Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: barva+tičino masa .. zmazek? 7.3.2011 9:46:40
|
|
|
|
blaža
|
S temi barvami v vsakem primeru ne boš dobila temno modre.Za temne barve, kot so temno modra, črna, rdeča,.. je potrebno dodat res veliiiiko barve in seveda škrob ali sladkor v prahu. Preberi si na kul slo malo o tičini masi. Preden se lotiš kaj takega, se je potrebno vse prej informirat, da ne rata pol katastrofa. Jaz si še sedaj, ko že nekaj cajta pečem in nekaj znam, vseeno vse preberem, če se lotim nekaj novega, drugače ne gre,..
|
|
RE: barva+tičino masa .. zmazek? 7.3.2011 11:50:00
|
|
|
|
Martinčka
|
Ja jaz rabim takšno kraljevsko modro za superman znakec:) bom v znakec napisala ata:) haha... sem vidla v eni angleški varianti dad noter napisano v znaku in mi je bilo super! mogoče je potem bolje da naredim kar belo torto in sam znak naredim moder.. bo šlo manj barve pa lahko prej eksperimentiram ko ne bo toliko mase šlo.. na kulinariki sem že toooliko prebrala o tej masi da me glava peče.. haha... vsak ma neke svoje izkušnje in sem že čist bebava s tem.. maso pa imam od goljata tako da je super! sam tole barvanje me jezi:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?