Kalina
|
Hej bejbike moje Evo po dolgem cajtu se lahko se jaz javim, sicer se nisem mogla prijavit na novo RR, neki zarad JavaScripte, pa sm obolevala, in sm danes koncno zrihtala vse in sm to vesela...Pri meni nic novega, no ja, vsaj dobrega ne...se vedno sem na injekcijah in danes je ze kar 13 dan, mene bo pa pobralo od vsega, kot fizicno in psihicno foliklov je veliko, ampak so vsi tako premajhni, vceraj sem imela UZ in so bili sele 13mm veliki, morala bi pa ze imeti punkcijo, tko da moram se cakat na 7mm, samo nevem ce mi bo ratalo, ker ze imam hiperstimulacijo, in vsa sm napihnjena, slabosti, nemorem hodit normalno, pa pocasi se bo zacela nabirati voda v trebuhu, tako da mi je vceraj dr reku da naj se pripravim na krizo in da bom morala priti lezati v bolnico, ker me morajo imeti pod nadzorom, ampak, da misli da bo bomo prispeli do punkcije.. upam! tkole, oprostite, ce sm vam zamorila, ampak sm morala malo pojamrati, ker nemorem vec tiscati vsega v sebi...aja pa tko sm obcutljiva, ce mi samo cudno pogledas, jokam kod dez! Poljubcki od Kaline Uh, upam da ste vse punce zdrave, vesele in nasmejane