Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 15:01:35
|
|
|
|
Hopeful
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda Hoperful- Sej bo, ni rečeno da se še kakšen ne pojavi. Kdaj imaš zdaj spet uz? Vem kako je smotano to, ko slabo reagiraš ( kot sem jaz zdaj)... je smotano že zarad tega ker komot gre en postopek v nič Jutri imam spet UZ, tko da bom vidla kaj bo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 15:05:07
|
|
|
|
Hopeful
|
Hvala punce za vzpodbudne besede
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 15:38:42
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera Midva greva pa v torek na prevzem zdravil. Zdaj se pa kar hitro bliža vse skupaj . Ja ja še malo in špike , imam pa mal občutek da bova skupaj trepetalki, če bo vse po sreči seveda (če bo pri meni ovulacija in tako dalje...), saj imaš kratek postopek a ne?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 18:51:17
|
|
|
|
aspera
|
Kratek postopek imam, ja . Jaz pričakujem potem šele v začetku naslednjega tedna. Kdaj pa ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 19:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej punce
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 20:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
hej punce (prehitro sem nekaj pritisnila) z mojim sva si vzela podaljšan vikend in šviznila na morje možgančke dat na off in prišla je tudi tako da zari v torek grem na prvi UZ za IUI.. ne vem kako to poteka,tako da ne vem niti kaj me čaka,kdaj začnem z špikami.... no jaz upam da novemrbra pričakamo srečno punce! navijam za vse nas
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 20:10:03
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspera Kratek postopek imam, ja . Jaz pričakujem potem šele v začetku naslednjega tedna. Kdaj pa ti? No jaz pa jo pričakujem, tu nekje do 13.11. potem pa počasi po eskimčka.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 20:16:46
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hej punce (prehitro sem nekaj pritisnila) z mojim sva si vzela podaljšan vikend in šviznila na morje možgančke dat na off in prišla je tudi tako da zari v torek grem na prvi UZ za IUI.. ne vem kako to poteka,tako da ne vem niti kaj me čaka,kdaj začnem z špikami.... no jaz upam da novemrbra pričakamo srečno punce! navijam za vse nas Suuuper!!! Torej bomo veselo navijali .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 20:19:13
|
|
|
|
aspera
|
Aja, ti greš po eskimčka? To pa sploh ne vem kako poteka. A to greš na dan ovulacije al kako? A mi lahko kaj več poveš kako poteka ta postopek? Čeprav upam, da nama že v prvo uspe, če pa ne, pa upam na kakšnega eskimčka za naslednji postopek .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 20:35:42
|
|
|
|
zari
|
No to poteka tako da pokličeš na kliniko prve dni , takrat te naročijo na UZ in dobiš ovulacijske teste, ko so pozitivni ponovno pokličeš nazaj in ti dajo termin za transfer, vmes še zna bit kakšen UZ. Potem trepetaš, da eskimček preživi odtaljevanje, dobiš še neko injekcijo za podporo in čez 14 dni krvni test in to je to, pač nekaj podobnega. To je za spontani postopek, men je še rekel gin. da dobim aspirin za podporo, če se prime seveda, zaradi moje slabe zgodovine.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 20:39:53
|
|
|
|
sitka mala
|
Ajmo punce, sem že odprla novo temo, da bomo v koraku s časom
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.11.2013 12:52:48
|
|
|
|
Hopeful
|
Mislim, da se pri meni ta postopek počasi končuje. Danes spet komaj najdla en mali folikel 11mm. Je pa osmi dan ko si dajem puregon 150, sedaj mi je povečala na 200. V sredo spet uz, ampak sm čist na tleh. Slabo kaže, tko sm žalostna.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.11.2013 15:53:14
|
|
|
|
zari
|
Ne obupaj, a je to drug folikelček, ker si včeraj napisala da je večji, pa tud od položaja je odvisno kako zmeri. držim pesti da se vse dobro izteče.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.11.2013 16:05:05
|
|
|
|
Hopeful
|
IZVIRNO SPOROČILO: zari Ne obupaj, a je to drug folikelček, ker si včeraj napisala da je večji, pa tud od položaja je odvisno kako zmeri. držim pesti da se vse dobro izteče. To jeta, kot včeraj. Dans ga je fulll iskala, že odnehala pa je rekla dejva še enkrat pogledat in je najdla. Ampak zmerla drugač. Na ekranu sm vidla 10,71 če je to od folikla mera. Do kdaj kej dr. vztrajajo z inekcijami?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.11.2013 16:13:17
|
|
|
|
zari
|
