Ojla! Končno mi je uspelo oglasiti se še v Za nas. Jaz sem kar po starem in v pričakovanju konca tedna, ko bomo videli ali sta Klomifen in Dabroston kaj pomagala. Izcedka sicer še ni, tako, da je v vsej stvari vsaj nekaj pozitivnega. Me pa tokrat bradavičke bolijo kot hudič. Eh bom že preživela. Špela100 morda je pa ne bo. Držim pestke. Bambi tvojega javljanja sem pa bila tudi zelo vesela. Te kar nekaj časa ni bilo med nami. Pa kdo bi ti zameril, saj te razumemo, da se raje cartaš s pikico pod srčkom. A fajn brca? Moje snidenje z dragim je bilo pa bolj tak. Kot za stavo sva se malo po tistem skregala na smrt in zdaj greva vse skupaj bolj na easy, saj naju je ta močna želja po pikici skoraj razdružila. Ameli a si še doma? UnderEja a je šel dragi po teste? Jaz upam, da se bo iz tega kaj lepega izcimilo. Punce a katera kaj ve, ali več v Sparu ne prodajajo testov Yes or No? Jaz sem jih zadnjič pri nas iskala pa jih ni bilo. Ronni kako si pa kaj ti? Kako je bilo na izpitu? Emamair jaz grem tudi jutri migat. Že komaj čakam. Astra jaz ti iz vsega srca želim, da ne bo potreben IVM. Vampirka upam, da bo pozitiven rezultat tudi pri tebi. Morda pa uspe tokrat vsem trem. To bi bilo res enkratno. Zdanjič smo bile "skupaj" na UZ-ju, pa še srečke nosečke bi postale isti mesec. Pia73 tebe pa že tudi malo pogrešam tule gori. Kako kaj sinčka? Upam, da ste zdravi. In Pika74, a si že odšla avanturi nasproti? Želim ti tudi, da boš težavice čimprej odpravila. Tia ku ku, pokukaj kaj k nam, ko bo čas. MucaMaca kje se pa ti skrivaš? Verjetno že kar odštevaš dneve do ponovnega snidenja s Slovenijo. Punce vsem en lep pozdrav in se beremo, Anitka