Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 10:29:56
|
|
|
|
Hopeful
|
Hvala punce, za vzpodbudo in ostalo. Danes so mi prekinili postopek . Tako, da čakat na decembrsko in tokrat v dolgi postopek. Sedaj sm imela kratkega. Tko, da enkrat januarja v nove boje. Sm pa danes spoznala tam dve soborki in smo se prec ujele, šle na kavico,...vglavnem so že velik dale skoz in mi vlile tolk ene pozitive . Vse te dni od nedelje naprej sm jokala k dež, danes sta mi pa onedve res ob pravem času prišle nasprot. Vsem vam želim velik folikelčkov, pluskov !!! VSE DOBRO PUNCE !!!! Pa še eno vprašanje: A je bolje, da se že zdej naročim k moji gin. za novo napotnico? Al kako to zdej poteka? Na konzilij ne rabim spet, kot sm razumela sestro.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 10:32:41
|
|
|
|
Hopeful
|
IZVIRNO SPOROČILO: limonca* ČE greš na punkcijo pomeni, da si izkoristila postopek, ampak glede na to da ne gre vse tako kot mora, je boljše da se prekine in štartaš čez kak mesec ali dva znova, brez da si porabila en postopek. A če so mi oni prekinili postopek, se ne šteje?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 10:45:10
|
|
|
|
mickybap
|
puncee tukaj sem,nisem imela interneta...... :D danes je 7 dni od transferja,vse je normalno,sam mal mucnine,nič posebnega,kaj pa viiii :D upam da bo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 10:58:37
|
|
|
|
jona klara
|
če ne pride do punkcije, se postopek ne šteje
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 11:06:16
|
|
|
|
mickybap
|
puncke kaksna je blastocista 3 aa??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 14:28:14
|
|
|
|
dekca
|
Samo ne vem, če ni pri nas trojka najvišja, abeceda je prava, številke se pa razlikujejo od laboratorija do laboratorija, to smo že enkrat ugotavljale. Jaz sem prvič imela 3AB.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 15:55:41
|
|
|
|
zari
|
Hopeful bodo vsaj naslednjič vedeli kako odreagiraš na določena zdravila in naj bo naslednji postopek zares uspešen in nakoncu ali pa . mickybap kdaj nameravaš lulat, še vedno držim pesti .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 16:03:30
|
|
|
|
mickybap
|
zari ne vem,cakam 15..11 betu
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?