Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 30.10.2013 21:29:37
|
|
|
|
Aleda
|
Hopeful- kot so že ostale povedale je odvisno od protokola in vsake posameznice kako reagira na zdravila. Jaz recimo sem imela dolg postopek in sem se špikala kar 32 dni. Sem imela podaljšan suprefact za en teden in še puregon za en dan, to se pravi če bi blo tako kot mora bit bi se jaz špikala ene 23 dni. Monsy- o super držim pesti da ti čimprej mine do postopka Glede transferja pa nisem videla, ker v lj ti ne dajo uz, sam noter vstavjo in je. Mickybap- tut jaz držim pesti za jutri, upam da nam sporočiš lepe novice.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 31.10.2013 14:14:25
|
|
|
|
mickybap
|
sem bila na tranferju danes,in od 6 celica 5 se je oplodilo enga blatocista)so mi ustavili enga (blatocista) zamrzovaliiii :D :D dr mi je povedao da ni potrebno dva zarodka ker sem mlada :D :D :D zdaj cakamo 15.11 za betu
< Sporočilo je popravil mickybap -- 31.10.2013 14:18:01 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 31.10.2013 19:16:04
|
|
|
|
Aleda
|
Mickybap- ma super skoraj vse so se oplodile, bravo! Zdaj pa držimo pesti za plusek
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 31.10.2013 19:25:15
|
|
|
|
monsy
|
Mickybap SUPER!!!!! najtežje od vsega je čakanje,...a verjamem da bo en lep te razveselil!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 31.10.2013 21:50:24
|
|
|
|
aspera
|
mickybap, krasno, sedaj pa držim pesti za . A potem imaš še zamrznjenčke? To je tudi super, če slučajno sedaj na rata, ampak itak bo . Vidva sta imela ICSI, če se prav spomnim. Ali je imel partner slabo seme? Zato me zanima, ker je pri nama tak primer in sem radovedna kakšne šanse imava za čim več oplojenih celic .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 1.11.2013 8:09:54
|
|
|
|
zari
|
Aleda in mickybap pridno božajta bušeka in čez slabih 14 dni dve lepi črtici , ker že skoz stiskam pestke . Tejchy 25 čestitke in srečno do konca . Hopeful veselo špikanje, jutri pa prvi UZ, držim pestke da folikelčki pridno rastejo. Kje pa sta v postopku? Glede špikanja pa je res tako kot so napisale punce, odvisno je od protokola, jaz sem se nazadnje špikala cirka 30 dni (dolgi postopek). Jana klara kako pa sedaj naprej? *Lily* no in a so bile slabosti zaradi ? A si že lulala? Poka kdaj pa po eskimčka? Koliko pa jih imata? Anonimna kako punkcija? Koliko celic in kdaj imaš transfer? Držim pestke da se jih čimveč oplodi . Kje pa sta v postopku? anonimna a si že v postopku za IUI v MB?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 1.11.2013 9:44:55
|
|
|
|
Hopeful
|
zari : Hvala !! V postopku sva v Lj, imam pa kratek postopek. Včeri sm mal višje si dala inekcijo, a je to kej narobe? vrjetn ne, vseen vprašam .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 1.11.2013 10:47:48
|
|
|
|
zari
|
Ne ne ni panike . Pač si daješ pod predelom popka, ko si daješ dve špike pa tud, jaz sem si dajala na vsako stran eno, drug dan pa kontra.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 1.11.2013 10:57:18
|
|
|
|
pumpkinka
|
živjo punce! Pridelala 4 celice, z razliko od prejšnih postopkov (8 celic) je bila punkcija zdaj dosti bolj boleča. sva pa v Lj. transfer bo pa najverjetneje v torek. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 1.11.2013 11:04:05
|
|
|
|
zari
|
Živjo . Res je odvisno kdo ti punkcijo dela, sedaj pa počivaj in da se vse lepo oplodijo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 10:38:04
|
|
|
|
Hopeful
|
Ojla punce, dans sm imela 1.UZ, pa sm mal zmedena. Neki je vidla 24mm, pa ne ve a je cista al je folikel. A je možno, da bi od ponedeljka, ko sm začela z puregonom tolk zrastu? Še en je bil pa 11mm. Kri so mi vzel, da vidjo a je cista al kaj. Jutr zvem. So mi pa dal še cetrutid al kako že ( se mi ne da it pogledat heheh), da če je folikel že tolk velik da ne poči. Sm se kr zjokala k nevem kaj bo . Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 15:05:36
|
|
|
|
zari
|
Ojoj, resnično upam da se bo jutri vse razjasnilo. Res je mala verjetnost, da je folikel tok zrastel ampak nikoli se ne ve, oni že vejo kaj delajo, jim moramo zaupat. Se pa spolnim da sem tud jaz imela v drugem postopku podoben primer, je sam rekel da je verjetno vodena cista ker pač je bil kao folikel v povprečju večji od ostalih in sploh niso delali panike in se je vse normalno izteklo, ostali folikli so rastli in je blo to to.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 17:02:43
