Jassika
|
polzi meni se izteče pa 18.2. ampak mam potem še 15 dni starega dopusta za ponucat, takoda grem delat 12.3 Ja, z vtrci je kar križ. Midva sva hb oba zaposlena z ndč, pa stalna rezidenta pa tko, da pobereva veliko pik. Pa za tamalo sploh ne bi smelo biti problema, ker bo že mali tam. Ampak sva se odločila, da babi narediva še malo veselja, čeprav je že v letih. ni hotla nč slišat, da ne bi merkala, čeprav sem namignila na to No, nama itak tako bolj paše, pa še za malo bo, po mojem koristno. Potem drugo leto, pa bo šla (stara bo 2,5 leti) in nekak se mi zdi (vsaj glede na melga), da je ravno prav. Kolikor je imel na začetku krizo ene 14 dni, pa zdaj z največjim veseljem hodi in je zelo priden. tjashika a je vajin prvi ? Te kaj daje ob misli na to, da bo šla mala v vrtec? Ja lepo bi bilo, če bi nam naše nosečke malo javile kako so kaj in njihove bibe, upamo, da se opogumijo Naša tamala je pa patron zase. Na noge se postavlja že od 8,5 meseca , ob opori hodi od 9. Tako da kar pestro, ji samo malo manjka, da se spusti. Sicer jaz bi bila čisto vesela, če bi kasneje shodila, ker to pomeni en malčk več počitka zame, ampak bomo že. Zdaj razumem tiste, ki so pravili, da 2 zraste tako mimogrede. Res, včasih se moram prav spomnit, da jo mam, če mal pretiravam Že tamal je bil priden, ampak mam občutek, da je mala še bolj. Edino, kar sem sama malo zaj... je spanje. Sem jo razvadila, ker sem ponoč mogla vstajat zarad nje, pa še zarad tamalga (lulat), da sem velikokrat pri dojenju zaspala (dojila leže). pa še bolna je bila, tako da zdaj delam ravno tisto, kar sme rekla, da nikol ne bom - da otrok spi pri meni Sicer jo odložim v nejno psoteljo in spi 2-4 ure, potem pa se zbudi in nikakor noče nazaj zaspat sama v postelji. Je pa res, da zmerej rečem bom naslednji teden, k bom bolj spočita vztrajala par dni pa bo. Ampak na žalost še ni zneslo. Aja, pa če ma katera podoben primer... kako otroka navadit na flašo? Naša začne vpit, samo da jo vidi. In ker mam namen zdej nehat dojit, sploh ne vem, kako naj problem s pitjem mleka rešim. Any idea? Drugače pa nič čudnega, da mi ne znese ponoč stalno vstajat, ker mam preveč dela sama s sabo zadnje čase Končno sem se spravila k sebi, ker sem se v 1 tako grdo zredila, da je pol še 15 kg pribitka ostalo. No, in sem res zvečer, ko gredo deca spat, jaz v pogon na lauf, steper, telovadba. In rezultat: ena zlo zmatrana jest, ampak zadovoljna - minus 20 kg v 7 mesecih. Do moje idelane teže sicer manjka še kaka kilca, to bom pa pridno zdaj ufurala, ko grem spet delat. No, jst sem se razpisala, zdaj pa še ve
|