|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ideje prosim
29.12.2012 8:13:46   
Hope2
Iščem ideje za prigrizke, hrano v naravi. Nekaj kar lahko doma pripravim in da lahko jemo v varianti fingerfooda. Pa da ne bo problematičen transport ali tam priprava- bo noč.
Nekaj posebnega, okusnega, sočnega, pa da ne rabim cel dan samo to pripravljat, ker bo vseeno veliko ljudi.
Lahko tudi sladico, piškoti odpadejo in vse kar moraš z krožnikom in vilico/žlico jest

Prosim čim več idejuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ideje prosim
29.12.2012 12:33:18   
Paštetka
Jabolčne retaše z makom. In jih daš v tiste posodice za muffine.
Makove genjene kifline
Sirove kifline

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2012 13:01:03   
Hope2
Ti men pišeš o makuuser posted image , ko se mi že itak luštauser posted image

Kak to misliš daš v posodice za muffine. A pečene narežem in dam not v tiste listkeuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2012 13:22:59   
mateyka
a niso une hrenovke v testu fajn za to?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2012 14:09:31   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a niso une hrenovke v testu fajn za to?

sem ravno nate računaluser posted image a, da mi mal namečeš idej in slikic.

Zadnjič sem prvič v življenju delala tole in nam ni potegnilo ne vem kaj, poleg tega so hrenovke bile ogabne, ko so bile mrzle. Bomo pa itak imeli hrenovke s sabo, jih bomo spekli na ognju

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2012 14:38:14   
Paštetka
Ja, pečene narežeš. In daš noter.
Potem pa naredi orehove ali lešnikove kifline. Če rabiš recept imam ene fajn, take s spominom na otroštvo. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2012 16:02:53   
Hope2
daj napiš recept

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2012 16:39:01   
mateyka
če nočeš pribora ti priporočam zobotrebce al pa če daš une ražnjič palce na pol; se mi zdi boljš kot same roke v določenih primerih..

- filane tortilje ali ploščat kruh a la nan (namesto sendvičev - jih narežeš)
user posted image

- filana bageta (lahko jih narežeš pred serviranjem ali prej)
user posted image

- začinjena kuhana jajca (deviled eggs), olive, narezane salamce in siri, kumarce.. (zobotrebci)
user posted image

- guacamole omakca (da jo ohraniš bolj svežo - oksidacija pa to, jo delaš s kislo smetano in limono) in salsa + kar bi lahko not pomakala (krekerji, koruzni trikotniki, grisini..)
user posted image

- domača limonada

- sadna solata ali nabodala (zobotrebci, ražnjič palce)
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 29.12.2012 16:41:18 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2012 21:57:05   
pomlad08
Jaz za ven večkrat naredim polžke iz kvašenega testa- zamesiš testo, ga razvaljaš v en velik kvadrat, potem pa namažeš z nadevom (recimo šunka+sir+kisla smetana ali karkoli mate radi), zaviješ kot rulado, potem pa narežeš na kose in zlagaš na pekač (torej zgledajo kot eni pizza polži). Čez premažeš z jajcem in pečeš na 220 kakšne 18 minut.

Lahko se naredi podobno reč tudi z listnatim testom, odvisno, a hočeš, da se fajn najeste (potem priporočam kvašeno testo), al da je samo kot snack (potem so bolj okusne te iz listnatega).

No zdaj sem na googlu našla nekaj podobnega: http://www.oklagija.rs/sl/recepti/hleb-peciva-pite/item/1352-pica-pu%C5%BEi%C4%87i

Sam moji so lepši - naredim manjše, ker ful na tenko zvaljam.

Aha, na kulinariki je pa varianta z listnatim testom: http://www.kulinarika.net/recepti/9494/predjedi/mini-pizze/

Z nadevom se lahko pa jasno zelo po svoje poigravaš, sploh ni treba da ima te klasične pizza sestavine ...

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 29.12.2012 22:02:02 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2012 22:07:38   
Anonimen
Kaj pa okrog grisina ovit pršut pa Caprese solata na ražnjiču ... na palčko izmenično nabadaš mini mocarela krogljice in češnjev paradižnik, vmes pa še kak listič sveže bazilike ... in ko so nabodalca zložena na krožniku, jih pokapljaš z oljčnim oljem in balzamično redukcijo ...

(odgovor članu pomlad08)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?