mogoče bo pa drugačen odmerek res pomagal, te pa popolnoma razumem da te skrbi vse skupaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.11.2013 16:29:55
|
|
|
|
aspera
|
Hopeful, sej mogoče bo pa še kakšen zrastel, če ti je zdaj dozo povečala. Če se prav spomnim, je Radenski še tik pred IUI-jem (po tem, ko je imela zadnji UZ in so ji rekli, da je za stopko) zrastlo toliko foliklov, da ji potem sploh niso delali IUI-ja, tako da je še vse možno.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.11.2013 16:54:10
|
|
|
|
Rosalinda
|
No da se oglasim tudi jaz .. Midva sva danes bila na razgovoru decembra začnem z kt potem pa z 9.1.14 začnemo šopati z špiki in po 20.1. bomo držali pesti da bo - sem dokaj optimistična tudi moj me kar dosti bodri glede na to da že 4 leta ni nič in sem zmeraj bila razočarana ko sem dobila tako da verjamem da mi bo oz.nama bo uspelo - zato upam da bo oz.vem da Vam bo tudi Vam punce samo brez skrbi prej ali slej bo napočil tudi naš čas ... Želim vam ogromno ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 4.11.2013 19:10:48
|
|
|
|
sitka mala
|
Hopeful ne še obupat no!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 5.11.2013 9:09:36
|
|
|
|
Hopeful
|
Živjo punce. Začela sm krvavet pa ful me boli spodnji del trebuha, kot pri . Si pa od 28.10. dajem puregon, od sobote pa še cetrotid zravn. Nevem kaj je zdej to . Sm klicala tja, pa mi sestra rekla nej jutr pridem tko k smo zmenjeni. K včer so mi dozo zvečal iz 150 na 200, dans mi ni blo treba it na uz. A to pomeni konec postopka?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 5.11.2013 20:41:58
|
|
|
|
zari
|
ojoj to pa ni uredu, a imaš rjave izcedke ali kri? No jaz sem imela v zadnjem postopku med špikanjem rjav izcedek in me je gin. mal čuden pogledal, da to ni uredu, vendar ni bila krvavitev iz materničnega vratu in smo lahko nadaljevali. No upam da se bo vse vseeno dobro izteklo. Samo če se bo pa bolečina stopnjevala pa se pojdi k dežurnemu pokazat, ker to niso heci.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 5.11.2013 21:07:52
|
|
|
|
Hopeful
|
Prov kri, kot menstruacija . Sm šla pol dopoldne tja, k sm še enkrat klicala in so rekl naj se pridem pokazat. Že na obrazih jim vidš, da ni nč dobrga. Kakšnga pravega odgovora zakaj bi krvavela, nisem dobila. Endometrij je ful tanek, cista je še vedno prisotna (ni počla, pa da bi zarad tega), folikel droben, dans je ta ginekologinja vidla na drugi strani 2 nova, ki jih prej tud omenjal niso. Nevem grozn mi je res. Dans sm si še dala inekcije, jutr spet uz.Ne kaže dobr.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 5.11.2013 21:20:29
|
|
|
|
tara.81
|
Hopeful...tudi jaz sem imela med špikanjem s Puregonom krvavitve enake kot med . Krvavitev je trajala 2 dni, Reša sem takrat takoj poklicala in je rekel samo, da naj se špikam naprej in je šlo to mimo. Pridelala sem takrat 10 celic. Zakaj je prišlo do krvavitve ne vem. Se pa spomnim, da je še ena punca takrat pisala, da je imela vmesne krvavitve, mislim da je bila to oreh in tudi pri njej ni bilo nič takega. Tako da NE OBUPAT!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 5.11.2013 21:20:41
|
|
|
|
zari
|
Ne obupaj!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 8:37:08
|
|
|
|
oreh
|
Ojla, po dolgem času spet pozdravljene. berem vas dokaj redno in držim pesti za vsako. hopeful, res je, imela sem krvavitev kot pri , nekaj dni po začetku špikanja s puregonom, pa je rekel, da krvavitev nima veze s špikanjem, no rezultat tistega postopka, kjer je bila krvavitev, polžja rast mislim, da tudi 1 vidnega folikla, na koncu pa 4 punktirani, kljub krvavitvah in pesimističnih napovedih, mi zdajle ne da miru 6 kg babnica v mojem naročju . ne obupat, v postopku nikoli ne veš kako se bo končal, zagotovo pa se bo enkrat s
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 6.11.2013 9:20:11
|
|
|
|
limonca*
|
hopeful, bolje je, da ti prekinejo postopek, kot pa da vztrajaš, čeprav vem, da je težko. Verjemi, imam za sabo ogromno postopkov in vem določene stvari. ČE imaš tako malo foliklov, ki toooliko časa rastejo imaš malo šans, da bo uspelo. Edometrij praviš da je tanek, se pravi, da sploh ni primeren za vgnezditev, plus tega boš že bolj proti koncu cikla, če ti delajo ET, kar pomeni, da je endometrij prezrel. Bodi pametna in prekini postopek. ČE greš na punkcijo pomeni, da si izkoristila postopek, ampak glede na to da ne gre vse tako kot mora, je boljše da se prekine in štartaš čez kak mesec ali dva znova, brez da si porabila en postopek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?