|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na mojega Jana so vsi pozabili... :-(
11.10.2005 13:58:47   
Anonimen
Včeraj je moj frajer praznoval 8. rojstni dan... Sam...
No, ne čisto sam, ampak... Jaz in moj dragi sva si oba vzela prost dan v službi, kupila sva mu torto, pripravila domačo pogostitev z vsem, kar spada zraven, s pesmico Happy birthday in fotografiranjem in svečkami, dala sva mu prost dan (po šoli), da dela, kar hoče, da poje toliko sladkarij, kolikor mu uspe in da je zvečer lahko zunaj, dokler hoče, in to s kolesom, žogo in vsem ostalim. Pripravila sva mu film Madagaskar, ki ga je hotel videti, spregledala sva, da se mu en dan ni bilo treba učiti in doma ni imel nobenih obveznosti. Kupila sva mu točno tak avto na daljinca, kakor je hotel. Imel se je super, kar je potrdil tudi sam. In rekel, da bi rad, da bi bilo še kak dan tako. Ampak...
Poznamo mali milijon ljudi in od njih najmanj polovico ve, kdaj ima Jan rojstni dan. Niti eden ni poslal čestitke. Niti eden ni telefoniral. Niti eden ni prišel. Niti eden mu ni kupil darila. In da je stvar še lepša - tudi njegov lasten oče ne. Nanj se ni spomnil niti s telefonskim klicem. Nobeden od njegovih krvnih sorodnikov se ne pojavil. Nobeden od številnih prijateljev, znancev, kolegov in kaj vem česa še. Če bi se kdo prikazal, je bilo za vse ljudi vsega dovolj, za odrasle in otroke. Z mojim dragim sva v trgovini zapravila popolnoma vse, kar sva imela. Mirne duše priznam, da nama je do četrtka, ko je nakazilo otroškega dodatka, ostalo 3000 SIT. Nobenemu ni žal, pa to niti ni bistvo.
Na srečo je bilo Janu lepo. Ničesar ni pogrešal, tudi očeta ne. Zanj je danes zjutraj rekel, da tako ali tako ve, da samo obljublja, naredi pa nič. Boli pa mene, da se nihče ni niti spomnil. Saj ni treba, da nosijo gore daril, pošiljajo metrske čestitke in podobno. Dovolj bi bil klic z vprašanjem:"Ti, a nima tvoj Jan danes rojstnega dneva?"
Tako pa je na mojega Jana pozabil cel svet...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na mojega Jana so vsi pozabili... :-(
11.10.2005 14:04:47   
urla
Smrk, smrk user posted image , me je zadelo naravnost v srce. Men bi se kar srček zlomil, če bi se to zgodilo mojemu sončku. Čestitke pa vama, da sta mu vseeno omogčila prelep dan v njegovem mladem življenju.

Jaz in Tian želiva Janu vse najboljše za 8. svečko na torti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 14:05:41   
Anonimen
A pa ste koga povabili? Veš, ljudje so zaposleni vsak s vojimi obveznostmi, življenjski tempo je hiter, da komaj sledimo sami sebi. Treba jih je spomnit, povabit, pa je. Dobro, od očeta je res grdo, da je pozabil, ampak za ostale pa je razumljivo.
Pa vse najboljše, Jan!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 14:08:25   
KIRA
ta občutek pa poznam kerensa - ampak se ponavadi dogaja meni. pa ne s strani družine, (razen fotra) ampak s strani "prijateljev", ki jim RD očitno nič ne pomeni, če ni lasten. user posted image  (jaz se jih vseh spomnim - vsaj SMS pošljem, če ne drugega) najbrž zato, ker je sredi zime, pa nikol nisem nič ekstra kaj imela, mogoče kakšno pijačko... saj nisem škrt, ampak februarja ljudem ni preveč za kake fešte - predvsem ne na pepelnico.

drgač pa je najpomembneje, da se je tvoj fant lepo imel in je svoj RD preživel v družbi tistih, ki jih ima rad in jih skrbi zanj.  verjetno si ga bo še toliko bolj zapomnil, ker sta se zanj toliko potrudila. boš videla, da ti bo nekega dne to povrnil in ti bo hvaležen, ker ga imaš tako rada, da se tako trudiš zanj. otroci si zapomnijo najbolj neverjetne reči.

