|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (275.nadaljevanje)
27.9.2005 7:24:04   
simi73
Jst tud mislim da je bambi user posted image .
ema, kako si kaj? Si še na klomifenu? Jst sem bla včeraj na UZ (12. dan cikla) in je lepo veiden en 24mm folikel na levem jajčniku. Zdaj pa sam še akcijauser posted image , pa pestke držat, da kaj rata.

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.9.2005 7:37:41   
biba77
Simi73, ce je bil vceraj 24mm potem je danes ze na poti do maternice, ha? Sta se ze nasla s plavalckom... user posted image

Ja, punci, bambi mi je zjutraj pred sesto poslala sms, da ji je nekaj vode odteklo, da je v porodni sobi in odprta 1 cm.

Drzim pesti, da bo porod cimlazji! user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.9.2005 7:48:52   
simi73
Astra, sam mi je moja G rekla, da bo čez kakšen dan šele počil.user posted image
Šit, pa glih včeraj sva z mojim mela pavzouser posted image , ker je tko pozno prišel pa ful utrujen je bil. Eh, če sva zamudila, bomo pa še kakšen mesec počakaluser posted image
Mogoče se bojo pa plavalčki od nedelje prijeluser posted image .
lp

za bambi pa res tud držim pestke, da bo dete čim lažje ven prišlouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil simi73 -- 27.9.2005 7:51:17 >

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.9.2005 7:59:47   
emaa
ne simi nimam več klomifena, mam pa danes neplodnostno, popoldne ob 16, pa bomo videl kaj bo dobrega. Mal se bom zagrebla, da bi mi papirje počasi naprej na IVF dala, ker če mi bo šele naslednje leto aprila, potem, bom mogla rečt ne hvala, ker bom verjetno že brez službe. To bom pa razložila drugič, zdejle letim v štore na psolovni sestanek.
Upam, da bambi hitro opravi.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.9.2005 8:02:30   
ameli
user posted image user posted image user posted image  za Bambi in njeno pupikouser posted image . Sedaj pa moram res pohiteti, ker me bodo drugače vse oktobrke prehiteleuser posted image

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.9.2005 8:09:58   
Anonimen
Ohej dekleta!!!!!!
En lep lep pozdrav iz moje strani za vse vas!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
27.9.2005 9:21:18   
ronni
Uauuuuuuu,super,tudi jaz držim pesti za Bambiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Anamair,sem prav slišala-da greš v Štore? Pridi na kavico. Res škoda,da nisem prej vedela-upam pa, da boš lahko kaj pogledala na forum,preden boš doma.

Saška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.9.2005 9:24:29   
ronni
Hoj,anamair!!
Kot naročeno-da greš na psolovni sestanek-jaz pa sem pravkar dobila psa Hala!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še tak se rad loviuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.9.2005 9:29:24   
ronni
Emamair,oprosti zaradi imena!!!user posted image
Hecala sem tebe,pa me je takoj Bogec kaznoval-da sem se še sama zmotila.

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.9.2005 10:13:34   
biba77
Bambi se nic ne javlja, tako, da je verjetno res "zaposlena" v porodni sobi...user posted image user posted image user posted image
Vampirka, kako si danes?
Jaz sem vceraj imela malo vec belega toka, danes pa imam ze od jutra po malem nonstop neke krce. Malo na desni, malo na levi... user posted image To mi malo otezuje poskuse "ne misliti na izid IUI".user posted image

Kje pa ste vse ostale??? user posted image user posted image user posted image Se spite? user posted image

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.9.2005 10:35:06   
tinkamiška
U Bambi, drži se!! Pa bom še jst pripopala ene par [sm=pikapoka1.gif" border=0>user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  za tebe in pupiko

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.9.2005 11:14:25   
Anonimen
Oj pupe!
Nisem (še) fosečka. Moj mi je včeraj prinesel eno vrečko testov (je rekel v lekarni, da jih bomo skalibrirali pa ugotovili kateri je najboljši user posted image ) in sem danes zjutraj izbrala Clear blue. Minus user posted image mi je pokazal lump!
Zdaj pa čakam ali bo prišla user posted image ali pa bomo čez nekaj časa spet testirali.
Vsem, ki ste na istem pa želim, da vam pokaže plus! Ker minus mi ni všeč sploh! user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
27.9.2005 11:22:30   
biba77
user posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivno mesljenje! Daj, se nas ostale malo okuzi... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.9.2005 12:04:33   
emaa
ronni sorry sem že nazaj, sem šele zdaj vidla. Bom pa kdaj drugič, ko bom mimo hodila (slej ko prej bom).

