seksajo 1X na mesec- vse je ok, če to ustreza obema.....;... če pa en doma ne dobi seksa,... potem pa pride do težav.....) A mislite, da so otroci srečni v zakonu, kjer se mama in oče ne razumeta (oz. se razumeta pred otroci, v spalnici pa je hlad)??? Otroci zelo dobro občutijo kakšen je odnos med starši,....... in trpijo, če ni ljubezni...... Otroci enkrat odrastejo,.... in takrat pride me dpartnerjama do krize.... (Zakaj se pa jih toliko loči, ko so stari nad 40 let??????????? ........) Sama sem šla skozi podobno situacijo, ... a na srečo takrat nisem imela otrok..... (aja,... pa rosno mlada sem bila....) Vem, da je brezpogojna ljubezen tista, ko daš in prejmeš od srca - in to velja tudi za seks!!! Seks,..... le zakaj se vrti vse okrog njega??? Sama boš se morala odločiti kaj je ZATE najbolje,..... Premisli, resnično premisli kaj čutiš do moža...... Kaj pomeni tebi, da ga ljubiš!!!! In ko pri sebi razčistiš to zadevo,.....potem lahko greš naprej...... novim zmagam in porazom nasproti!!!
< Sporočilo je popravil *barbapapa* -- 21.12.2005 12:11:59 >