|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krompirjevo-mesni zrezki
14.2.2012 16:49:24   
eca12345
Krompir skuhamo, ga olupimo in pustimo, da se ohladi. V posodo damo mleto meso, začinimo z soljo in poprom, česen, pražena čebula, 2 jajci, nato premešamo in dodamo nariban krompir. Pustimo stati pol urce, nato pa oblikujemo kroglice in jih povaljamo v moki, jajcih in drobtinah, ter spečemo na zmernem ognju. Zraven lahko solato in omakco. Omaka: 2 dl vode zavrejemo in dodamo kocko omake za pečenko. Ko se kocki raztopijo, naredimo podmetko ( lahko z moko, je pa boljša z gustinom), nato pa dodamo 4 zdenka sire in tako dolgo mešamo, da se sirčki raztopijo in želim vam DOBER TEK! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krompirjevo-mesni zrezki
15.2.2012 22:29:08   
norge
Jaz naredim skoraj enako, s to razliko, da krompirja ne skuham. Enako dobro.

(odgovor članu eca12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2012 13:40:10   
.sara.
A bi šlo to tudi tako, da bi se speklo v pečici?

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2012 16:17:39   
mini86
eca neki mi ni jasno..krompir skuhaš a meso je surovo..

a je kul če je vse sruvo norge?

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2012 19:12:48   
eca12345
mini 86..ja jaz krompir skuham, ja, meso pa pustim surovo, ker se težje veže če je že praženo user posted image .

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2012 21:38:11   
.sara.
V pecici?

(odgovor članu eca12345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2012 21:57:18   
Sacherca
http://www.kulinarika.net/recepti/13432/mesne-jedi/zrezki-iz-mletega-mesa-drugacni/

(odgovor članu .sara.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2012 22:08:22   
Damjana1
Mnjami... Bo v kratkem na jedilniku... user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?