Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 14:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Piščanec + široki rezanci ali mlinci in smetanova oz. sirna oz. zelenjavna omaka, ...
|
|
|
|
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 14:57:50
|
|
|
|
Hope2
|
Nafilaj piščanca s kruhovo filo in ga daj celega ali polovičko pečt. Če pa imaš kose potem pa jih popeči v ponvi, na hitro samo da barvo dobi. Vzami ven, prepraži čebulo, dodaj rdečo mleto papriko, zalij z vodo, sol, ajdova kaša, kuhaj do polovice ali še manj. Voda mora še stat, daj piščanca not in daj v pečico da se še do konca speče in pokuha. Vode več ne sme bit
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.1.2011 14:59:50 >
|
|
|
|
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 15:59:42
|
|
|
|
kajalin*
|
kose imam,včeraj smo jedli pohane šampinjone pa smetanovo omako s porom +široke rezance...danes rižoto z garnelim,za jutr pa ne vem ka naj spet krompir?
|
|
|
|
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 16:12:19
|
|
|
|
Izabelina
|
ajdova kaša, kus kus, vodni žličniki (sam tuki nujno rabš omako zravn)...
_____________________________
Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja, kot mu je usojeno!
|
|
|
|
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 19:06:49
|
|
|
|
zvezdica_1
|
kuhana ali pražena zelenjava, kus kus, pečena polenta, ocvrte bučke in jajčevci, kitajsko zelje s kromirjem ( dam samo 1 mali krompir na veliko skledo zelja za odvisnika od krompirja)
|
|
|
|
RE: priloga k pečene piščancu... 20.1.2011 19:10:06
|
|
|
|
ZARA
|
KAKO NAREDITE AJDOVO KAŠO??
_____________________________
This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
|
|
|
|
RE: priloga k pečene piščancu... 21.1.2011 6:56:19
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA KAKO NAREDITE AJDOVO KAŠO?? Če misliš skupaj s piščancem- se okusi lepo prepojijo in je oboje zelo sočno, potem sem zgoraj napisala. Lahko zalijiš tudi z malo belega vinčka ali jušne osnove. Zgoraj sme pozabila napisat, da kose prej začiniš. Kot samo prilogo pa jaz naredim tako: Prepražim čebulo, nato še česen, dodam mleto rdečo papriko, zalijem z vodo (ali vino, jušna osnova) ajdova kaša, sol, suhi jurčki (ali kake druge gobice) in kuhaš. Če nočemo gobic, pa na koncu praženja čebule dam na kocke narezano panceto ali pršut. Jemo jo pa še kot juho z jurčki
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?