Anonimen -> RE: Puranovi zrezki (25.10.2005 11:38:08)
|
jaz jih popečem na kapljici olja, dokler niso tko zlato rumene barve.. v drugi posodi zmešam gobovo juho, ki jo kupiš v vrečki (sicer v navodilih na juhi piše, da zmešaš z 1 litrom vode, ampak jaz dam raje 8-9 dcl mleka-je velik boljše).. no, to fajn zmešaš, zrezkom dodaš gobice (po želji), pol pa preliješ s to omako.. če je preredka dodaš še kislo smetano..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] men je ful dobr..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa mojem tud..
|
|
|
|