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.9.2005 12:11:03   
Kalina
Hej bejbike mojeuser posted image

Evo po dolgem cajtu se lahko se jaz javim, sicer se nisem mogla prijavit na novo RR, neki zarad JavaScripte, pa sm obolevala, in sm danes koncno zrihtala vse in sm to vesela...Pri meni nic novega, no ja, vsaj dobrega ne...se vedno sem na injekcijah in danes je ze kar 13 dan, mene bo pa pobralo od vsega, kot fizicno in psihicnouser posted image foliklov je veliko, ampak so vsi tako premajhni, vceraj sem imela UZ in so bili sele 13mm veliki, morala bi pa ze imeti punkcijo, tko da moram se cakat na 7mm, samo nevem ce mi bo ratalo, ker ze imam hiperstimulacijo, in vsa sm napihnjena, slabosti, nemorem hodit normalno, pa pocasi se bo zacela nabirati voda v trebuhu, tako da mi je vceraj dr reku da naj se pripravim na krizo in da bom morala priti lezati v bolnico, ker me morajo imeti pod nadzorom, ampak, da misli da bo bomo prispeli do punkcije..user posted image upam! user posted image

tkole, oprostite, ce sm vam zamorila, ampak sm morala malo pojamrati, ker nemorem vec tiscati vsega v sebi...aja pa tko sm obcutljiva, ce mi samo cudno pogledas, jokam kod dez!user posted image

Poljubcki od Kaline
Uh, upam da ste vse punce zdrave, vesele in nasmejaneuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.9.2005 12:14:27   
emaa
Kalina bom držala pesti, da te vse tegobe nehajo pestit, prideš do punkcije, transferja in potem do pozitivnega testa

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.9.2005 12:16:06   
Kalina
Hvala iz srca emamairuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.9.2005 13:07:02   
Anonimen
Kalina, drzi se!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
27.9.2005 13:22:36   
tinkamiška
Kalina drži se! Stiskam pesti zate in tvoje filokle!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.9.2005 13:48:08   
Nannn
Hojla Anitka in ostale bejbe user posted image

Mislim da bi bil ze casa da se vam tudi jaz kaj javim...pri meni je vsak dan kaj novega...Izvedeli smo da bomo imeli pupo in da lepo raste...bila sem tudi na 3D UZ-morfoligiji pri dr.Res in uzivala ob gledanju pupe eno uro...za popotnico pa dobila par filmckov da lahko anso pupo gledamo tudi doma user posted image user posted image  zelo lepa izkusnja...pocutje je enkrat bolj slabo drugic bolj dobro...trebuscek mi kar raste in se mi zdi da ko smo bile na srecanju januarcic da imam najvecji trebuscek...nosim pupo cisto spredaj in je normalno da je temu primeren tudi trebuscek...vcasih se ze komaj premikam user posted image  kilogrami gredo neusmiljeno gor tako da sem sedaj na +7  user posted image   

Lepo bi vas bilo spet videt in z vami malo pocvekat...upam da cimprej zasedete mesto zraven mene in ostalih user posted image   zelim vam iz srca da se to zgodi cimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja kaj se dogaja z Bambi?

Lep soncen dan user posted image

Nannn user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.9.2005 14:51:56   
simonas
Zdravo punce!

Evo še mene, da ne bo katera mislila, da sem pozabila na vas. Odkar imam pomoč v službi, sem tako malo na svojem računalniku, da nič kaj ne uspem prebrat. Zjutraj na hitro kaj preberem potem pa user posted image . Ampak kljub temu vsak dan mislim na vas in upam, da se vas bo čim več pojavilo na sosednjem forumu.

Kako je kaj z Bambi? A ima katera sveže novičke? Sem pač radovednica?

