Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krompirjevo-mesni zrezki 14.2.2012 16:49:24
|
|
|
|
eca12345
|
Krompir skuhamo, ga olupimo in pustimo, da se ohladi. V posodo damo mleto meso, začinimo z soljo in poprom, česen, pražena čebula, 2 jajci, nato premešamo in dodamo nariban krompir. Pustimo stati pol urce, nato pa oblikujemo kroglice in jih povaljamo v moki, jajcih in drobtinah, ter spečemo na zmernem ognju. Zraven lahko solato in omakco. Omaka: 2 dl vode zavrejemo in dodamo kocko omake za pečenko. Ko se kocki raztopijo, naredimo podmetko ( lahko z moko, je pa boljša z gustinom), nato pa dodamo 4 zdenka sire in tako dolgo mešamo, da se sirčki raztopijo in želim vam DOBER TEK!
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 15.2.2012 22:29:08
|
|
|
|
norge
|
Jaz naredim skoraj enako, s to razliko, da krompirja ne skuham. Enako dobro.
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 13:40:10
|
|
|
|
.sara.
|
A bi šlo to tudi tako, da bi se speklo v pečici?
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 16:17:39
|
|
|
|
mini86
|
eca neki mi ni jasno..krompir skuhaš a meso je surovo.. a je kul če je vse sruvo norge?
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 19:12:48
|
|
|
|
eca12345
|
mini 86..ja jaz krompir skuham, ja, meso pa pustim surovo, ker se težje veže če je že praženo .
|
|
|
|
RE: krompirjevo-mesni zrezki 16.2.2012 21:38:11
|
|
|
|
.sara.
|
V pecici?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?