|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   špinačna lazanja
22.6.2011 14:48:29   
Anonimen
A bi bla katera tko dobra in svetovala kaksen dober recept za spinacno lazanjo? pa ne z ribami  (sem brala ronjin recept, je super sam brez rib bi jst) niti z besamelom...

Kakrsen koli drug recept za spinaco dobrodosel, je mamo za izvoz :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: špinačna lazanja
22.6.2011 15:56:40   
Felicita
sicer ne vem kakšna je lazanja brez bešamela ampak ok.

moj nadev je takle:

- špinača
- skuta
- kisla smetana
- jajca
- česen
- bešamel

sestavine dajem po občutku, ampak recimo za 4 dam nekje 25 dag skute, 2-3 jajca, 3 žlice kisle smetane pa ene 3 stroke česna. mal bešamela zmešam že v tole 'omako' za notr, ostank pa povrh in na konc sir gor (pecorino user posted image ).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2011 10:24:31   
t5t6
Jaz dam samo špinačo. Špinačo pripravim z mlekom in malo smetane ampak bolj redko. Potem nalagam plast pašte plast špinače, na vrhu končam s špinačo. Vmes ribam tudi parmezan. Če je pregosto polij z mlekom, če ne želiš bešamela.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2011 13:55:40   
katipi
Včeraj sem pripravila lazanjo, v katero sem dala tudi špinačo in je bila zelo dobra in sočna. user posted image

1. Najprej sem na olivnem olju popražila mlado čebulo, por (tudi zelene dele) in mleto puranje meso, dodala kocko ( ni nujna, lahko samo sol).
2. V drugi posodi sem prepražila na tanke kolobarje narezane jajčevce, bučke in paradižnik in dodala še cele liste špinače, česen in sol, dokler se ni vse skupaj zmehčalo.
3. Mesno mešanico sem dodala v zelenjavno.
4. Razžvrkljala sem dve jajci in dodala  mleko in nariban sir.
5. Na pekač sem najprej dala nekaj zelenjavno mesnega nadeva, nato testene plošče in polila nekaj jajčne mešanice, izmenično, dokler ni vsega zmanjkalo.
6. Pekla sem na 180 stopinj, ventilacijska pečica.

Bilo je res dobro. user posted image
Če lazanja nekaj časa odstoji, se tudi lepo reže. Tudi ves sok, ki po pečenju ostane na dnu, lazanja "popije", tako da je lepo sočna. Bodi le previdna s soljo, ker je hitro preslano.
Dober tek! user posted image

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?