malaMravljica
|
Tippi, hvala tudi tebi za prepozen odgovor ja obiski so mimo, pa bi res lahko se porocilo dala, ker ste mi tako prijazno pomagale. Testo mi je super uspelo in se strinjam, testo je pri pici zelo pomembno, dam pa jaz samo moko, sol, vodo, olivno olje in kvas z mal cukra. Prvo sem imela predjed, popeceni kruhki eni so bili z svezimi gobicami in gorgonzolo, druge sm pa popekla samo z cesnovim olivnim oljem in na popecene pol dala gor svez nadev iz paradiznika. Oboje je superca. Pice sem naredila tri. Prva paradiznik, mozarela, sunka, salama, paprika, gobice in milsim, da nic drugega. Sem pa zelenjavco posebej v mali pecici istocasno pekla, da ne bi izgubila vode in je bilo fino. Druga pa par.mezga, mozarela, tunina in cebula. Tudi fina in tako lepo je disala. Tretja pa je bila zadetek v polno. Par. mezga, mozarela, prsut, vratovina, jurcki in rukola. Za sladico sem delala tiramisu in sem ga v bistvu sedaj prvic delala z jajcem. Recept sem pobrala na kulinariki in tiramisu je bil res tak kot mora bit. Krema je bila res tako kremasta, lahka, skratka super. In obiski so mi prinesli en adventni vencek in en bozicni namizni aranzmajcek. Se mi je ta pica vecer prav splacal, ker pri venckih pa res nisem dobra in ga sicer naredim, samo to pomeni, da imamo vedno najgrsi vencek kar jih je. Za letos sem resena
|