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 14:12:05   
Anonimen
:(

Jst sm bla letos za moj RD tut zalostna ... najbolj sem vesela SMSa, pa ne rabim nobenih ne vem kaksnih cestitk, dovolj je vse najboljse. No ja, spomnili ste se me tu na RR ... pa pac sosolke v soli ... prisel pa ni nihce popoldne ... pa smo povabili user posted image  

Upam, da bo letos boljse user posted image  Itak bo kul, ker so pocitnice user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 14:17:09   
Abby
Na svoj 8. rojstni dan sem povabila samo 2 prijateljici: sošolko in sosedo. Istega dne pa je praznoval tudi takrat še bodoči košarkarski as Boštjan Nachbar. Sredi mojega praznovanja je prišel k nam domov in mi odpeljal gostji. Ko smo se nekaj ur kasneje peljali mimo njihove hiše, sem videla, da se je pri njih igralo kakih 30 otrok. Kasneje rojstnih dni niti nisem več praznovala (neka druga kolegica itak ni mogla priti na rojstni dan, ker ji mama zobarka ni dovolila jesti torte).

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 14:23:03   
mojchka
U, mater,
saj ne vem, kaj naj rečem!
Ampak Splišni, s tabo pa se ne strinjam.
Mislim, da je stvar neke srčne kulture, da si človek nekam zapiše rojstne dneve svojih najbližjih, prijateljev, sorodnikov... in ni vrag, da tistega koledarčka ne pogledaš vsaj enkrat na teden in si rečeš: Aha, zdaj pa bo imel ta rojstni dan. Mu moram voščiti.
In tisti, ki imajo polno obveznosti, imajo zagotovo kak planerčk in v njem 1 cm placa, kjer si lahko zapišejo...
Jaz sem tudi žalostna, če kdo od bližnjih pozabi na moj rojstni dan.
Pa nisem otrok...

LP
mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 14:42:55   
CatJa
Ojej, to pa ni lepo. Vsaj poklicali bi lahko. Vendar, Kerensa, kako to, da sta s partnerjem nabavla za celo fešto jedače in pijače, povabla pa nobenga? Saj ne morjo vohat, da so dobrodošli oz. da se nekaj dogaja. Res ma folk tud svoj lajf in skrbi.
Mi smo imeli navado, da smo povabili svoje prijatelje, sošolce. Ne 20, mogoče 5 ali 10. In je bilo vedno fajn. No, razen za moj 8. RD, ko me je zbil avto in sem celo popoldne preždela v ZD in na policiji user posted image .

Janu pa vse najboljše in da se bo drugo leto imel še boljše! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 14:43:43   
Anonimen
Saj nisem rekla, da nismo nikogar povabili... user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 14:47:11   
CatJa
Ja to je pa potem štala.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2005 14:53:25   
TARA in MAJ
Jan vse,vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2005 15:02:20   
klavdijas
Pri nas je tako: En del žlahte pride samo, če so povabljen in samo takrat se dobi darila, kadar je žurka. En del žlahte pa pride brez povabila in darilo prinesejo, tudi če ni žurke. Od ta male biološki oče ali stari starši, pa ji rojstnega dne niso voščili že več kot 7-8 let. Pa mi dol visi, če ni nobenga. Tisti, ki imaj moje otroke radi se nanje spomnijo tako ali tako. Samo otrocito glede  darila in žurke težko razumejo za kaj se gre.

Lep pozdrav,

Klavdija

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2005 15:03:10   
klavdijas
Janu pa vse najboljše.....

Klavdija

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2005 15:19:48   
PIKA
Nič novega, ljudje so takšni! Žalostno je, ker je Jan še otrok. Moja mama pa še vedno ne ve, kdaj ima moj fant rojstni dan, čeprav živiva skupaj skoraj 20 let. Na rojstni dan sestrinega moža pa nikoli ne pozabi, ker je vedno povabljena na brezplačno požrtijo! Pa kaj!

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2005 16:23:21   
anitaz
Tako mi je hudo za Jana user posted image user posted image user posted image , čeprav vem da se je imel zelo lepo za svoj rojstni dan. Pripravila sta mu čudovit dan, ki ga ne bo nikoli pozabil user posted image  
Meni bi bilo tudi zelo hudo,če se nihče ne bi spomnil na otrokov rojstni dan,zelo hudo.Kljub vsakdanjim obveznostim,pa če je petek al pa svetek,ni veze ker dan je,LAHKO bi se spomnili!Sram naj jih bo!

