Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 11.10.2005 21:06:22
|
|
|
|
mamči
|
ojoj, to pa res para po srčku... sploh ko pol drugi otroci tako nadzemeljsko praznujejo in se hvalijo. Pa celo leto imajo bljižni čas, da se malo rezervirajo. Pa kaj pa babice, dedeki, prijatli... pa povabli ste jih??? Saj ne morm verjet. Jaz sem sicer iz MB, ampak če bi bili prijatelji, da ne govorim o sorodnikih (SRAM NAJ VAS BO ) bi šla tud na drugi konec SLO No pa kljub temu- JAN VSE NAJ NAJ NAJ
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 11.10.2005 21:10:38
|
|
|
|
pegy
|
kako žalostno ! JANU PA VSE NAJBOLJŠE ZA NJEGOV 8.ROJ.DAN
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 11.10.2005 22:41:33
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Ljudje so v sodobnem času začeli tako drveti skozi življenje, da pozabljajo na tiste drobne trenutke, ki bi sočloveku lahko polepšali dan. Jaz osebno dam veliko na osebne praznike, zato si na začetku leta vedno zapišem na namizni koledar te pomembne datume (rojstni dnevi, godi, obletnice) od cele razširjene družine in tudi prijateljic. Vem celo, kdaj imajo rojstne dneve njihovi otročki. Za tak "projekt" človek ne potrebuje veliko - le nov koledar in en kuli. Mislim, da nas je tehnologija že zdavnaj pokopala. Vsem je taaakooo težko navezati oseben stik - obiskati drugo osebo, pa čeprav le za kako urico ali napisati kako voščilnico. Jaz še vedno pišem voščilnice, čeprav je nekaj tistih oseb, ki jim pišem, očitno že pozabilo name. Kerensa! Na koncu pa je najpomembneje to, da vidva nista pozabila nanj. Čez nekaj let se bo Jan spominjal le to, kako lep rojstni dan sta mu pripravila vidva in ne tega, koga na rojstni dan ni bilo. Janu pa želim vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 11.10.2005 22:45:55
|
|
|
|
Barči78
|
Otrok je imel ob sebi vaju, ki ga imata rada. Pripravila sta mu poseben da in bil je zadovoljen. Otrok tega ne bo pozabil. Res pa ni lepo od ostalih,.. No pa vse, vse, vse najboljše Janu , da bo vsak njegov rojstni dan poseben,...
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2005 23:08:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 11.10.2005 23:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam, punce... Majčkeno ste me pa le potolažile... In da moj Jan nebo pogrešal rojstnodnevnih voščilnic tistih ljudi, ki naj bi se spomnili nanj, pa se niso, sem se odločila, da bom sprintala (barvno) in povečala te vaše od tukaj in mu jih nalepila tam, kjer zbiramo kartice. Pa bo nekaj...
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 12.10.2005 0:37:08
|
|
|
|
miška piška
|
VSE NAJBOLJŠE JAN!!!! Iz srca. pa čeprav se ne poznamo... Glede ostalih pa ni vredno izgubljati besed...packoni!
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 12.10.2005 8:29:57
|
|
|
|
puncica
|
Joj tole je pa mene zdejle tud zadelo Je pa krasno kar sta Janu pripravilu ful lepo in verjetno je užival. ČESTITKE TUDI OD MENE, pa čeprav dan kasneje.
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 12.10.2005 8:47:11
|
|
|
|
viv_
|
Jan vse naj naj!
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 12.10.2005 8:51:09
|
|
|
|
maya1
|
jan! še iz moje strani vse najboljše .
|
|
|
|
RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-( 12.10.2005 9:06:54
|
|
|
|
daddy
|
Vse najboljše, Jan. Ja, vem kako je, ko odrasli zatajijo ravno na otrokov rojstni dan .... Pa naj. Otrok se kasneje zelo dobro spomne kdo je "pozabil", kdo zatajil, kdo pa ni.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?