|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puranovi zrezki
25.10.2005 11:34:05   
Nova sporočila
Anonimen
v smetanovi omaki bodo danes za kosilo. Kako jih pa vi pripravite? Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 11:34:59   
Nova sporočila
Anonimen
Pa zakaj anonimnost že pri pripravi puranjega zrezka?

A zaradi ptičje gripe al' kaj? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 25.10.2005 11:35:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 11:38:08   
Nova sporočila
Anonimen
jaz jih popečem na kapljici olja, dokler niso tko zlato rumene barve.. v drugi posodi zmešam gobovo juho, ki jo kupiš v vrečki (sicer v navodilih na juhi piše, da zmešaš z 1 litrom vode, ampak jaz dam raje 8-9 dcl mleka-je velik boljše).. no, to fajn zmešaš, zrezkom dodaš gobice (po želji), pol pa preliješ s to omako.. če je preredka dodaš še kislo smetano..user posted image  user posted image  user posted image

men je ful dobr..user posted image , pa mojem tud..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 11:53:41   
Nova sporočila
petra a
na olju prepražim čebulo in gobe, dodam puranove zrezke, popečem, nato dodam peteršilj in polovico jušne kocke in malo vode, prevrem, na koncu vlijem še deci sladke smetane, v katero vmešam žlico moke in to je to, na hitro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 11:57:27   
Nova sporočila
baguSka
čak nism tazgorna, ampak vseen me zanima, zakaj vse gobe zravn mešate, če je tema smetanova omaka in ne gobova oz. v smetanovi omaki z gobicami user posted image

mene pa resno zanima, kako zgleda smetanova omaka, ker jst sm jo zadnjič probala narest: prvič mi je ratala, ko sem jo pa še enkrat probala narest, sm pa celo stran vrgla user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 12:13:34   
Nova sporočila
Anonimen
Prepražiš malo moke in zaliješ s sladko smetano (ali pa mleko). Dodaš začimbe po želji, lahko tudi malo kisle smetane.
Sicer pa jaz včasih kar čez popečene puranje zrezke zlijem sladko smetano(nič moke), malo peteršilja, česna in morda popra, pa seveda soliš prej ali pa dodaš kocko in je opravljeno.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 12:15:54   
Nova sporočila
petra a
jaz samo zrezke v smetanovi omaki ne bi jedla in kot take jih tudi ne bi pripravljala, zraven mi najbolj pašejo gobe, zato jih pripravljam na tak način


drugače pa ne moreš sfižiti omake, rabiš nekaj jušne osnove, smetano z moko vliješ na koncu samo za cca. 2 min. ker se hudičevo hitro zgosti, paziti moraš edino da ne vliješ v prevročo ponev

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 12:42:51   
Nova sporočila
Anonimen
Ja, smetana mora samo prevreti, ker drugače se naredijo "tropine". To pomeni, da se nekako sesiri, maščoba gre posebej, ostalo pa posebej. Če še nekaj časa kuhaš, se naredijo tropine, to pa je hudičevo dobra zabela (za prilogo), tako da stran v nobenem primeru ni treba metat.user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Puranovi zrezki
25.10.2005 12:47:46   
Nova sporočila
baguSka
no evo te tropine so se men nardila pa nism vedla zakaj ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Puranovi zrezki
5.11.2005 22:28:25   
Nova sporočila
Nasy
Jaz pa na drobno seseckam česen, ga malce prepražim, da zadiši in sicer na olju ali celo maslu. Potem dam na česen zrezke in zalijem s smetano in še nekaj časa pustim pokrito. Včasih zalijem še z malo mleka in to je to..no, še solim vmes..drugače pa brez kockuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: