|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Matevž
9.12.2005 14:24:09   
sezam
Kako delate matevža. A se skuha samo posebej krompir in posebej fižol, oboje pretlači in nato zmeša. KAj se doda še zraven? A se samo soli?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Matevž
9.12.2005 14:48:12   
Skorpija
Uuuuuu matevž.... Zakon! Jaz ga delam tako, da ločeno kuham krompir in fižol. Potem večino fižola obdelam s paličnim mešalnikom, samo pest zrn pustim celih. To dodam pretlačenemu krompirju+sol+maslo in njan, njam....

A govnač poznaš? To je precej podobno, samo da je namesto fižola zraven sladko zelje. Zelje narežeš na kar velike kose in ga daš kuhat skupaj s krompirjem - pustiš da se kar pošteno skuha, nato odliješ vodo, soliš, dodaš maslo, poper in malček kumine ter pretlačiš. Tudi to je noro dobro, čeprav čisto preprosto...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2005 15:59:23   
Suzi*
Pri nas v matevž dodamo še malo mletega česna.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2005 17:03:02   
Anonimen
Matevž ali krompirjev mož

Čez noč namočen fižol skuhaš v vodi v kateri se je namakal.Posebi krompir.
Uporabimo čim manj vode.Nazadnje zmešamo odlit krompir in fižol,dobro zmečkamo-pretlačimo.
Ta pire zabelimo s čebulo,ki se je repražila na masti ali zaseki,in začini se z strtim česnom.

Česen lahko primešamo zabeli,ampak samo za toliko časa,da zadiši.
Solimo.Jed mora biti gosta,kot pire zraven pa paše kislo zelje ali repa,suha svinjina,klobase.

(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2005 17:17:27   
Skorpija
Ja, jaz cele stroke česna dam kuhat zraven fižola, pa potem tudi kakšnega zmečkam notri. Neva, čebula mi pa nekako ne sede noter user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2005 17:35:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Ja, jaz cele stroke česna dam kuhat zraven fižola, pa potem tudi kakšnega zmečkam notri. Neva, čebula mi pa nekako ne sede noter user posted image

Tako je v original receptu,če pa kdo ne mara čebule jo pa ne da.user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2005 17:37:12   
Anonimen
Aja česen kiuhan z fižolom pa je izgubil že vso svojo aromo in ookus med kuhanjem.Jaz dam tudi v fižol kuhat česen in lovorov list in žličko jedilne sode,da potegne ven krčavost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?