|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september/oktober 2013
30.10.2013 21:29:37   
Aleda
Hopeful- kot so že ostale povedale je odvisno od protokola in vsake posameznice kako reagira na zdravila. Jaz recimo sem imela dolg postopek in sem se špikala kar 32 dni. Sem imela podaljšan suprefact za en teden in še puregon za en dan, to se pravi če bi blo tako kot mora bit bi se jaz špikala ene 23 dni.

Monsy- o super držim pesti da ti čimprej mine do postopka user posted image Glede transferja pa nisem videla, ker v lj ti ne dajo uz, sam noter vstavjo in je.

Mickybap- tut jaz držim pesti za jutri, upam da nam sporočiš lepe novice.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 526
31.10.2013 14:14:25   
mickybap
sem bila na tranferju danes,in od 6 celica 5 se je oplodilo enga blatocista)so mi ustavili enga (blatocista) zamrzovaliiii :D :D dr mi je povedao da ni potrebno dva zarodka ker sem mlada :D :D :D zdaj cakamo 15.11 za betu user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mickybap -- 31.10.2013 14:18:01 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 527
31.10.2013 19:16:04   
Aleda
Mickybap- ma superuser posted image skoraj vse so se oplodile, bravo! Zdaj pa držimo pesti za plusek user posted image

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 528
31.10.2013 19:25:15   
monsy
Mickybapuser posted image SUPER!!!!!
najtežje od vsega je čakanje,...a verjamem da bo en lep user posted image te razveselil!!!!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 529
31.10.2013 21:50:24   
aspera
mickybap, krasno, sedaj pa držim pesti za user posted image . A potem imaš še zamrznjenčke? To je tudi super, če slučajno sedaj na rata, ampak itak bo user posted image .

Vidva sta imela ICSI, če se prav spomnim. Ali je imel partner slabo seme? Zato me zanima, ker je pri nama tak primer in sem radovedna kakšne šanse imava za čim več oplojenih celic user posted image .

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 530
1.11.2013 8:09:54   
zari
Aleda in mickybap pridno božajta bušekauser posted image in čez slabih 14 dni dve lepi črticiuser posted image , ker že skoz stiskam pestkeuser posted image .

Tejchy 25 čestitkeuser posted image in srečno do koncauser posted image .

Hopeful veselo špikanje, jutri pa prvi UZ, držim pestke da folikelčki pridno rastejo. Kje pa sta v postopku? Glede špikanja pa je res tako kot so napisale punce, odvisno je od protokola, jaz sem se nazadnje špikala cirka 30 dni (dolgi postopek).

Jana klara kako pa sedaj naprej?user posted image user posted image

*Lily* no in a so bile slabosti zaradiuser posted image ? A si že lulala?

Poka kdaj pa po eskimčka? Koliko pa jih imata?

Anonimnauser posted image kako punkcija? Koliko celic in kdaj imaš transfer? Držim pestke da se jih čimveč oplodiuser posted image . Kje pa sta v postopku?

anonimna a si že v postopku za IUI v MB?user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 531
1.11.2013 9:44:55   
Hopeful
zari : Hvala user posted image !! V postopku sva v Lj, imam pa kratek postopek. Včeri sm mal višje si dala inekcijo, a je to kej narobe? vrjetn ne, vseen vprašam user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 532
1.11.2013 10:47:48   
zari
Ne ne ni panikeuser posted image . Pač si daješ pod predelom popka, ko si daješ dve špike pa tud, jaz sem si dajala na vsako stran eno, drug dan pa kontra.

(odgovor članu Hopeful)
Neposredna povezava do sporočila: 533
1.11.2013 10:57:18   
pumpkinka
živjo punce!

Pridelala 4 celice, z razliko od prejšnih postopkov (8 celic) je bila punkcija zdaj dosti bolj boleča. sva pa v Lj. transfer bo pa najverjetneje v torek.

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 534
1.11.2013 11:04:05   
zari
Živjouser posted image .

Res je odvisno kdo ti punkcijo dela, sedaj pa počivaj inuser posted image da se vse lepo oplodijo.

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
2.11.2013 10:38:04   
Hopeful
Ojla punce,
dans sm imela 1.UZ, pa sm mal zmedena. Neki je vidla 24mm, pa ne ve a je cista al je folikel.
A je možno, da bi od ponedeljka, ko sm začela z puregonom tolk zrastu? Še en je bil pa 11mm.

Kri so mi vzel, da vidjo a je cista al kaj. Jutr zvem. So mi pa dal še cetrutid al kako že ( se mi ne da it pogledat heheh), da če je folikel že tolk velik da ne poči. Sm se kr zjokala k nevem kaj bo user posted image .

Lp

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 536
2.11.2013 15:05:36   
zari
Ojoj, resnično upam da se bo jutri vse razjasnilo. Res je mala verjetnost, da je folikel tok zrastel ampak nikoli se ne ve, oni že vejo kaj delajo, jim moramo zaupat. Se pa spolnim da sem tud jaz imela v drugem postopku podoben primer, je sam rekel da je verjetno vodena cista ker pač je bil kao folikel v povprečju večji od ostalih in sploh niso delali panike in se je vse normalno izteklo, ostali folikli so rastli in je blo to to.

