Barbi5
|
Vsak ima pravico do svojega mnenja, to je vsekakor res. Pomoč na forumu sem poiskala, da vidim, če sem jaz ta najbolj čudna, ker se mi zdi, da že predolgo gledam to tolčenje po meni. In ne, tašča ni noben privesek k moji družini, sama je ne smatram tako, in tudi moja družina nikakor ni popolna. Vendar če sem tako dolgo tolerirala, poslušala zbadljivke in nenehna obtoževanja, da sem ji ukradla sina, da bi lahko pri njej živeli zdaj, ampak ne, ker jaz tako hočem, in da pred otrokom kar naprej komentira kaj vse mami dela narobe in kakšna je mami in ah in oh... nekoč ti pač poči podn, kot mi rečemo, in sem na ta forum pisala zgolj zato, da vidim in prosim poglede drugih, nevtralnih ljudi. Vsekakor cenim vsako mnenje in res je, da sem se včasih obremenjevala, ko je priletela le za par minut, za vsak obisk in vse. Prišla sem do zaključka, da nima smisla in se trudim, pač trudim, kolikor le lahko-zase in za hčerko in za moža. Moje zdravje je mi pač več vredno kot ona sama. In zaradi odnosa s taščo, ki ga imava midve, ji ne bi odrekala vnukinje, gre za to kakšna je, ko je z njo! Težave se bodo reševale sproti in kot se je zaključilo potem v petek, lahko vidim le, da nikakor ne pride v poštev, da jo ona čuva in prevzame odgovornost za par ur, ker preprosto ni sposobna. Odnos z njo želim le takšen, da ne bom vedno tiho poslušala in na koncu odšla sama z občutki krivde in vprašanji, če res delam vse narobe?! Nismo vse ženske vedno trde in hkrati prijazne. Hvala za vsa vaša mnenja, cenim tudi tista, s katerimi se ne strinjam, se ve. Če pa sem preveč povedala oziroma napisala, da je nekoga to zmotilo, pa nevem zakaj obstajajo forumi, kjer pomagamo drug drugemu.
|