Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fatuš - libanonska solata 4.8.2011 9:54:42
|
|
|
|
PinaNina
|
Za prvo rastlino: morje ob skalah. Mislim, da jo vlagajo celo v kis. Ima en tak spacifični okus in vonj. Za drugo ne vem.
|
|
|
|
RE: fatuš - libanonska solata 4.8.2011 10:01:17
|
|
|
|
uškinamama
|
TOLŠČAK ali portulak, tega je pri nas ful...samo nisem vedela, da je užitno. Če rabiš šopek zelišč, javi. Ti bom še malo portulaka nabrala
|
|
RE: fatuš - libanonska solata 4.8.2011 13:40:32
|
|
|
|
KT
|
sumak je octovec po slovensko, se mi zdi. Je pa to tudi tipična turška začimba in se uporablja na veliko pri solatah s čebulo saj naj bi omilila vonj in pekoč okus.
|
|
|
|
RE: fatuš - libanonska solata 4.8.2011 13:43:32
|
|
|
|
mateyka
|
o uškinamama, THE BEST!! finally - TO mi zrihti. mogoče se da dat v kak lonček in prinest še kako rastlinco za na okno? pwease? baje ful zdrava stvarca zdaj moram pa samo še sumak dobit. a bi še katera mela sumak - da naročim še mal več kot samo zase (če mi ga rata dobit)?
|
|
|
|
RE: fatuš - libanonska solata 4.8.2011 13:45:06
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT sumak je octovec po slovensko, se mi zdi. Je pa to tudi tipična turška začimba in se uporablja na veliko pri solatah s čebulo saj naj bi omilila vonj in pekoč okus. afaik so ene jagode? Sumac, usually sold ground, is ground red berries and used in Middle Eastern, particularly Lebanese, cooking. http://en.wikipedia.org/wiki/Sumac
|
|
|
|
RE: fatuš - libanonska solata 4.8.2011 14:03:16
|
|
|
|
uškinamama
|
okej...ko pridem gor ti javim.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?