Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanimiva situacija... 21.10.2005 10:41:45
|
|
|
|
baguSka
|
Najprej odgovor na temo rokca roko boža: Jst bi se verjetn dobesedno uscala od smeha!!!! Brez heca!!!! Že zdej se smejem, pa si samo predstavljam... In še na drugo - zadnjo: tud jst nimam predsodkov do nj. bivših in me tud najmanj ne motjo. Če mu paše pa nej gre - njegova stvar.
|
|
|
|
RE: Zanimiva situacija... 21.10.2005 20:23:26
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Pri nama to ni možno. Njegovi bivši sta taki , da nimata niti pogojev, da bi šli z njim na pjačko. Pomoje se raje obesi, kot da bi moral kam skupaj z njima. Obedve sta mu namreč potem, ko sta prekinila razmerje, skakali za njim in mu delali šove in sramoto. Ena pa se še brez mamice usra ne more Pomoje je njena mami najbolj trpela ponoči, ko ni mogla biti pri njima Ampak poglejva hipotetično Kerensa...da mi to naredi. Ma jo ozmerjam kot le kaj, in ji vpričo vseh povem, kaj si mislim o tej njeni podli gesti. Zame je to čisti poden od babe!!!To bi naredila, če bi že ravno sedela zraven mene. Drugače pa se jaz izogibam njegovih bivših kot križa. Ena od njih je poizkušala(na dokaj neroden) način vztopiti v kontak z mano. Ampak lotila se je tega tako netaktno (s provokacijami, širjenjem laži, spletkarjenjem) da nima niti pod razno možnosti, da bi bile midve vsaj na Živijo. Druga pa je bila moja kolegica, poznala sem jo v drugačni luči, in mi je sedaj tako zelo nizkotna,da je niti ne bi želela poznati, če bi se srečali.
|
|
|
|
RE: Zanimiva situacija... 21.10.2005 21:06:50
|
|
|
|
Nina_
|
kaj res obstajajo take ženske ?da majo taka jajca da si upajo pred ženo nardit? ko bi vsaj na samem...sam pred ženo? jao..jz bi verjetn kr šla..
|
Podpis izvidaMilaJAli vas moti,,da zaposleni na ljubljanski ginekološki urgenci v novi porodišnici ne nosijo bedže z imenom?ne (
27%)
da (
42%)
nisem opazil(a), ali jih imajo, ali pa ne (
30%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!