Janu pa vse najboljše in en veeeeeeeeeeelik user posted image !!!!!

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2005 16:28:38   
ZARA
Kako misliš vsi so pozabili ?? TI nisi pozabila in to je najpomembnejše !

Vse najboljše !!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2005 16:42:54   
Anonimen
Jan vse najboljše!!!
Mi nismo pozabili user posted image
Kerensa glavno je da vidva s user posted image  nista pozabila!!!

Kar se pa tiče očeta - moj se NIKOLI ne spomni na moj RD - niti ne pokliče, najbolj ironično pa je da se jaz vedno na njegovega, ki ga ima okoli božiča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2005 16:50:31   
dory
Ves Kerensa...ti in tvoj dragi ( ki je pomoje tudi prevzel vlogo oceta do jana) nista pozabila nanj...in to steje...ne pozabi tega..otroku sta pricarala krasen rojstni dan....zatorej se ne sekiraj za druge...vazno je,da se imate vi radi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.10.2005 17:35:03   
ur+sa
user posted image
user posted image user posted image VSE NAJOBOLJSE JANU!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.10.2005 17:56:33   
lan
Joj Kerensa,verjamem,da se ti srcek trga.Me mamice,se mi zdi,tako to podozivljamo in nam je hudo za nase otrocke,sploh,ce so zalostni.
Janu pa vse najboljseuser posted image  zelimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.10.2005 17:57:28   
anajmad
Kerensa poznam to.Tako se dogaja moji Pii zadnjih pet let od moje tašče in svakinje.Niti je ne pokličejo,čestitko pošljejo komaj čez en teden,ko moj mož p.....di in takrat se spomni moja velecenjena tašča,da ima še eno nekje tam daleč vnukinjo.
Sprva ji je bilo moji puži zelo hudo.Zmeraj me je spraševala,kaj je naredila narobe,da je babi ne mara.A prej,ko je bila še Pia bolj majhna,je non stop tašča težila po telefonu,jo klicala ob nemogočih urah in oh in sploh.Odkar je svakinja rodila oz.zanosila,obstaja zanjo samo tisti fantek in nobeden drug.
Pii sva oba razložila,kako je in v bistvu sedaj sploh nobene ne pogreša od njiju,ker dobi dovolj ljubezni od naju in od moje družine.Potolaži se Kerensa,vem da te žre,samo zavedaj se,da ti delaš dobro tvojemu otroku,za kar ti bo enkrat hvaležen v življenju in najbolj pomembno je to,da te ima Jan rad in te spoštuje.
Zaželi mu tudi čestitke iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.10.2005 18:17:25   
CUKRČEK
ŽLAHTA-STRGANA PLAHTA!!!!!!

vse najboljše Janu...najpomembneje je, da ima mamo in očima, ki ga imata rada in se spomnita na njegov praznik. Na ostale se ne oziraj.....zgornji pregovor še kako drži. Je pa mamam ponavadi res hudo zaradi takoh stvari....pa ne zato, ker bi bile pričakovale goro daril ampak vsaka mama bi rada, da je otrok zaželjen od okolice in da se ne počuti zapostavljenega.
Važno, da ima vaju in da to čuti.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.10.2005 19:40:22   
HuAnita
Čestitke Janu! user posted image  user posted image  user posted image
Drugič pa nas RRjevke povabi, pridemo kamorkoli in vse snedemo!user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.10.2005 20:25:52   
kapica
Hm, Kerensa meni je tudi zal da je bilo tako. Ampak kakor si napisala se je Jan res imel tako lepo da morda ni mislil na vse to ali na druge. Ti pa to drugace dozivljas kot mamica in te bo tudi se naprej jezilo. Vazno je da se imate vi radi, da ste imeli lep dan in uzivali.

Janu pa zelim vse vse najboljse za roj. dan, naj bo se naprej priden fantek in tebi v ponos!!!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.10.2005 20:33:30   
mehurčica
Joj, to pa res ni lepo.user posted image

Janu želim VSE VSE VSE NAJBOLJŠE! Naj se mu izpolnijo vse želje!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?