ronja
|
Ja, no... pa das manj sladkorja, pa vec kakava pa ostalih sestavin. Ja, no, samo potem se ti pa skup ne drži... Poizkusila, pa pregooglala svašta takrat, da bi videla, v čem je fora... In enostavno ni isto v domači kuhinji, sploh ker ne dobiš pravih sestavin (margaina ni isto kot kakavovo maslo, tega pa lahko kupiš samo par kil skup, toliko ga pa ne porabimo... ali pa drago ko žafran v lekarni, kjer bi prišlo predrago, pa vprašanje čistosti...) Praline delam pa parkrat na leto. Vendar ne delam vedno s 3mi vrstami čokolade. Hehe, ste me nasmejale Ampak frodica, jaz zdaj kar ornk hodim v službo, od srede jan. dalje in imam kar konkretno število nadur;). Lili, če bi štela še ure doma, mislim, da sem na čisto normalnem delavniku:D. Se pa to pozna pri tehle domačih projektih, definitivno, to sem vsaki povedala, ki me je spraševala glede tega. Da je drugače, če si cel dan doma ali pa če prideš ob 17h zbit iz službe in otroci "lačni" tvoje družbe... Vseeno pa dopoldne na p. nisem naredila praktično nič takih večjih projektov. Samo sem pa lahko dopoldne nacrkljala tamale, jih peljala ven, pripravila kaj, kako reč pospravila, itd... Tako da je potem ostalo malo več popoldneva, ko sva bila oba, za kake druge projekte... Zdaj pa pridem domov in me samo napadejo in recimo zadnjič, ko smo delali čokoladne srčke, poljnjene, torej ala neke praline, je bila cela štala, ker malidve strašaaaansko uživata v tem (itak: čokolada + ustvarjanje + kuhanje... ne moreš zrešit;), tamali pa ni bil za tako ustvarjanje, on bi se samo caratal - potem pa navigiraj vse skup z detetom v rokah - no, saj čokolada se k sreči umije ... IN potem ne moreš vsem ustrešt in vedno nekaj žongliraš in vedno nakej na tla pade...
_____________________________
http://vecna-optimistka.blogspot.com/
|