kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja POgledaš omarice, sprazniš eno, ki ima vsebino, ki ni tako nujna kot čevlji in daš not čevlje, as easy as that . Čevljev tudi mi nimamo na hodniku po tleh, ampak v omarici in ja, najin hodnik je tiny mini, ampak vseeno - za eno ozko omarico je dosti - res se mora pa človek umaknit na drugo stran, če če drug it mimo, če nista suhca, ki se znajdeta v malem:). Lej na 45 kvadratih 3 osebe z vsemi čevlji - komot:). Če ni hodnik dovolj velik (kar dvomim, naš je širok za vrata + 10 cm na eni in 15 na drugi strani, manjših ne delajo;). Res pa je, da ne mroeš bit tako komot - ampak to je pa cena življenja v bloku/večstanovanjski hiši v malem stanovanju. Če ti ni všeč, si pač najdi bolj plačano službo in se preseli na večje. V sosednjo sobico, ki je kot shramba, daj še eno omarico, pa boš mela kam dat čevlje;). Ali pa sprazni eno omaro tam in daj not čevlje. Vedno imamo tudi stvari, ki jih ne rabimo nujno;). Ali pa zamenjajta posteljo za manjšo - najina je široka 120 cm - prišparaš glih za eno ornk omarico placa Igralna blazina je lahko na sredi sobe, ni treba, da je v kotu. Likalno desko se da zložit in naslonit na omarico ali za vrata (ne boš verjela, preverjeno;). LIkalnik se da postavit v omaro ali na okensko polico. kimica - v tvoje dobro pomisli kdaj na druge, tudi če ti niso všeč. S to sosedo sta se pričkali že prej, ker si se jezila, ker ti ne dovoli met 2 omaric na hodniku, tako da to ipak ni od včeraj. Kar se avta tiče jasno, da človek prijavi na policijo, je pa vprašanje, kako sta se vidva to z njo pogovarjala - ni fajn, če te nekdo obtoži, pa nisi kriv... Hodniki pa vseeno morajo bit prazni, pika. In ja, dovolj veliko stanovanje imaš še za kak par čevljev več;). No, sej smo rešili situacijo.. Z najemodajalko smo se zmenili, da imamo lahko na hodniku tisto majhno omarico za čevlje (not sem natrpala kolikor sem pač lahko).. Sicer ne dosti, ker ima nogo kot lopata (46) in sem jih nekako postrani zložila.. Ta večjo sem pa dala v tisto majhno sobico in v njej so samo moji čevlji s petkami (ja, tej pa v tisto majhno res ne grejo ) Raje naj ostane tako in imava še naprej veliko posteljo.. V prejšnjem stanovanju sva imela 140/200 in sva trpela, ker se vrti po postelji nenormalno in sem parkrat nehote ujela kašno po glavi.. In če želiva kašenkrat našo babiko vzet k sebi (kot npr. zadnjič, ko je bila fejst bubana), je bolje, da ostane tako.. Takrat njega steram čisto na rob postelje In kam naj sploh dam okvir te postelje, tudi, če bi želela kupit novo posteljo?? Nepotreben strošek- raje tamali kaj kupim Kar se avtomobila tiče: ronja, verjemi, da ima fulll potrpljenja in potrebuje en lep cajt, da se razkuri.. Je šel do nje in potrkal ter lepo začel s pogovorom.. Res je bil kulturen in potrpežljiv.. Pa je šla dol z njim pogledat in sprva že priznala, potem pa kar naenkrat, da tega pa ona ni naredila in s epričela dret na njega.. Res se vidi na njenem avtu, da je to njeno maslo.. Sej, če bi vidla, bi tudi ti takoj rekla, da je kriva.. Tako sta tudi policaj in cenilec rekla.. Ampak pustimo zdaj to.. Se bo tudi to uredilo
|