Mi smo zdaj v 23 tednu. Naš user posted image  pridno brca mamico sem in tja, tako da ne bi slučajno pozabila kaj ima v bušiju. Sicer pa to ni možno, saj mi je buši v zadnjih nekaj tednih tako zrasel, da se sama sebi čudim. Zdaj vsaj ne zgledam več bajsika ampak user posted image  (ki je malo bolj okrogla) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nikar izgubit upanja punce. Me vse, ki smo kdaj čakale na dan D skupaj z vami mislimo na vas in držimo figiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi vendarle ratalo.

Čim lepši dan vam želim, midva pa grema počasi domov!

Simona

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.9.2005 14:57:29   
Nannn
ane januarcica lepo bi bilo da kmalu zagledamo vse bejbe tudi na nasem forumu user posted image user posted image

Nannn user posted image

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.9.2005 14:57:59   
vampirka
Punce moje zlate! Pogrešam vas, ampak imam toliko dela, da še berem ne vseh postov user posted image

Kalina, hudo mi je brat, da te tako mučijo - mogoče bi morala poskusit z IVM, ti spunktirajo nezrele folikle in jih vzgojijo do konca v labu.

Anitka, katera je zmagala na natečaju za najboljši predlog??? user posted image  Jaz imam enega krutega: moja služba user posted image ...

Astra, hvala za skrb...upam da krči pri tebi pomenijo kaj dobrega, kaj nič v zvezi z rdečo barvo user posted image !!! Jaz se počutim popolnoma normalno - ponavadi me bolijo joškice po O, zdaj pa nič. Pritisk v spodnjem delu trebuha pa čutim samo ob dolgotrajnem sedenju (kar je zadnje čase vsak dan user posted image ). Ne vem, nič več in nič manj "znakov" nimam kot v preteklih mesecih. Bo treba še kak teden (ali malo več) počakat, pa nam bodo testki pokazali - upam, da vsem nam user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !

Mi pa pred mojo nestrpnostjo pomagajo vaše zgodbe - komaj čakam rezultate vseh vas, ki boste testirale prej kot v enem tednu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.9.2005 15:29:18   
Anitka
Hojla!

Danes sem pa malce žalostna. Sem ravnokar prišla s pogreba ženske, ki bi bila danes stara 51 let, pred slabimi tremi leti pa je v isti starosti umrl tudi njen mož, tako, da sta otroka  (27 let in 23 let)ostala brez obeh staršev. Kako je življenje ali usoda ali kaj že kruto!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

A naša user posted image BAMBI je pa že v porodni. Draga moja naj porod mine čim lažje in da bo z vama vse O.K. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AMELI ja pohitet bo treba, drugače bodo res oktoberčice pred vama.

SIMI73 hitro proč od računalnika in otročke delat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EMAMAIR sporoči kako boš opravila v neplodnostni. In zakj si napisala, da boš brez službe? Jaz ti želim, da se tudi to uredi. Sicer boš pa že prej srečka user posted image

O NEVA6 nas je tudi našla user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako kaj naša babi? Upam, da te "mularija" user posted image user posted image user posted image user posted image uboga.

ASTRA jaz te popolnoma zastopim  glede oteževanja poskusa ne misliti na rezultat. Tudi mene skoraj vsak dan nekaj po malem pika in špika in danes je bilo spet nekaj čisto rahlo obarvanega izcedka. Ne vem no user posted image user posted image user posted image  Naj že mine ta teden in če hudiča do petka ne bo, bomo delali test.

UNDEREJA jaz upam, da bo ta minus prav kmalu plus (na drugem testu seveda).user posted image user posted image

KALINA upam, da vse težave prav kmalu nadomsti en lep plus na testerju. Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

O NANNN sem se te prav razveselila,saj te že dolgo ni bilo naokrog user posted image user posted image  In vi boste imeli pupo - kako lepo. A imena so že izbrana?

Pa SIMONAS si je vzela malce časa spet za nas user posted image user posted image  Kako lepo je videti, da se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tudi mamice še vedno vračajo spodbujat nas fosilke, ki bomo upam, da tudi kmalu fosečke user posted image user posted image user posted image

VAMPIRKA vsi predlogi so bili sprejeti in bodo kmalu nagrajeni z user posted image user posted image

Lep pozdrav tudi vsem ostali: Tinkamiški, Cmokcu, Pii 73, Piki 74.......

Se beremo,

Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.9.2005 20:09:37   
Marina_
Astra kako je naša Bambi??
Javi prosim

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?