blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: poli* Kje pa se kupi te marshmallow bonbončke? Je nujno kaj namazati pod tično? V Muellerju, včasih imajo tudi v Lidlu. Takrat, ko imajo ameriški teden. Jaz včasih nič ne namažem pod tičino, samo gor fliknem. Predvidevam, da ne navlažiš fajn oz sploh ne zgornjo plast biskvita. jaz navlažim celo torto, ker so mi všeč sočne torte. ne maram pa suhega biskvita, še posebaj ne ob robu. smetana se lahko da pod tičino, le da je boljše, če je rastlinska, ker ne vsebuje veliko vlage. Še najboljše, če se jo malo trše stepe in se da pol lahko gor tičino maso. O ja navlažim . Samo zgoraj potem nič ne namažem (se to redko zgodi, ampak se). In torte so vedno fajn sočne. Vsaj za naše in bližnje okuse. Uf, korajžna si! Jaz se ne upam, da mi se ves trud usračka. Bog ne daj, da bi se kej topilo, ratam še jaz potna ( vlažna) Jah jaz samo za domačo uporabo delam, tako da se ni za bat. Tud če se kej usračka ni problema. Posračka se pa v vsakem primeru . mah, meni se niti za doma ne sme posračkat, ki sem moje takooo razvadlaaa, da je ruba, da rečejo kaj je pa to zdej?! . P.s moj mož je kritik za moje torte ;)