|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rižota
11.2.2011 12:08:44   
divans1
Dejte mi prosim napisat kak dober recept za zelenjavno ali mesno rižoto...jst ko jo delam, je vedno rpeveč "pacasta"...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rižota
11.2.2011 12:21:15   
nynna
Najbrž jo predolgo kuhaš ali pa imaš naroben riž.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2011 12:25:35   
Andromeda
Na netu kar mrgoli receptov, tako, da se mi ga ne da pisat, pobrskaj malo, na kulinariki je fajn, saj imaš zraven tudi komentarje. Je pa res veliko odvisno od riža, jaz kupujem od "Domače shrambe" in me še ni pustil ne cedilu.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2011 12:31:21   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

jst ko jo delam, je vedno rpeveč "pacasta"...user posted image

Ne mešaj riž med kuhanjem, ne kuhaj predolgo in ne na premočnem ognju. uporabi riž za rižote npr. arborio.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2011 12:54:43   
bučkabb
ne kuhaj ga na ognju ampak jo naredi v pečici in bo super

jaz jo nikoli ne kuham, za zelenjavno npr. dam v lonec(ki ga lahko dam tudi v pečico) na olju prepražim malo čebule, dodam zamrznjeno ali svežo zelenjavo, prepražim, dodam riž in še malo prepražim, zalijem z vodo in začinim z vegeto, pustim da zavreje, premešam, pokrijem in dam v zagreto pečico, ter pustim pri miru toliko časa da je riž kuhan, na koncu premešam, ker zelenjava ponavadi nastopi na vrh in rižota je gotova

pa dober tek!

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:11:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2011 14:22:39   
kristinaj
kupi scotti riž in boš videla da bo.... olje, česen, npr. bučka, dodaš riž in po potrebi vodo... na koncu še malo smetane in na vrh parmezan... otroci si prste poližejo :=)))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2011 19:52:28   
divans1
A ta scotti riž je v vseh trgovinah?

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2011 11:18:29   
gupika
Paraboild riž tudi ni pacast.

Jaz imam rada: piščančje meso narežeš na koščke,posoliš,popopraš, dam čez baziliko in posujem koruzno moko - pustim da stoji par minut. Riž dam kuhati za 25-30 minut, ga posolim. V ponvi prepražim čebulo, papriko, gobice, melancani pa še kakšna zelenjava bi se našla, dam zraven meso, da se zapeče in primešam skhan riž (odcediš ga, če ostane voda).

Veliko bolje, kot pa da vse skupaj kuhaš.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2011 11:21:42   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

ne kuhaj ga na ognju ampak jo naredi v pečici in bo super

Podpis!!
Nobena vrsta riža ne izpade pocasta,če delaš rižoto v pečiciuser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?