emaa
|
Živjo punce. Sem prebrala, da je bambi rodila, še malo pa bojo vse fosilke mamice, kako bo fino. Da jaz poročam kako sem opravila. Pridem noter, pogleda, vidi da po laparo, dveh ciklus klomifena (glede na mojo diagnozo) ni bilo nič, pa je rekla, zdaj pa naprej. Sem bla kar presenečena, sem pričakovala, da bom mogla težit. Pa pravi, brez veze komplicirat, pa podaljševat, zdaj nam ostane IVF ET (embrio transfer, za tiste, ki ne vejo), če nam vmes rata zanosit, pa tudi super. Čeprav upanja je bolj malo. Zdaj moram pa vse izvide dostavit, da lahko da papirje na konzilij. Glede čakalne dobe na odgovor s konzilija, je pa povedala, da ona da svoje pacientke vsakih 14 dni naprej, tako da od takrat, ko je dokumentacija popolna, imaš odobritev v treh tednih, potem pa čakaš na vrsto. Moj mora še GK opravit spermiogram in razgovor z andrologom, jaz moram dat kri za HIV in take preglede, prnest original izvide hormonov, izvid UZ in brisa (mi ga nazadnje ni delala), jutri začnem klicarit za termine, da bova čimprej imela vse nabrano. POtem pa proti najini . Glede službe je pa tako. Pr nas šef uvaja neko novo sistemizacijo, ki je neživljenjska (brezvezna in benda po domače), ki ne more zaživet. Ker noče sodlevat pri izvajanje, je izvajalec ne more izpeljati, to je bila ena moja nadrejena sodelavka, ki je dobila ta mesec zaradi tega odpoved. Zdaj bo morala to naredit moja šefica, ki tega ne bo mogla izpeljat, ergo odpoved čez 4 mesece. Ker sem potem še edina jaz na primernem delovnem mestu, sem potem na vrsti jaz. Če zavrnem izvajanje tega, sem odpuščena že prej, razen seveda, če sem noseča ali na bolniški. Tako, da sem ful zadovoljna, ker bom če bo vse po sreči, že noseča takrat. Držite se punce, ameli ti pa pohiti. Ema
|