Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 22.2.2011 17:27:01
|
|
|
|
kajajaka
|
Bounty Testo: 4 rumenjaki 200 g sladkorja 2 žlici kakava ali čokolade v prahu 2 žlici ruma 1 dl olja 1 dl vode 200 g moke in 1 pecilni prašek sneg iz 4 beljakov tekočina za namočit biskvit (mleko, kakav...) Krema: 3 kisle smetane 200 g kokosa malo mleka 8 žlic sladkorja Čokoladna glazura: 200 g jedilne čokolade margarina 2 žlici vode Rumenjake in sladkor stepemo skupaj. Dodamo ostale sestavine in na koncu še sneg iz beljakov. Vse to zmešamo, namažemo na velik pladenj (nizek, standardni za v pečico) in pečemo 15 minut na 170 stopinj. Ko je pečen, ga navlažimo z vodo ali kavo ali mlekom ali rumom (jaz sem ga s kakavom). Da je pecivo sočno, potrebujemo cca 2 dl tekočine. Sestavine za kremo zmešamo in kremo namažemo na biskvit. Čez kremo pa namažemo še čokoladno glazuro. Sladico narežemo na manjše kocke in postrežemo.
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 22.2.2011 17:30:41
|
|
|
|
Eva***
|
Hvala za hiter odgovor! a se dajo 3 cele kisle smetane ali tri žlice?
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 22.2.2011 17:37:21
|
|
|
|
kajajaka
|
3 kisle smetane v malih lončkih (mislim, da so po 180g) ali pa eno veliko pol litrsko
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 22.2.2011 19:23:26
|
|
|
|
Freya88
|
Babičina dobrota (meni je najboljsa z borovnicevo marmelado)
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 24.2.2011 16:16:56
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Babičina dobrota (meni je najboljsa z borovnicevo marmelado) Tole pecivo je res zelo dobro, pa čisto enostavno se naredi.
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 24.2.2011 20:08:23
|
|
|
|
sanelaa
|
Pasji smrčki...........če imaš rada čokolado.
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 24.2.2011 20:43:32
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Pasji smrčki...........če imaš rada čokolado. Recept prosim?;)
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 24.2.2011 21:16:47
|
|
|
|
petarda
|
Mmmmmmmm ...babičina dobrota zgleda res dobro, bo treba poskusit Jaz sem pa nedavno odkrila tole pecivo na suho ...tudi zeloooo dobro in enostavno!
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 24.2.2011 22:39:24
|
|
|
|
sanelaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Pasji smrčki...........če imaš rada čokolado. Recept prosim?;) http://www.kulinarika.net/recepti/2271/sladice/pasji-smrcki/ Mi smo ljubitelji čokolade in imamo to zelo radi, pa še en, dva, tri je pripravljeno.
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 25.2.2011 9:42:21
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mmmmmmmm ...babičina dobrota zgleda res dobro, bo treba poskusit Jaz sem pa nedavno odkrila tole pecivo na suho ...tudi zeloooo dobro in enostavno! Tole pecivo na suho je tud super, men je podobno kot gibanica.
|
|
|
|
RE: enostavno in dobro pecivo 25.2.2011 10:27:48
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa Pasji smrčki...........če imaš rada čokolado. Recept prosim?;) http://www.kulinarika.net/recepti/2271/sladice/pasji-smrcki/ Mi smo ljubitelji čokolade in imamo to zelo radi, pa še en, dva, tri je pripravljeno. A to so pasji smrcki?:) hehe to pa poznamo ja, in je res super... sam nisem vedla da se tako imenuje:) hvala vseeno:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?