ursonok
|
Zdravo! Naša mala driskica končno drema Tavelika pa prihaja iz vrtca. Jao, tamali je čisti odklop, ne vem, ali smo ga razvadli al kaj ... Ko je slabe volje (to je pa dostikrat, ker ful malo spi in zna biti sitkan), se hoče na vsak način nosit. Pa ni dovolj, da ga imaš v naročju, na rami itd. Ne, treba ga je nosit! Prejle se je tako drl, da je bil ves rdeč, slina se mu je zaletela, da se je skoraj zadavil .. Če sem ga za trenutek odložila, me je pa pogledal s takim ogorčeno-pretresenim pogledom, da se mi je kar srce paralo .... Tako da je zaspal na meni (sva oba ležala). Zdaj sem ga odložila, pa vsake toliko malo v spanju zacvili. Nimam pojma, kaj mu je. Razen zvečer skoraj vedno zaspi na (moji) rami Jaz imam pa ful muskelfiber od včeraj Sem naredila serijo vaj - 20minut! In sem bila čisto crknjena, danes pa komaj hodim! Če koga zanima, so na tem filmčku: http://fitappy2.wordpress.com/2011/10/22/intensywny-trening-cardio-%E2%98%85/ Sicer punca govori v poljščini, ampak to ni ovira. Le gledat je treba in delat isto kot ona Najprej pokaže vsako vajo posebej, potem pa začne telovadit zares: pet različnih vaj, vsaka po 20 sekund, vmes 10 sekund pavze. Osem rund, kar znese 20minut. Kdaj se začne in konča vsaka vaja, vas opozori pisk štoparice. Vaje so na prvi pogled preproste, precej smešne, lahko jih delaš doma (preverjeno ). A se res spotiš in utrudiš. Pomoje, če jih delaš redno vsak dan ali vsak drug dan, je učinek kmalu opazen. Seveda nisem delala v enakem tempu kot ta punca, pa eno rundo sem celo spustila. Pa sem vseeno gotova. Caelia, ja, ko se enkrat ufuraš, lahko iz sebe iztisneš ful, narediš izpite, ne spiš, letaš okoli itd., ko pa se umiriš ... pa vse pride za tabo. In se ti že en sam podvig (izpit, recimo), zdi čisto preveč. Ampak vsa čast, da si vse to sflogala. Jaz čedalje bolj verjamem, da ti otrok v bistvu uredi življenja in te motivira. Prej si imel milijon časa, pa sploh ne vem, kje si ga sfučkal. Eno samo zabušavanje in lenarjenje. Odklop, res. Ja, pri nas Agata sploh ni imela tistega separacijskega strahu. Je šla kmalu v vrtec (pol leta), tako da so bile tiste tetkice njene prave prijateljice . Pa nasploh je bila ful samostojna in zaupljiva do vseh. Abel se mi zdi veliko večji občutljivec. Skoz bi se "pogovarjal", stiskal itd. Ma saj je fino, nič ne rečem ... A včasih, recimo zdajle, ko je treba ful pakirat, bi rad imel malo proste roke ... Aja, pa lep pozdrav vsem vrnitvenikom - Poldy, Hrchy itd. Vas je fino brat, dajte se kaj večkrat oglasit!!! Fredov obroč imamo tudi mi, je čisto ok zadeva. Bomo kmalu sporvali na Abelu Ma nič, grem naprej pakirat. Malo se bojim tu ropotat, ker sem Abela pač odložila na kavču sredi kaosa. V sobico si ga pa ne upam nest, ker se bo ziher zbudil, driskica moja mala.
|