|
|
|
|
monsy
|
hopeful od ponedeljka do danes je možno da ti tolk zraste kakšen folikel. jaz sem že 6.dan špikanja imela dva velika 19 in 20mm.....tko da lahko da tudi ni cista! Srečno ju3, pa javi.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 18:04:40
|
|
|
|
Hopeful
|
Hvala punce za odgovor. Kaj pa če ugotovijo, da je cista a lahko kljub temu potem naprej pustijo folikle rasti? Ker si bom dans dala inekcijo za zaviranje rasti foliklov oz. cetritude.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 19:50:29
|
|
|
|
Aleda
|
pumpkinka- držim pesti da se zdaj vse 4 oplodijo! Zanimivo glede reakcije, tut jaz sem imela tokrat zelo malo foliklov Hopeful- jaz sem cisto že dvakrat, sam sem imela dogli postopek in so mi sam še za en teden podaljšali suprefact, ti imaš pa drugačen postopek tak da ne vem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 21:28:29
|
|
|
|
aspera
|
Aleda, kako se pa ti počutiš, a se ti zdi, da se kaj dogaja tam spodaj ?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 22:04:58
|
|
|
|
Aleda
|
Ojla, ja včasih me malo tišči, malo me špika spodaj...je podobno kot pri obeh postopkih do zdaj, drugih znakov zaenkrat ni. Bomo vidli, če ne bo menstre bom delala test v petek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 2.11.2013 22:33:10
|
|
|
|
aspera
|
Pošiljam pozitivne misli in upam, da nam sporočiš v petek lepo novico
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 9:13:44
|
|
|
|
Hopeful
|
Ojla punce. Evo prišla z UZ. Je cista . Ampak sem se zarad druge stvari zjokala, komaj je našel 1 folikel in to samo slabih 13mm. To je kar malo a ne, po enem tednu puregona? Sem v kratkem postopku, tko da sploh nevem a je možno kaj al bom morala čakat na drug postopek. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 10:22:07
|
|
|
|
Aleda
|
Pozdravljene na ta deževen dan, vsaj pri nas je.... sem že tako sita tega dežja Aspera-hvala za pikepoke in misli, jest srčno upam da se kaj dogaja in se je je prijelo, sem itak že malo nestrpna in bom prav težko dočakala test, upam da ne bo menstre. Še dobro da grem jutri spet v službo, da bo hitreje minilo. Hoperful- Sej bo, ni rečeno da se še kakšen ne pojavi. Kdaj imaš zdaj spet uz? Vem kako je smotano to, ko slabo reagiraš ( kot sem jaz zdaj)... je smotano že zarad tega ker komot gre en postopek v nič
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 10:34:23
|
|
|
|
pumpkinka
|
Hopeful - se pridružujem Aledi, upaj na najboljše, pa tudi če je samo eden, važno da je tisti zmagovalen. Nikar pa ne obupati. lep pozdrav,
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 10:49:29
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hopeful Ojla punce. Evo prišla z UZ. Je cista . Ampak sem se zarad druge stvari zjokala, komaj je našel 1 folikel in to samo slabih 13mm. To je kar malo a ne, po enem tednu puregona? Sem v kratkem postopku, tko da sploh nevem a je možno kaj al bom morala čakat na drug postopek. Lp Ja res je kot so punce napisale, enega potrebuješ in ta naj bo zmagovalen . Lahko pa se zgodi, da še potem kakšnega najdejo al pa dva.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 10:52:05
|
|
|
|
monsy
|
hopeful kot so ti že punce povedale, ne obupaj, tisti eden je lahko zmagovalen!!! Aleda pr nas tud dež skozi,...sej po moje si tud ti s primorske, vidm po pisavi mislim da bo le na vzhodu nekaj sončka,...tko da pr nas bo danes bolj dan za lenarjenje!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 12:26:24
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda Pozdravljene na ta deževen dan, vsaj pri nas je.... sem že tako sita tega dežja Aspera-hvala za pikepoke in misli, jest srčno upam da se kaj dogaja in se je je prijelo, sem itak že malo nestrpna in bom prav težko dočakala test, upam da ne bo menstre. Še dobro da grem jutri spet v službo, da bo hitreje minilo. No pri nas se je mal sonček prikazal, ampak piha da groza . No tudi jaz si iz srca želim, da se je le prijelo in te mala pikica bocka tam dol , pa saj bo ta petek kmalu tu in za srečo. mickybap kako pa si ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 3.11.2013 12:51:20
|
|
|
|
aspera
|
Midva greva pa v torek na prevzem zdravil. Zdaj se pa kar hitro bliža vse skupaj .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?