(odgovor članu Hopeful)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.11.2013 17:02:43   
monsy
hopeful od ponedeljka do danes je možno da ti tolk zraste kakšen folikel. jaz sem že 6.dan špikanja imela dva velika 19 in 20mm.....tko da lahko da tudi ni cista!

Srečno ju3, pa javi.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 538
2.11.2013 18:04:40   
Hopeful
Hvala punce za odgovor.

Kaj pa če ugotovijo, da je cista a lahko kljub temu potem naprej pustijo folikle rasti? Ker si bom dans dala inekcijo za zaviranje rasti foliklov oz. cetritude.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 539
2.11.2013 19:50:29   
Aleda
pumpkinka- držim pesti da se zdaj vse 4 oplodijo! Zanimivo glede reakcije, tut jaz sem imela tokrat zelo malo foliklov

Hopeful- jaz sem cisto že dvakrat, sam sem imela dogli postopek in so mi sam še za en teden podaljšali suprefact, ti imaš pa drugačen postopek tak da ne vem.

(odgovor članu Hopeful)
Neposredna povezava do sporočila: 540
2.11.2013 21:28:29   
aspera
Aleda, kako se pa ti počutiš, a se ti zdi, da se kaj dogaja tam spodaj user posted image ?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 541
2.11.2013 22:04:58   
Aleda
Ojla, ja včasih me malo tišči, malo me špika spodaj...je podobno kot pri obeh postopkih do zdaj, drugih znakov zaenkrat ni. Bomo vidli, če ne bo menstre bom delala test v petek.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 542
2.11.2013 22:33:10   
aspera
Pošiljam pozitivne misli in upam, da nam sporočiš v petek lepo novico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.11.2013 9:13:44   
Hopeful
Ojla punce.
Evo prišla z UZ. Je cista user posted image . Ampak sem se zarad druge stvari zjokala, komaj je našel 1 folikel in to samo slabih 13mm. To je kar malo a ne, po enem tednu puregona?
Sem v kratkem postopku, tko da sploh nevem a je možno kaj al bom morala čakat na drug postopek. user posted image

Lp

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.11.2013 10:22:07   
Aleda
Pozdravljene na ta deževen dan, vsaj pri nas je.... sem že tako sita tega dežja user posted image
Aspera-hvala za pikepoke in misli, jest srčno upam da se kaj dogaja in se je je prijelo, sem itak že malo nestrpna in bom prav težko dočakala test, upam da ne bo menstre. Še dobro da grem jutri spet v službo, da bo hitreje minilo.

Hoperful- user posted image Sej bo, ni rečeno da se še kakšen ne pojavi. Kdaj imaš zdaj spet uz? Vem kako je smotano to, ko slabo reagiraš ( kot sem jaz zdaj)... je smotano že zarad tega ker komot gre en postopek v nič

(odgovor članu Hopeful)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.11.2013 10:34:23   
pumpkinka
Hopeful
- se pridružujem Aledi, upaj na najboljše, pa tudi če je samo eden, važno da je tisti zmagovalen. Nikar pa ne obupati.

lep pozdrav, user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.11.2013 10:49:29   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: Hopeful

Ojla punce.
Evo prišla z UZ. Je cista user posted image . Ampak sem se zarad druge stvari zjokala, komaj je našel 1 folikel in to samo slabih 13mm. To je kar malo a ne, po enem tednu puregona?
Sem v kratkem postopku, tko da sploh nevem a je možno kaj al bom morala čakat na drug postopek. user posted image

Lp

Ja res je kot so punce napisale, enega potrebuješ in ta naj bo zmagovalenuser posted image . Lahko pa se zgodi, da še potem kakšnega najdejo al pa dva.user posted image

(odgovor članu Hopeful)
Neposredna povezava do sporočila: 547
3.11.2013 10:52:05   
monsy
hopeful kot so ti že punce povedale, ne obupaj, tisti eden je lahko zmagovalen!!!

Aleda pr nas tud dež skozi,...sej po moje si tud ti s primorske, vidm po pisavi user posted image mislim da bo le na vzhodu nekaj sončka,...tko da pr nas bo danes bolj dan za lenarjenje!!user posted image

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
3.11.2013 12:26:24   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Pozdravljene na ta deževen dan, vsaj pri nas je.... sem že tako sita tega dežja user posted image
Aspera-hvala za pikepoke in misli, jest srčno upam da se kaj dogaja in se je je prijelo, sem itak že malo nestrpna in bom prav težko dočakala test, upam da ne bo menstre. Še dobro da grem jutri spet v službo, da bo hitreje minilo.

No pri nas se je mal sonček prikazal, ampak piha da grozauser posted image .
No tudi jaz si iz srca želim, da se je le prijelo in te mala pikica bocka tam doluser posted image , pa saj bo ta petek kmalu tu inuser posted image user posted image user posted image za srečo.

mickybap kako pa si ti?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.11.2013 12:51:20   
aspera
Midva greva pa v torek na prevzem zdravil. Zdaj se pa kar hitro bliža vse skupaj user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?